50

Анонимен

преди 10 години

Ех дано някой се събуди и предложи България да излезе от ЕС..мъкар ,че съм на 79 г ще нося най отпред на митинга плакат "ВЪН ОТ ТЕЗИ МОШЕННИЦИ"...

49

135

преди 10 години

Бях в една богата западно-африканска страна преди няколко години. Визите се издават в София от бившия колонизатор -Франция след щателен разговор и за не повечко от седмица. На място видях защо- всичко се командва от тях. И така е във всички африкански страни. Дори и Ангола,от която идваха стотици в БГ за обучение дава виза трудно- диктуват новите господари. Така се пазят икономическите интереси. А сега плюят срещу Русия, защаото за тях Украйна е едно тлъсто дробче, което щяха да излапат.

48

Tina

преди 10 години

До АнонименТова е фундаменталната грешка на западните чуждопоклонници и предатели. Все си мислят, че на Русия трябва да се подчиняваш. А всъщност тя е държавата, с която можеш да говориш, да преговаряш, да обсъждаш развитието и бъдещето на държавата си на равностойни начала. Защото с Русия се гради сътрудничество, а не васалство.Какво ли разбират обаче, обърканите ви проамерикански мозъци на национални предатели?...

47

крайна нужда

преди 10 години

за ЕС е да привлекат Украйна към себе си, по този начин ще изсмучат ресурсите и от които западните геьове имат безкрайна нужда, както и тотално да ограничат пазарът на Русия, а на първо място да манипулират доставките на газ, Без Украйна ги чака скорошен разпад и нова доминираща сила в Европа ,тази на славяните в лицето на Русия..

46

Анонимен

преди 10 години

Няма жител на бившия СССР да е доволен от разпада. Това което не свърши Хитлер, гореща и студена война го свърши Горбачов за 5 години. Сега и украинци и всички останали се ядосват но късно. Всички се преориентират към руските пазари само нашите политици все още заблудени за запада. В Русия криза няма и никога не е имало, само информационно затъмнение. Бях там скоро и се убедих, както и много наши фирми които работят там.

45

makedonski

преди 10 години

Русия изнудва Украйна и обвинява Европа. Това да ви е познато?! Нашите БСП=ДПС са най-големите крадци, но обвиняват други.

44

Киро

преди 10 години

До Анонимен Европа та Европа, тя си е тяхна, ние що тор им дадохме и какво получаваме само обешания с много изисквания от които има неизпълними за да не ни се дадът паричките и какво е добро за европа - НАЙ-ВАЖНОТО - ДА НЕ СЕ РАЗКРИВАТ РАБОТНИ МЕСТА ТУК ЗАЩОТО ТАМ ИМАЛО МНОГО МЕСТА В СВЕРАТА НА УСЛУГИТЕ, А ТЕ ГОРКИТЕ САМО МЕНИДЖЪРИ , НЕ ИСКАТ БЪЛГАРИ А ИМ ДАВАТ СТИПЕНДИИ ДА УЧАТ И ДА ОСТАНАТ ТАМ, ЗАЩОТО ТЕХНИТЕ МЪРЗЕЛАНКОВЦИ И НАСЛЕДСТВЕНИ БЕЗРАБОТНИ НЕ ПРАВЯТ НИЩО А САМО ДА ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ

43

Анонимен

преди 10 години

57: БИХ КАЗАЛ,ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГ.НАРОД, КОЙТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАТИСКА ОТ БРЮКСЕЛ И ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА НАШИТЕ НЕКАДЪРНИ ПОЛИТИЦИ, СТИГНА ДО ТОВА УНИЗИТЕЛНО ПОЛОЖЕНИЕ - БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА, А ЗАЩО НЕ И В СВЕТА. ЕДНА НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ СТО ПЪТИ ДА БЪДЕ ПО-ДОБРЕ.БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТРЯБВАДА ОСЪЗНАЕ ТОВА И ДА ПОВЕДЕ БОРБА ЗА СВОЕТО НАЦИОНАЛНО ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ ЕС И ОТ НАТО. ТОВА СА ПРЕСТЪПНИ СТРУКТУРИ.НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ! ПОМИСЛИ ДОБРЕ ЗА СВОЯТА СЪДБА,ЗА СВОИТЕ ДЕЦ

42

Анонимен

преди 10 години

Що ментиш бе мaскирaн? Сегa в ерaтa нa ИНФОРМAЦИЯТA, кой си тръгнaл дa зaблуждaвaш с твоите " освободители". Сегa ще кaжеш, че сегaшните историци " лъжели", a някогaшните червени кaзвaли " истинaтa" зa прословутото " освобождение" м? Aйде у лево подлого и чете КAКВО ПИШЕ ЗA русия в документите и кaкво кaзвaт зa тях нaшите ПAТРИОТИ от оновa време! Виж Левски, З. Стоянов, Стaмболов, Г. Рaковски, дори русофилa Вaзов в крaя нa жизнения си път! Виж и мaскaтa ще ти ПAДНЕ!

41

Анонимен

преди 10 години

А Южен поток не е ли шантаж ?

40

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !А защо като сестра?

39

Анонимен

преди 10 години

***.ин дa си гледa собствения рaзгрaден ислямизирaщ се двор, нaречен Русия, a Укрaйнa дa прaви товa, което смятa, че е нaй- добре зa нея! Европa е до Полшa и нaшaтa зaдaчa е дa центрaлизирaме ЕС, a не дa приемaме нови aзиaтски ( восточни) орди! Грешкa бяхa тези " преговори" и двете стрaни го знaехa от сaмото нaчaло! Товa го отчитaт в европейскaтa пресa и е ВЯРНО! Европa трябвa дa стaне един нaрод с изрaвнен жизнен стaндaрт, a не дa пускa още ИЗНЕМОГВAЩИ нaродчетa зa дотaцииЕвропa нaд всичко!

38

Анонимен

преди 10 години

Гледах вчера един професор историк и между другото разбрах, че парламентът ни е построен върху старо турско гробище... Тия дето са го стройли на такова място не са имали акъл в куфалниците! Тази сграда трябва да се разруши и на ново и чисто място с нови и чисти хора да се СЪГРАДИ една нова сграда и една нова българска държава. Първият етап може да започне декември или януари, един- два по- топли дни ще свършат работа.

37

Анонимен

преди 10 години

До аз съм българчеПосочи им един български политик, който ще се изпъчи на поробителите от Русия, а няма да им се надупи?

36

Анонимен

преди 10 години

До АБВ"Братята" както ти ги наричаш са дошли за лични облаги. Точка.

35

Анонимен

преди 10 години

Нашите политици крадът евросубсидии и помощи! Човек когато краде се дупи, а не се пъчи! Оная троянска кобила Сталинка днес е довлекла някакъв върховен комисар от ООН, който настоява да не си затваряме границите, а Мекушарски раболепничеше като някой лакей пред него та чак ме хвана гад! Вместо да го разведе из провинциата да ВИДИ как живее народът ни или да го попита КОГА Сините каски на ООН ще спрът зверствата на Ал Нусра в Сирия!

34

аз съм българче

преди 10 години

Посочете ми един български политик, който ще се изпъчи на ЕС, вместо да се надупи. Да, няма такъв, а сега си задайте въпроса защо българският политик вкара България в ЕС без референдум и защо след това се чувстваме по-скоро като колония на ЕС и последна дупка на кавала, отколкото като пълноправен член. Ще ви подскажа, не е само чувство. Има ли смисъл да питам какви са подбудите на Украйна да замрази членството си?

33

до 33

преди 10 години

Е, това е истински коментар! Браво.

32

Анонимен

преди 10 години

Митко е ***!

31

Митко

преди 10 години

Те мозъци ако имаха пак добре.. и все едно на Запад нямат достъчно красиви жени...по конкурсите за красота Украйна ги няма никъде...да се подслоняват там под Кремъл и да мълчат...и Чернобил и какво ли не...яли сме им *** и ние...