89

КУРЧАТОВИЙ 104

преди 10 години

БОГ Е ЕДИН,И ИСУС Е НЕГОВ СИН!

88

BG

преди 10 години

Французите първо да поправят тяхната социална отговорност в тяхната собствена държава! Аман от тяхното лицемерие!!!Какво са се хванали за България като удавници за сламка??Бях там и не видях български ***. Има само румънски ***... Французите винаги са ни мразели и все измислят как да събoтират нормалното съществуване на Българите и България! Докога ще им мълчим и се подлагаме на франсетата???

87

ivan00000

преди 10 години

Не разбирам само що за еврпейска държава може да сме след като ЕС ни дискриминира, еото защо Украйна не иска да влиза в ЕС. Европейските лидери са били разочеровани, че Украйна не се е била присъеденила, е как да се присаидени, след като вие дискриминрате хората, който са членови на един съюз, това налудничево, извратено мислиене на европейците. Казвам, истинста ви казвам, всичко се прави протв Русия. На запада не им трябав никой, освен народ настроен срещу Русия за д аможе да воювът с нея

86

оптимист

преди 10 години

Няма да Ви е леко да спрете ***. ще Ви завземат. Те изгониха англичаните от България като ги ограбиха хора които са владеели почти целият свят.Ако дойде фюрера ще се спасите......

85

Анонимен

преди 10 години

Маските на нашите СЪЮЗНИЦИ паднаха! Халелуя!С такива съюзници, врагове не ни трябват!Да живее РУСИЯ, единствената братска нам държава!

84

професори

преди 10 години

хаха идеално. щом не искат евтина работна ръка, тогава да ни плащат наравно с германци и французи. никой български бачкатор не е по малко човек от немеца или французина, right? :)

83

Малко бързи Пари

преди 10 години

До СуекаТи да не мислиш,че в Германия не ядат *** пълни с Е-та и подобни ***.Точно тези *** влезнаха от там. Заливат ни със западна помия.Нямаме работа в този съюз. Мита за всичките им шитави стоки тук. Избиха БГ производството.А за тези които ще останат в БГ ето как да изкарат малко бързи парички за коледа:bux.to/register.php?r=sanitariu

82

???

преди 10 години

А Германия и Франция ще гарантират ли, че няма да ни залива с евтино месо, примерно, което подбива нашето ?!

81

наблюдател

преди 10 години

Ми като наемането на ниски заплати деформира пазара плащайте високи. А кат тия тарикати ги е толкова страх от нас да инвестират тук и да плащат нормално. И най-вече да спрат да ни дават акъл как да сбираме и интегрираме демек хрантутир родни и неродни ***

80

Arbeiten

преди 10 години

Какво да залеят пазара , България си произвежда неквалифицирана работна ръка от Живково време до днес , така или иначе от България отиват хора за черната работа на Германия

79

Анонимен

преди 10 години

До Gaskoing A да се редиш на опашка за банани не искаш ли ? или на сила да излезеш на площада да приветстваш държавния глава?!?

78

lewskar

преди 10 години

Във Франция и Германия ,Българин и Румънец означава *** ето затова те ще сложат ограничения-Българин и Румънец означават работещи Бедняци с ниски доходи 10-15 пъти по-малко от Френските и Немските 5-6пъти по-малко от Чешките Полските и Унгарските -Българин и Румънец означават КРАДЦИ ИЗМАМНИЦИ и ПРЕСТЪПНИЦИ-Българин и Румънец означава КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ нехаещи за държавите си и народите си Е И АЗ ДА СЪМ ГЕРМАНЕЦ или Французин ....НЯМА ДА ВИ ИСКАМ

77

Анонимен

преди 10 години

До Gaskoing: ПОДКРЕПЯМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БОЙКОТ!!!!!!!!!!!!!

76

Анонимен

преди 10 години

Тогава пред България възниква простия въпрос - защо ни е да членуваме в ЕС.Няма пари по еврофондове,не ни искат,като работна ръка,прилагат двойни стандарти по всеки въпрос,когато стане дума за нас .Ние само да плащаме вноската си за членство,да мълчим,да не ползваме никакви облаги и фондове и да приемаме емигранти,които да изхранваме за наша сметка,защото някога сме подписали документ гарантиращ хуманност към бежанците.Приличаме на задния двор на Европа в който се изхвърлят ***.

75

Анонимен

преди 10 години

До GaskoingОт туй дето си написал единствено за уважение е никът ти, в случай че си го взаимствал от футболиста Пол Гаскойн, който въпреки проблемите си в момента с алкохола и наркотиците си остава сред най-големите!Щял да пуца по границата и нямало да купува френско и немско?! А каква кола ще караш, какъв автобус ще те вози, какви резервни части за колата ще купуваш?

74

www

преди 10 години

До GaskoingПравилно ама една подробност, за тази работа ни трябват няколко SS-25 ракети - просто за застраховка от американски (и други) "освободители"....Иначе всичко си е само думиПоздрави все пак !

73

Анонимен

преди 10 години

Никой не иска тъмни балкански субекти в европейската си държава. България никога няма да е част от Европа...Тъжно, но факт.

72

българин

преди 10 години

Да товарим "бежанците" на самолети още сега и да им ги изпращаме поетапно, след като нас не ни искат!

71

Дръндер

преди 10 години

Мама ви - да ви пратим бежанците дето толкова на тарикати ми се правите!

70

Суека

преди 10 години

До ЛораПо принцип си права сестро , НО ти забелязала ли си последните 15 години какви *** се произвеждат в БГ ? Хранителната ни индустрия е срината и само храни (*** с Е-та,консерванти и прочие *** които ти докарват рак и тумори) се правят тук рядко качество да има.Тук няма закони в БГ ... няма държава ... 80-те и началото на 90-те беше краят на качеството и БДС-то и ерата на производството държавното ... сега всичко частно и никой не го закача ако ще и бомби атомни да правят !