31

Анонимен

преди 10 години

Е как защо няма 250 000 работни места, 1000 лв заплата и Белене.Той президента е виновен.Пречи.И бойко от засада саботира по общини

30

Анонимен

преди 10 години

Честит Ви експертен бюджет, те били експерти по вземане на кредити, Вие сте експерти по връщането им, Вие и децата и внуците, ако случайно са останали в България!

29

Анонимен

преди 10 години

Странна работа уж трябва икономиката да тръгва а тя буксува ли буксува. Уж трябваше да има Белене а няма. Уж трябваше да има и 250 000 нови работни места а то съкращения(не че не са нужни). Уж трябваше да намалее тока пък то скочили фактурите. Уж трябва да има по някой поне осъден за калпава работа а те се множат с часове. Уж трябваше да има работещо правораздаване но пък то зависи от по-голямото даване. Странен народ, странна държава(ако има такава още), странно е как хората оживяват.

28

Съгласен

преди 10 години

До thegbc Прав си, ние сме роби. Да живее Дянков, Европа и гърците. Ние сме си добре и вървим към по-добре.

27

Анонимен

преди 10 години

За животновъдите пак нищо,ще блокират Тракия но на комунистите не им пука те асфалт не ядат.

26

българин

преди 10 години

То да беше заем дето ще се вкара в икономиката-да създаде работни места,продукция някаква да има та след като се продаде-печалба,а то какво?Увеличиха парите за отглеждане на малки деца,и увеличиха заплатите в полицията!Тоест платиха на тези дето са гласували за тях и онези дето пребиха протестиращите!За мен това правителство падна в момента в който грубо и безнаказано униформени полицаи пребиха мирно протестиращите хора.То се крепи на палките и щитовете им.И Бойко не беше цвете но бе по добрият.

25

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКаквото стана и с парите за първокласник от 310 лв на 250 и то не за всички.За понижаване на цената на ел.енергията 15-18% и увеличаване на пенсиите и работните места с 250хиляди да не говорим.

24

лелеее

преди 10 години

Целта е запазване на статуквото на всякаква цена!!! Сега като искат да изтеглят огромни заеми и да си ги раздадат за заплати / да ги инвестират в организации занимаващи се основно с ръчно почистване на носните кухини/ всички се правите на много остроумни и интелигентни / за справка виж в огледалото кой ще ги връща/, после когато друго правителство трябва да събира парите за връщане ще псувате като бесни, все едно той е изтеглил заемите.

23

Анонимен

преди 10 години

Какво стана с детски надбавки за всяко дете?

22

thegbc

преди 10 години

До обeктивенако ти си обективен ...от тази държава а и която и да е друго нищо няма да стане ако зависи от теб и такива като теб! поздрави на Станишев и Сталин твойте вечени другари и братя - нищо че всеки ден ти забиват ножа в гърба и те крадат всяка секунда и никога няма да си свободен но ти явно си роден за РОБ и КАМШИК и умираш от кеф! :)) поздрави !

21

thegbc

преди 10 години

До ivoТи май не се развиваш добре братле... като са съкращения в администрацията това за теб не са работни места така ли? :) много си *** братоо ...ходи пали свещ за станишев и целуни портрета на сталин увас ! Само това ще ви остане скоро !

20

Ямболия

преди 10 години

...... ти си поредния ..... Кънев, Тагарински, Корнезов , Кокинов , Спасов Сидеров Анастасов ... малък град сме но имаме *** които могат да отровят целия свят!

19

долу

преди 10 години

Значи работите само за електората си *** и Пенсии

18

Анонимен

преди 10 години

От всяко правителство слушаме как ще се преструктурира администрацията, как ще се оптимизира, резултата е само ново и ново раздуване на щата. Обяснимо, новите управляващи трябва някъде да си назначат родата. Ама на работещите и плащащите данъци ни писна да издържаме хрантутници, които по цял ден пият кафе.

17

Георгиева

преди 10 години

Силно се съмнявам. Пак заблуди. Все намаляват администрацията, а тя все по-увеличена като бройка. Обслужването...по-зле от бананова република. Това увеличение на дълга с 4 милиарда, дето го предвиждат за 2014г. откъде дойде? Да се чуди човек на социалната им загриженост, дето ще ни излезе през носа. Манипулациите им край нямат.

16

1_българин

преди 10 години

Ми то това си е чист фалит.

15

сдг

преди 10 години

Е и какво?Тези ако са на власт четири години,държавата ще е назад с 13.6 милиарда,но тогава няма да има и асфалт да ядем построен с тези пари.Е честито.

14

Анонимен

преди 10 години

Бойко поне не се усираше със заеми, а Орешарски през месец тегли по милиард. ...

13

tt

преди 10 години

то бива наглост бива.. ама те съвсем ни взеха за мезе.. вземете осще по-голям заем че тоя е малко...

12

Оставка

преди 10 години

Поредното фиаско на Орешака.