124

Анонимен

преди 10 години

Тя тая партия герб е вече в историята стига ни занимавахте с остатъците от нея. След година две ще е при СДС ,НДСВ, РЗС и никой няма да си спомня за нея.

123

rkdp

преди 10 години

Какви ГЕРБ-ери, какви пет лева? Двама самодейци, отстранени явно по понятни причини! Стига злоба, търсете сензации другаде!

122

TOTO_!!!!

преди 10 години

Някак си ми го говорят звездите, че и без Фидоска ще има държава, ама тя кво ще прави без власт, е те това вече ми е мистерия голема.

121

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТой Цветанов скоро ще е мотор на някоя килия в затвора.

120

SS

преди 10 години

много рисково мероприятие - ами ако пък Фидосовата скочи върху тях??... :)

119

uzunski

преди 10 години

Красавицата и Звяра теглят ГЕРБ към дъното , и ако Бойко не се спаси от тези камъни рейтингът му ще падне още !Двамата са корумпирани по рождение !

118

Анонимен

преди 10 години

Trqbva da se sauzat boiko kostov parvanov kuneva i da premahnat Edin pat zavinagi dogan i sergei ot balgarskata politika

117

На брат пит брат МУ

преди 10 години

ЩО МАХНАХТЕ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ОТ ДАНС , БЕ

116

Анонимен

преди 10 години

ЗАСТАВАМ ТВЪРДО ЗАД ЦВЕТАНОВ ,ТОЙ Е МОТОРЪТ НА ПАРТИЯТА .ТЕЗИ НЕДОВОЛНИТЕ ДА СИ ПРАВЯТ ДРУГА ПАРТИЯ,ИМАМЕ МНОГО ПРИМЕРИЗА ОТЦЕПНИЦИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕЛ ,КОИТО СЕГА НИКОЙ НЕ СЕ СЕЩА ЗА ТЯХ!

115

USA

преди 10 години

Sushtia scenarii Kogato se sazdava SDS.Vnedreni ot MAFIATA BSP XORA. Tova ni e Poznayo ne se zablugdavaite.....

114

авер

преди 10 години

Разцепване и после панделата. Там е мястото на този тъпан.

113

Анонимен

преди 10 години

Цвъки Цвъки, каква я мислехме,а тя каква стана...

112

До Анонимен 122 Борисов скачаше срещу всички - и срещу Кунева, и срещу ДСБ.... сега когато е наритан от всякде като бъхливо куче - се чуди чий *** да изближе, защото парите за протестиращи свършват, а резултат няма.

111

Когато се съдаваше ГЕРБ, сепривличаха недоволни/изритани от други партии, който за да бъдат допуснати в "новата партия" снасяха компромати срещу бившите си съпартийци. Сега тече същия процес и в ГЕРБ. Като вижадате има и бивши висши ченгета които са срещу Цоко - от къде излязоха данните за незаконните подлушвания? От къде изплуваха компроматите за Флоров? От къде излезе наяве че има кметове "калинки", кой пусна филмчето където ГЕРБери се наговарят как да купуват *** през 2011та?

110

Анонимен

преди 10 години

забележете какъв сарказъм, каква наглост само. Съпартийците се обръщат с молба да бъдат забранени мачкащите, но обърнете внимание към кого е насочена тази молба...към най-мачкащият. Абсолютно съм убеден, че тези дребни(низки) театрални инсинуации са дело само и единствено на режисьота Борисов :)

109

Рудолф Хес

преди 10 години

И се научи на елементарна граматика идиотче. Синчето ми е по грамотно от теб. Егати ***

108

Анонимен

преди 10 години

Хес, за коя мафия джиткаш?

107

Рудолф Хес

преди 10 години

Е забранено е, егал.

106

долу ръцете

преди 10 години

Долу ръцете от Цветанов. На когото Цветанов не му харесва, да си ходи от ГЕРБ. Това е най-важният и стабилен човек на ГЕРБ. И понеже посегна на мафията и червените парички, изпратиха насреща му цяла армия от платени "доброжелатели на ГЕРБ". Борисов, не се поддавай на лъжците и предателите. Завиждат за приятелството, за стабилността и обичта на хората към вас двамата.

105

срети

преди 10 години

Нема да пипате Боко, че ми не е върнал парите!...