24

м да

преди 10 години

моделът на партията да оплюва всичко хубаво и и накомислещо се вижда у форума.студентите станаха веднага *** АГИТКА СБИРЩИНА НАРКОМАНИ ,! абиещите полицай станаха охранител на Законността къде то и да се намира, но НЕ И В БЪЛГАРИЯ . Pадвайте се другари винаги СЪВЕТСКИЯТ СЛОН Е НАЙ ГОЛЯМИЯТ СЛОН В СВЕТА. ДОКЪДЕ ЩЕ Я ДОКАРАТЕ СЛЕ КАТО НИ ПРОДАДОХТЕ НА РУСКАТА МАФИЯ И ВЗЕХТЕ НЕВЪЗВРАЩАЕМИ КРЕДИТИ НЕНОРМАЛНИЦИ!

23

Анонимен

преди 10 години

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С *** НА БОКО ТИКВАТА И ВАНЧО ДАЛАВЕРИЗАТОРА..РАЗБРАХМЕ ИСКАТ ОТНОВО ДА КРАДАТ И СА СИ НАМЕРИЛИ ШАЙКИ ГАМЕНИ ДА ИМ СВЪРШАТ РАБОТАТА!!!!!

22

qur4u

преди 10 години

До Анонимен 25И аз го прочетох. Шокиран съм. Лъсна му на Орешарски червения антидемократичен ***. Борисов бил тоталитарен!!!! Ххахахахахах!

21

Woman

преди 10 години

Екшъните по улиците ги организират всички кухи *** начело с жената на Мартин Захариев, тя му отмъщава, те са толкова елементарни, че единствено Бойко може да ги защитава, заедно искат да властват, защото повечето селянки не струват като жени ,кухи *** и все някой трябва да защитава честта им. Нямат самочувствие защото нямат качества ,затова пък действат като мутри. Това е 100 процентовата истина.

20

qur4u

преди 10 години

Само напишете в търсачката: 'По 300 лв. ни дадоха..." и веднага ще ви излезе скандалния клип как се правят протести "по комунистически". коментарите ги оставям за вас.

19

Анонимен

преди 10 години

Държавни служители, които участват в антиправителствените протести, ще бъдат освобождавани от работа. Това обяви премиерът Пламен Орешарски на среща с гражданските организации, цитиран от "Дарик".

18

BGN

преди 10 години

Не мога да си обясня, защо думата пенсионер се употребява за обида, а вече като кажат студент, и голямата работа.Сегашните студенти, са отчайващи с държанието си в училище, а щом прекрачат прага на някой ВУЗ и вече са др хора, как става така???

17

Анонимен

преди 10 години

бре от къде пари за такива надписи?имат излишни?

16

Варненец

преди 10 години

Утре от 10 часа пред поделението във Варна кв. Владиславово( до магазин Алати) ще има протест срещу *** бежанци, които искат да настанят в празното поделение нашите скапани управници. Това поделение може да събере поне 2000 ***.Всички варненци утре там! Това е задължително за живущите от кв. Владиславово.Маннгалите от Изтока превземат България като скакалци. Живея на 500 метра от поделението- не ми се мисли ако ги настанят там. Ще трябва да се бием с тях.Портних, да ти е.а майката

15

морския

преди 10 години

Браво! Крайно време е да се организираме по градове в подкрепа на студентите! Стига сме спали! Все чакаме друг да свърши мръсната работа! Събуди се българино! Толкова ли ти е хубаво да те правят на *** и ***!

14

Анонимен

преди 10 години

100 души правят цялата държава на маймуни - верно цял свят ще ни се смее....

13

муспи

преди 10 години

Народната власт реши вместо да се прави на хаос оградата на турската граница, да се постави около парламента, но върху осем метров бетомен подиум. Храна ще се доставя по секретния тунел, парламент - министерски съвет - Банки. Бойко със свойте хора също ще се скрие в тази крепост, както и ДПС - защото извън оградата ще е един ужасен сепаратизъм, и само да се мерне комунист, децата ще закрещят - дръжте ***!

12

Анонимен

преди 10 години

Браво!Цял свят да види заради какви *** сложиха тези прегради!!!

11

Пълен цирк!!!

преди 10 години

5 месеца цирк в София. Бочко налива ли налива пари за тия протести. Журналистите манипулират и изкарват полицаите дяволи, че ритнали 2 *** и три кокошки, щото се самозабравят и безнаказано вилнеят. Лелките гледат новини и си викат ОХ ГОРКИТЕ ДЕЦА, КАК ГИ БИЯТ..а "горките деца" са платени ненормалници дето ходят пияни и предизвикват безредици. Журналистите снимат под такъв фокус, че човек ще каже, че цяла Сф е окупирана, а те милите нямат и 300 човека...кви оставки кви 5 лв. *** прости...

10

Търтей

преди 10 години

БРАВО!!!Цял свят да види какви *** управляват България!!!

9

желаещ

преди 10 години

Защо няма такива екипи и за гражданите.Нека всички сме равни.

8

Анонимен

преди 10 години

С думата *** се определят хората, които получават пари чрез организации на Джордж Сорoc.Цветни революции или Революции на цветята най-често се наричат серия от масови улични безредици и протести на населението, които са се развивали в пост-комунистическите общества и обикновено завършващи със смяна на политическия режим в редица страни от Източна Европа. Символът е онзи стиснат юмрук,които нашите "Ранобудните студенти" носят. четете малко в уикипедия. anonybulgaria.wordpress/2013/07/17/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1

7

ано

преди 10 години

Има отзвук по света,след като по американските новини дадоха окървавеното момче Александър.

6

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Съвестта на нашия народ!

5

нака

преди 10 години

Браво деца !Спасете РОДИНАТА! България сега вази гледа.