97

Богдан

преди 10 години

Хубаво ама да кажат кой и къде ще я плаща!?

96

Анонимен

преди 10 години

Трикове. Тази година има дефлация.

95

Анонимен

преди 10 години

Според мен новината е добра. 30лв отгоре са си почти 10% увеличение. Като се има предвид, че като дойдоха вдигнаха МРЗ и сега пак следва увеличение смятам, че това е прогрес на фона на това, че нямаше никакво увелечиение през последните 3-4 години. Положението ни, че е зле е зле. Глупаво е иначе да мислим, че някой като дойде и с магическа пръчка за 2 години ще ни оправи.

94

Анонимен

преди 10 години

Тоя "министър" не го ли е срам да заявява такива неща...

93

Злопаметна

преди 10 години

До Kaleko Aleko 90Разбира се че ще се тегли нов заем. Тия са на власт от 100 дена и вече са опукали 1 млрд. Това е самото начало. Ще теглят заеми, ще харчат, ще използват, а тъпите работяги да викат "УРРРАААА" за едното кебапче. Гледала съм го този филм, взела съм поуката, не ща повече.

92

до 83

преди 10 години

Това са му казали да говори и това прави

91

гг

преди 10 години

До 91 заплатите паднаха в цял свят

90

Злопаметна

преди 10 години

Не мога да разбера какво сте се хванали във вашите платени пропаганди гуша за гуша с тия бойко, Шмойко и т.н. Те са минало и не ме интересуват. Интересува ме настоящето. А то е пълна гнус. Стига с вашите черни станции с тия бойковци и т.н. Не са те, които са обещали 1000 лв заплати. Интересуват ме тези, които са обещали и какво вършат сега. Да знам да стягам ли багажа и да ви оставям със семейството ни на *** и сирийци, Държава Старчески Дом.

89

Анонимен

преди 10 години

До до 86Това си е напредък като се има предвид че предходните 4 години Тиквата не даде нищо на обикновения Българин. Само калинките лапаха. И ако заплатите в София през Тиквеното управление паднаха значително, то в провинцията е истинско щастие да си намериш каквато и да било работа. Бачкаш по 14-16 часа на ден, а те водят на 4 часа и ти плащат по малко от минималната заплата с по 3-4 месеца закъснение. Дори във Варна масовата брутна заплата е 400 лева, а преди Тиквата беше 800-900 лева.

88

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н are_kulata,Имам сериозни подозрения, че покрай тези мерки скоро пак ще теглим заем, ама нейсе. Дано да греша.

87

до 86

преди 10 години

До АнонименТака е. Беше добър живота щото имаше какво да се краде. От Европа идваха пари. Сега като НЕ идват. Ще видиш един добър живот ..през крив макарон. Без значние дали тиквата или Ореха са на власт. То от край време е ясно, че кой управлява в Бълагрия е от БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. Конците се дърпат от разни типчета в сянка.Ама гласувайте си. То 340 лв. е егати падението. Най-пропадналия чистач на *** не взема толкова в ...в Азия.

86

stiliyan.stanev1

преди 10 години

Долу БОЙКО , к*Р за Цв.Цв

85

are_kulata

преди 10 години

До Kaleko AlekoНе казвал нищо подобно, това че отбелазах работите по МРЗ на двете правителства не ме прави пристрастен.Комунисите от ГЕРБ и БСП за мен едни и същи Брюкселски ***.Така или иначе хората гласуваха за партиите и парламентаризмът уреди съставянето на легитимно правителство.

84

Анонимен

преди 10 години

Браво на министъра. Спомняте ли си царя Тиква как преди 4 години ни обеща че ще направи България средноевропейска държава. Е, след 3.5 години управление нашата страна се отдалечи безкрайно много от ЕС и от Европа като цяло, България се превърна в средноразвита Африканска страна. Тиквата остави 400 000 Българи без работа и заради него фалираха 100 000 фирми. Всъщност живота при така наречената тройна коалиция беше много, много по добър. Но Тиквата съсипа всичко. Бял ден да не види дано.

83

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н are_kulata,И понеже новите са по-читави, та прекратиха тази порочна практика? :D Ставате смешен.

82

are_kulata

преди 10 години

До Kaleko AlekoТака правят комунисите, драги ми светъл ум, г-н екзактен копи-пейст.Последният пример е как пожарникар стана министър-председател.

81

Злопаметна

преди 10 години

До are_kulataАре хващай пътя за кулата вярно. не ме интересува омразата ти към Бойко, стига си повтарял като папагал. Виж ги днешните управници - Мукадест Налбант каза че Левски бил престъпник и османската полиция просто си е вършила работа. Неджияр каза че трябва да сме споко за сирийските бежанци, а хората вече реват в София от тях, Ахмед-Мехмед и другите тям Джавдеди завзеха властта. Засрами се. майната му на Бойко, но тия предадоха българи, аз все едно в Тарамбукия живея.

80

Kaleko Aleko

преди 10 години

Злопаметна,Все повече се убеждавам, че българите са си ***. Масово са ***. Преди съжалявах пенсионерите, но вече не ми е жал. Да гласуваш точно за тези, които след 1989 г. източиха пенсионния фонд, а през 1997 г. докараха пенсията до 1-2 долара, е висша степен на тъпотия и свещена простота. Да се оправят, не ми дреме вече.

79

до 75

преди 10 години

До are_kulataМи дай да разгледаме какво беше окрадено като бяха НДСВ, БСП и ДПС на власт? ...няма да стигнат нулите обаче ...

78

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н are_kulata,Малоумният Ви копи-пейст не обяснява как нечия акушерка става министър, а кинезитерапевт ще отговаря за инвестиционното проектиране. Нито кой предложи Пеевски.Вземете се скрийте някъде.