173

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ТОЯ ПИЯН ИГРАЕ СИРТАХИ...!...НАПИЛ СЕ С МЕТАХА И НАЛИТА НА ВОХ...!

172

снифанта

преди 11 години

до някои които са изпуснали часовете за българския символизъм в позията и литературата-чашата е символен образ не на сина а на майка му!Ферщеете ли каква е заплахата към децата и техните майки?Декларациите на полуграмотни биячи не очудват никого Всеки който е минал през полиграфическия комбинат професионално е бил заплашван обругаван маскарен!За мен беше че съм чуждо тяло нна майка ми вадиха пистолет във входа с заплаха да си ходим в Чехия -за целомъдрието на дъщерите ми да не ви описвам!Децата

171

Толкова могат!

преди 11 години

Такова им е възпитанието на герберите, първосигнално и примитивно. Няма език и диалог, затова трябва култура, и да не липсват първите 7 год. Дори тук във форума при опита на нормалните хора да диалогират с герберите, започват обиди и примитивни лозунги от рода на : "Ти си комунист" - не им пука, че опонента им е с десни възгледи. Но герберите са свикнали с бухалките и силовите методи в диалогирането, съпътствано с безкрайни монолози. Пропогандата им е еднотипна и скучна. Толкова си могат!

170

Анонимен

преди 11 години

СЕРТАКИ ОПААААААА

169

Анонимен

преди 11 години

До Ники: За Бареков не знам дали е виновен или не, ама от какъв зор невинното ангелче Доброслав Димитров ще чупи чаши? Да си беше тръгнал без да чупи ако има някаква елементарна култура. Чашата виновна ли му е с нещо?

168

н

преди 11 години

протестиращите сигурно са били случайни граждани и случайно са носили яйца.

167

Ники

преди 11 години

Не съм за ГЕРБ, нооооо това е ОТВРАТИТЕЛНО и Бареков е виновника да се случи точно това и по този начин....ГРОЗНО, ГРОЗНО....ГАДНО. Стил БАРЕКОВЩИНА:-((((.

166

darcas

преди 11 години

Сбогом ГЕРБ

165

svetozar.christoff

преди 11 години

samo edno da otbeleja:GLADEN 4OVEK-QICA NE FYRLQ....

164

эээ

преди 11 години

Голям цирк видеото с Бареков и публиката.Първо депутата го нацелиха с яйце и камък,после той счупи чаша в краката му и си тръгна, като Йоло Денев и още стотина доведени от Бог Тангра седръпнаха уплашени,докато Барека стоеше стъписан и шашардисан,но явно в слушалката му напомниха че е *** и той ни в клин ни в ръкав заяви ,че ще съди.... ГЕРБ и ще ги следи след изборите..,по - голяма излагация скоро не бях гледал,пълен абсурд!

163

предложение

преди 11 години

Капута утре като нареди канд. депутатите да не им слага по каска пред тях , а по една кошница с яйца .Между другото те има къде да залягат .Ще стане шоу .Интересно защо не биха Бареков с яйца ,нали той ги докара и даже щлемове им усигури .Другия път бой по капута.

162

Анонимен

преди 11 години

Тоя Презерватив утре да гледа как ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ще бие жълтите папагали с три на нула.

161

ТОНИ - ТО

преди 11 години

До Керестелиев - Има логика във това което казваш.

160

Керестелиев

преди 11 години

Барека обърна палачинката, защото се уплаши от Трактора да не му отвлече сина и сега работи за МАФИЯТА! Така беше и с Яне Янев- откраднаха му джипа, така беше с ДИКОff- запалиха му джипа. Барека го държат на "каишка" като помиярче и той слушка!

159

един

преди 11 години

Банда престъпници!Народът ги изрита вече един път, а на 12 май и тупаник по мутрата ще изядат!

158

Анонимен

преди 11 години

Порцеланът е само за ценители,а паветата ще са от простолюдието.

157

наблюдател

преди 11 години

Абе, вервайте си!Борисов е просто свършен, никога повече нема да бъде премиер!Запомнете го, като Отче наш!

156

7

преди 11 години

Еи либоф здравеи здравеи. Каде е БОКО. КАДЕ е ЦВИНОКИО ??? А народа доволен . Еи либоф фсенсродна. Ама иде прокуроро.

155

Анонимен

преди 11 години

Jalko za BG.

154

Анонимен

преди 11 години

до 154 От далеч си личи дядо ти е получавал "народна пенсия"!