23

bob

преди 10 години

Ето такива идват у нас...типичен "къркан" англичанин. Да си ходи на Острова...и да смуче социални помощи.....

22

TTT

преди 10 години

За всички, които само се оплакват от това, че са родени и живеят в България, но нищо не правят: youtube/watch?v=jU4oA3kkAWU

21

Анонимен

преди 10 години

От Позитансарай да не се обаждат много! ОСТАВКА!

20

Анонимен

преди 10 години

Е няма толкова гадна песен, е.ем ти хита.

19

Браво

преди 10 години

Браво . Кефя се...Харесва ми повече от графа, мафа и други.

18

t0read0r

преди 10 години

До Анонимен17-ти, ти какво си направил за това да помогнеш за ичистването на '***'? с такифа кенефчии като теб какво да се очаква?

17

до 17

преди 10 години

Що бе ? Животът в Кенефостан си е супер гот - пиеш си евтина шльокавица и ич не ти е през оная работа.

16

Анонимен

преди 10 години

поредния *** който ще ни разправя колко хубаво било да се живее в ***

15

Well done!

преди 10 години

Готино парче!

14

Анонимен

преди 10 години

dokato bylgarina se radva na iadene i rakiika taka 6te e. bachkane triabva i to iako, pa ako ostane vreme togava rakiikata.

13

До 10

преди 10 години

Ще те успокоя - аз не съм привърженик на БСП или която и да е друга партия, общо взето съм човек защитаваш свободата и най-вече правото на избор, тоест съм един дясно мислещ човек. Ти си този с левите убеждения, основно защото чакаш най-друг да направи това, което ти трябва да направиш. Относно Виетнам - БВП по паритет на покупателната способност на глава от населението 4 000$, а този в България е близо 16 000$! Коя е по-богатата страна според теб? А във Виетнам живеят някакви си 90 млн. души.

12

аз

преди 10 години

ти ракията не я мисли,а си гледай ислямистките протести в Лондон срещу алкохола...че както е тръгнало..скоро ще станете Британски халифат:))))а, че грозните британки трябва да са забулени за да не им се виждат конските лица....всички сме съгласни..да не плашат децата:)))

11

Дядо Коледа

преди 10 години

Бих го похвалил ако не знаех колко всъщност е оригинално изпълнението му...youtube/watch?v=qGyPuey-1Jw

10

Митко

преди 10 години

Е това е човек - пиене и веселба. Животът ни е даден да сме щастливи

9

ДО 7

преди 10 години

ти пък не си в час позитански плъх.....плашеха че ще пуснат да работят тука виетнамци ама те верно ги пуснаха и хората се върнаха във ВИЕТНАМ щот тука за 500 лв дават а там ги взимат и малко отгоре ДА ВИЕТНАМ Е ПО БОГАТ ОТ *** НА МАФИЯТА И ДИДО ПЕВСКИЯТ *** С НЕГОВИТЕ ПОРЪЧКОВИ МЕДИИ ДНЕС БГ БЮРЕК ТВ И вестник ПРАСЕ...........ХОРАТА ГЛАДУВАТ И БОЛЕДУВАТ САМО САРАЙТЕ И ПОЗИТАНО НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ ТОВА

8

Иво

преди 10 години

с тея 6к гледания е далеч от хит в youtube

7

feministka

преди 10 години

мхм, само това остава англичаните да започнат да пият ракия (особено домашна) и ще гледаме не балконинг, ами направо от покривите ще скачат

6

До 1

преди 10 години

България не е най-богатата страна, но е много далече от най-бедните страни в света. Чисто статистически ние българите сме част от 20% от най-богатите хора на планетата. А за такива като теб, вечно недоволни, вечно мрънкащи, вечно чакащи някой да им даде нещо, вечно оправдаващи неуспехите си с някой друг, няма рай.

5

Мда!

преди 10 години

Има типичото за северните народни фолкорно звучене, защото е брутален кавър на една от най-известните мореплавателски песни - Drunken Sailor!

4

Оня

преди 10 години

Похвално , ама се чудя защо трябва един Англичанин да дойде в България и да казва на Българите да се върнат тук ,като те сами трябва да се сетят.Не бягайте братя и сестри а останете да оправим бакийте и да си изчистим къщичката !!!