147

Анонимен

преди 10 години

Боко, ти си единствената заплаха за БПС и ДПС! Бий им шута!

146

Ghero

преди 10 години

Искам интимна авантюра с другарката "злопаметна". Аз обожавам слопаметните, колкото по-кисела е една жена, толкова по-страстра е всъщност.

145

Анонимен

преди 10 години

Много червени *** реагират първосигнално на всяка новина свързана с Борисов... Комплексите все трябва да се избиват някъде.

144

Анонимен

преди 10 години

Ега ти вица.Ако Борисов се смее на това,то чувството му за хумор е страхотно и ще трябва да се превива от смях на всичко което се показва,говори и пише по медиите.И той говореше и се хвалеше че са най-доброто правителство в най-новата ни история и са направили повече от всички предишни за 20г..Хората не харесаха това му чувство за хумор,излязоха на улицата и го изгониха.Всеки виц е интересен,стига да можеш да го разкажеш с майсторлък,а не да се смееш пръв на себе си след това.Както е тръгнало ще му се наложи да обяснява вицовете си на хората,симпатизантите и членовете на ГЕРБ.

143

Умри, смърт за ГЕРП

преди 10 години

*** гадна. Смърт на вида ти в обратен ред. Неграмотен ***! Отиди да си доработиш пенсия до 60 като помпиер в пожарната. Колкото доктор толкова генерал.

142

bai ganio

преди 10 години

ne te vijdam sega no decata mi shte te namerat

141

СРЕТЕН

преди 10 години

ЕЙ ,ТОЯ ЧОВЕК *** СЕ ПОЯВИ В МВР И КМЕТСКОТО МЯСТО ,НО ОЩЕ ПО *** ИЗЛИЗА ОТ ВЛАСТТА ,КОЯТО МУ ДАДЕ ДС -ГЕНЕРАЛА С ДВЕТЕ БУКВИ -Д. И. ! ГЕНЕРАЛЕ ,ПРИБЕРЕТЕ СИ НАЙ СЕТНЕ БЕЗХАБЕРНИКА ,КОГОТО ИЗТЪРВАХТЕ ДО НАЙ ВИСШИЯ ПОСТ И ГО ПРАТЕТЕ КАТО ФУТБОЛЕН КОМЕНТАТОР В СЪРБИЯ , НАПРИМЕР !ИНАЧЕ ,БЪЛГАРИТЕ МОЖЕ ДА ГО ХВЪРЛЯТ В НЯКОЯ КАНАВКА !

140

smehurko:)))))))))))

преди 10 години

До Dedovia колкото до хапчето :)май забрави да си мериш температурата:) мушни си термометъра като сер ГЕЙ.......Или спиртомера като Михов а защо не и като Майчето духнали чая да не ти пари :))))))))) Последовател си на партия която е добра в изброените а защо не и като пикаещият фонтана:)

139

манаф

преди 10 години

До станишенко:хаха, тва е готино...каза Станишенко, извади го ляйнян от *** си и го подаде на Тиквата да го оближе още топъл...

138

359

преди 10 години

До Злопаметна или ПепелянкаЧакаме да чуем от твоите работници колко си добра и не крадеш. Защото хвалбата не е задължително да отговаря на истината.

137

вещица

преди 10 години

Тикво,хуморът ти е ***,като теб самия.Все повече заприличваш на Тато -плоски и неуместни шегички,на които се смееха той и лакеите му.Жалък си.

136

станишенко

преди 10 години

Хахаха, тва е готино:Станишев и Местан по времето докато бяха опозициявлизат в публичен дом. Отиват на рецепцията и питат - Имаме само 5 лв, какво можем да получим за тях? Маман отговаря: - За 5 лв може да си посвирите един на друг. Излизат те, връщат се след 20 мин и питат маман:- А къде да платим? Маман отговаря- Долу в мазето има един евнух Сидеров му викат, той ще ви вземе парите

135

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

ако го лъснат прокуратура и съд скоро ще свали и гащите

134

66

преди 10 години

БОКО,БОКО КАКТО ТИ БЕШЕ УПРАВЛЕНИЕТО ПЪЛНА КАТАСТРОФА ,ТАКА МНОГО ТИ Е *** ВИЦА НЕЩО КАТО ЕДИНСТВЕНАТА КНИГА КОЯТО СИ ПРОЧЕЛ - ВИНЕТУ

133

Никола

преди 10 години

До american boy Прав си, след Костов, Сакса, Станишев и Орешарски е най добрия по футбол, най много книги е прочел, даже и английски знае, разпъва маркучите на пожарната най добре, а в застрахователния бизнес е направо гений, СТИГА ГЛУПОСТИ.

132

Dedovia

преди 10 години

До smehurko:))))))))))Ти пи ли си хапчето тази вечер?

131

Монархист

преди 10 години

Именно заради тая мутра проста малките градове са на това дередже. ***, та ти когато беше във Видин да режеш лентичката на ремонтирания булевард каза, че ние във Видин сме нямали нужда от нищо. Скапан клоун. Дори заслуги за тоя булевард нямаш, ама отиде да режеш лентички и да те дават по телевизията, едва ли не ти си бил главна движеща сила тоя ремонт да се случи..............

130

Dedovia

преди 10 години

До ЗлопаметнаСега разбирам, че Мая Манолова разбира от ядрена енергия...

129

Злопаметна

преди 10 години

До DedoviaПрокламирания проект "белене" малко ограбване ли бре човек? Това е корпоративен интерес, не национален, и само някой който взима рушвет може да се прави на ударен.

128

smehurko:))))))))))

преди 10 години

До Dedovia А дано Но надали:)))))))))))) освен с духането но вече е каталясала Майчето:))))))))) с твоя помощ може би :)))))))))))))) или в добавка Сер ГЕЙ:))))))))))))).Ти ще ближеш Майчето тя ще духа но Бойко:)))))))))) и ще обслужваш Сер Геъчо като дядо и ряпа:)))))))свикнали сте