130

Анонимен

преди 10 години

Миналата година имаше изнасилвания на студентки именно от сирийци в Овча купел. Защо например това не се спомена в шоуто на дългия, а по-голямата част беше сълзлив цирк, убеждаващ ни за пореден път колко трябва да сме толерантни към бедните имигранти. И този патетично-депресивен кулеков е отвратителен

129

Тра-ла-ла

преди 10 години

Днес.бгХич не гледаш новини, вече са потвърдили че ще изпратят помощ финансова!!!

128

Тра-ла-ла

преди 10 години

БСП е ционистка партия, ГЕРБ също, а и останалите са *** с членство във масонски ложи. Никой не може да си представи колко са единни политиците ни, другото е цирк по телевизията. Ако народеца си се крие още в мишите дупки и се прай на глух и сляп скоро и без миши дупки ще остане!

127

Dnes.bg.1

преди 10 години

До Тра-ла-лаЩе приберат нашите кинтите,ако някой даде изобщо кинти на бегето. Което много ме съмнява. Ама мечтиииии!

126

Dnes.bg.1

преди 10 години

До Ооох,БългарийоооДо кога ли? Завинаги,докато има капитализъм! А него ще го има поне още 200 години. Ако преди това не дойдат тук сарацините и мюслитата и ислямизират тая страна. Тогава ще живеем по законите на Корана и Шериата.

125

Тра-ла-ла

преди 10 години

Споко пичове, да ви открехна- предприятията от Живково време свършиха, машините се продадоха, общинските имоти се продадоха, сектор енергетика и той зел дал. Вкарваме си малко бежанци и започваме да ревем на ЕС за кинти щото държавата вече я има само на хартия, но не и нещо за продаване. ЕС дава кинтите, а нашите момчета ги прибират като ви оставят *** на улицата да ви тормози, да пали и руши църкви... и така всички доволни. Нашите се напапкали, а Еврейския съюз съсипал още една християнска

124

Изсраел

преди 10 години

Защо Израел не приеме бежанците? Израел е гранична на Сирия държава. Какво става? Защо сирийските *** са пратени тук и от кого?

123

Dnes.bg.1

преди 10 години

До До днесГермания не е външна граница на Евросъюза,при това граничеща с Турция и ислямските страни. Освен това, това което е позволено на голямата и богата Германия не е разрешено на малка и бедна България. Подписали сме международни договори при приемането ни в ЕС и сме приели неговите правила. Сега да отговарят за ставащото тези,които натискаха да влизаме в ЕС ТЕЗИ НЕЩА не стават както ги мислиш ти. За подобни идеи и закони великите сили на запад бият през ръцете.

122

Ооох,Българийооо

преди 10 години

Момент сега-обяснете ми бе,хора как така 1100 лв месечно ,та и 65 джобни?Аз карам с 310 лв майчинство за бебчето ми ,другото ми дете е в 4 кл.Ние-цялото семейство-се обличаме от втората употреба,защото за ново не насмогваме.Само на бебето по някоя дрешка.Все пак е бебе ,срамота е и то да носи парцали.Срамувам се и си го казвам тук,защото съм анонимна .Аз съм висшистка.Съпругът ми също.Дадохме 2 прекрасни дечица на тази държава.Но тя не се грижи за тях,тя си дундурка бежанци......ДО КОГА,НАРОДЕ?!

121

Анонимен

преди 10 години

Закон , може и да не се приеме от парламента , но инициативата за референдум и последващ такъв няма как да бъде отменен от съда в Хага. Когато Европейското законодателство е в противоречие с местното се ратифицира от парламента, но когато има решение на СУВЕРЕНА, какъвто е народа , ратификацията и последвалите поправки могат да се променят. Има ли желание всичко е поправимо.

120

Анонимен

преди 10 години

Слави и Кулеков ще ви научат! Защо обикновенно учителите са все разни палячовци и ***? Често си мисля какви хора ни "дават акъл" . Баща ми казваше "най лесно се дава това дето го нямаш"

119

теодора

преди 10 години

Хайде идете във Фантастико в Овча Купел да се опитате да пазарувате...тия са наобиколили като някаква глутница и те гледат в ръцете. Винаги съм пазарувала сама - ама сега ме е страх да изляза по тъмно. И то не от Сириците, тях ги няма - има *** черни, дето не се знае от къде се появиха. Бежанци - друг път - навлеци.

118

До днес

преди 10 години

Ти от къде знаеш аз какво съм искал, та чак и акъл ми даваш,а ?Германия също е в ЕС и каза ,че повече бежанци няма да приема! Ние сме длъжни да съхраним държавата си , а след това ЕС. Освен това при определени обстоятелства ( но това става само с отговорни а не продажни *** в това число и Вие) може да се приеме с единодушие - Закон за защита на държавата(мисля , че веднъж е бил приеман) Да го наречем форсмажорно обстоятелство. За мен проблема е свързан и с националната сигурност !

117

Dnes.bg.1

преди 10 години

До Анонимен 133Много късно си го разбрал! Отдавна е много късно! Поне от 20 години е много късно,но на някои хора едва сега им загряха кратуните. То и целта на тези протести и безредици е същата. Да няма стабилни правителства в България и след това лесна работа. Поне от 20 години съсипването и умишленото разрушаване на тая държава се ръководи очевидно отвън. Обаче тук пионките и марионетките не могат да го проумеят. Че рушат страната си със собствените си ръце по команда на някого отвън.

116

Dnes.bg.1

преди 10 години

До ВЪНТакъв закон за затваряне на границата не може да бъде приет. Съдът по човешките права в Хага ще го отмени. И ще ни наложи жестоки санкции. Нали много искахте да влезем в НАТО и в Евросъюза? Е вече сме в ЕС. По тоя начин ставаме външна граница на ЕС и според неговия регламент сме длъжни да приемаме бежанците. Пак питам,нали искахте да влезем в ЕС? То беше грандиозна епопея през 90-те години на 20 век. СДС ни вкара в ЕС и НАТО,а вие вместо да се радвате на западната ни ориентация...

115

Анонимен

преди 10 години

Това е поредната стъпка към унищожението на страната. Повечето хора си нямат представа какво следва, а останалите не ги интересува, докато не стане твърде късно.

114

ВЪН

преди 10 години

Дайте да се организираме в МАСОВ, ПОВТАРЯМ МАСОВ ПРОТЕСТ , за да спрем това безумие с тия бежанци. МАСОВ ЗНАЧИ ВСИЧКОТО КЕЧ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ДОКАТО НЕ ПРИЕМАТ ЗАКОН ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ДЪРЖАВНАТА НИ ГРАНИЦА. ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ НА АРМИЯТА И НА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ БЕ , МАЙКА ВИ ДА *** НЕНОРМАЛНА И ПРОДАЖНА. Затрихте ни хубавата държава *** прости

113

Dnes.bg.1

преди 10 години

До ужассссНяма нищо да ни се случи. Щото както Бойко Борисов каза,където има дюнери там бомби не гърмят.

112

Dnes.bg.1

преди 10 години

До ужассссВече нищо не можем да направим! Сега сме в НАТО и в Евросъюза. И вече нямаме думата,а ще трябва да слушкаме,че иначе сопата. Ако си позволим да вървим контра на западняците можем и ние да станем Сирия на Балканите. Тъй,че всичко свърши. Каквото стане. Няма как,съюзници сме на Америка,Англия и франция. При демокрацията нема лабаво!

111

ужасссс

преди 10 години

Трябва да направим нещо българи....вече са над 7000 !!!!!!!!!! Искат да ни унищожат, защото сме християни! Това е истината, не ходете на места с много хора внимавайте, защото вече има опасност за нас. Първите избити в Сирия са християните! Внимавайте по християнските празници бъдете нащрек. Това правителство цели точно това и няма да се спрат помните ли като казаха , че имаме договорка за 5000 бежанци!? Ние вече имаме над 7000..защо? Спомнете си антибългарската реч на Местан....