144

akud

преди 10 години

milleta сидеров много смел бе на умрял кон нож вади

143

бай Иван

преди 10 години

И в тоя текст има маниполация или грешка на редактора:"Тя обвини депутатите от Герб,ДПС и Атака,че са изманиполирали изборите и сега се радват на добри постове,които са получили благодарение на тази маниполация" А Караянчева каза "Тя обвини депутатите от БСП,ДПС и АТАКА,че.......

142

истината боли

преди 10 години

Еничарите от шайката "Юруш" побесняха от това, че една жена им каза истината в очите макар, че за повечето е ясно, че има брачен съюз между ДПС и Атака(Юруш). Сидер ага с такава бързина стигна до парламентарната трибуна, че дори личния му пуклисар Дрисислав Чучулов, който иначе го следва като сянка навсякъде, не можа да го стигне! Жалка картинка!

141

ПОЧТИ СЕ ЗАРАДВАХ

преди 10 години

ТВ'А "почти" АМА ХИЧ НЕ МИ ВЪРШИ РАБОТА!!!

140

НФСБ

преди 10 години

Оставка за тези полуинтелигенти!Искаме нов обществен договор!Проблемите се увеличават ежедневно! RESIGNATION!!!

139

dani.stoyanova.5

преди 10 години

Тия Гербери нямат никаква срам. ДОКОГА ще разиграват байрака си не разбраха ли че са бита кВарта. Цяла България им се смее!Цирнаджии !ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ И негие грижа за бедния народ! ТАКИВА ВЪН от ПАРЛАМЕНТА!Избрани са не да внасят вотове а да седнат там и работят за народа!

138

Апчихи

преди 10 години

Цялото ви пребиваване досега там е скандално! Че имало още един скандал повече - голяма работа. Плащате ли си затова, че не работите ?

137

Анонимен

преди 10 години

Те може да са напуснали селото, но селото не ги е напуснало. До кога ще бъде това безумие и срам в този парламент. Кой кога му скимне ходи на работа, кой какво му дойде на уста го плещи, се отвращава. Депутатите всъщност не вършат работата за която са избрани, а ходят там да се плюят един друг и да се мъчат да се доказват колко са велики, а всъщност стават жалки и смешни. Вече човек няма уважение към тях, те се превърнаха в махленска седянка.

136

БГ

преди 10 години

Новообрязаният *** гьотферен сидер ага го заболя ***, като тази му каза истината, че без него и ЮРУШ правителство с участието на ДПС няма да има. Истината боли много отзад. но той свикна на пенетрацията от страна на хидроинженера, даже и лубрикант вече не си слага, саго го избива на словесен онанизъм срещу бежанците, но НЕ и срещу ДПС!!! ФАКТ!!!Оставка на куклата на конци Олигарски!Бойкот на медиите на еничарчето пеевски!Не на ибрикчиите и националните предатели!Да живее България!

135

*/*

преди 10 години

Абе не знам дали е болен или здрав,ама досега каквото е казал, все е истина.Веригите изнасят един камион пари...не е така болен е.Ерп-тата, шефовете им взимат по 60 бона на месец(българите в борда),луд е.Има офанзива от турскоговорящи за изкупуване на български земи в югоизточната част...превъртял е.За златната концесия и 3-те процента за България...не е вярно фашист е.Меглена Кунева такова мамата на АЕЦ-а и за награда влезе в борда на "Париба",ама за медийте явно е нормално ..не слиза от екрана

134

Иванов

преди 10 години

Герб всячески пречат на парламента да работи! Може да е изгодно за тях, но за България е вредно!

133

фют

преди 10 години

Как стана така, че точно общински съветник на греб печели поръчката за отпечатването на всички бюлетини? Наглите животни Цецо и Боко нямат място в политиката повече, да се опаковат за затвора, долни мошеници!

132

гено

преди 10 години

Те си печатат бюлетини, но проблема бил, че ги показали по телевизията! Като излезе записа с Мишо Бирата хукнаха да търсят кой го е изнесъл, друго престъпление нямаше! Нагли същества!

131

Анчо Ментата

преди 10 години

Ами, не знам какво да кажа. Не съм привърженик на ГЕРБ, но започнаха да ми стават симпатични. Особено като ги сравниш с тройната коалиция, които са просто срам за хомосапиенс. След днешното представление, по им приляга в клетки.

130

Анонимен

преди 10 години

Спокойно всеки ще си получи заслуженото. Може да не ви се вярва, но Бог плаща. Ще дойде Видов ден!!!!!!!!!!!

129

POLICIA

преди 10 години

ГЕРБ вече избиват на бои , не стига че се изданиха а и агресивни

128

евлоги

преди 10 години

това герберската наглост граници няма.хванаха ги в опит да фалшифицират изборите а те пак не не е вярно .на тези *** пак другите са им виновни.тази *** кифла цвета караянчева е имунизирана против срам и заслужаваше волен да я опердаши.същата караянчева ходи в турция да прави сюнети на конгреса на ердоган.цвета караянчева е срам за българския парламент.борисов трябва да се освободи от *** като караянчева, цветанов ,цачева, ципов и още други *** край себе си.

127

ГЕРБ некадърници

преди 10 години

В Уикипедия пише че Цвета Караянчева говори само руски , като отиде в Германия или Англия на руски ли ще говори , тези ГЕРБ само некадърници избрани

126

Депутат от вс.партии

преди 10 години

А ний актъори сме в театър, театър ту лош, ту много лош...

125

Даскал Кольо

преди 10 години

Бий комунистите!