7

католик

преди 10 години

Категорично съм против католическата църква да бъде субсидирана от българската държава. Също съм против субсидиите за останалите вероизповедания в България.

6

Алена

преди 10 години

България е православна държава и на нас църкви и секти под шапката на илюминати не ни трябват

5

чичо Луцифер

преди 10 години

Данаиле, България е преди всичко светска държава, затова налагането на каквато и да е религия или църква е немислимо. Дали ще е православие,католицизъм или протестантство-все е религиозна догма. 21 е век на разума. На невежеството мястото му е в миналото...

4

Данаил

преди 10 години

На еретически църкви в България трябва да им се откаже регистрация, камо ли да им се дават държавни пари. Това е ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВА от 855г.!На католиците първи им върнаха имотите още 90-те години!

3

petter.bojinov

преди 10 години

Не е редно църквите да се финансират от държавата - още повече, че католическата църква е най-богатата

2

атеист

преди 10 години

А според мен най-добре никаква субсидия за нито 1 църква. Те и без това са на практика търговски дружества, събиращи такси за всякакви безполезни услуги (църковен брак, кръщене етц), да си се издържат от тях. Има разделение на държава и религия- да си се оправят сами, ако не могат и се наложи да затварят църкви-още по-добре. По-малко възможности да промиват мозъците на хората с глупостите си.

1

чичо Луцифер

преди 10 години

Аааайде нЕма нужда!