48

Анонимен

преди 11 години

76 не това е превантивна мярка целяща намаляване възможността за разрастване на конфликта в междудържавен

47

бдете

преди 11 години

Фигурите се нареждат за война,бдете!Това не е само ционистка декларация за война срещу Сирия,но военнопрестъпление срещу суверенна държава бореща се с терористични групи клонове на алкайда,подъл,мръсен ,нечовешки акт на забиване нож в гърба на съседна държава,където се леят реки от кръв.

46

Анонимен

преди 11 години

DRUGARE EVREE , I DA TRIETE KOMENTARE I NE TRIETE , DNITE VISA PREBROENI , SANI SA NASADIHTE NA TOZI OGAN OT LAKOMIA I PROSTOTIA . PRO6KA NIKOGA , EI MRACNI KOPELDACI STE .

45

Анонимен

преди 11 години

73 добре си си научи урока само кажи КАКВИ СА БИЛИ ПЪРВИТЕ ХРИСТИЯНИ ПО НАРОДНОСТ ,благодарение на които учението на Исус е стигнало и до нас , защото нали се сещаш че народността не се определя само от религията , в противен случай да забравиме за нашите помаци

44

и...

преди 11 години

Не забравяйте,че християни има и в израел,въпреки,че ционисткия закон за"завръщане"не дава на евреи станали християни да се върнат,нито на палестинци,чиито земи са откраднати.Христос каза на израелците повярвали в Него"Когато видите Йерусалим обграден с армии знайте,че краят наближава" и говори за Голямата скръб в Матей 24:15-44 казва на тези християни,които са в Юдея да бягат в планините.

43

също...

преди 11 години

Не забравяйте,че Исус се е родил в иудейско семейство живяло под закона на Стария завет,който пада след предаването и разпъването на Господа ни.Днешните ционо"християни"подкрепят фарисейството,което предаде Исус и ГО ОТРИЧА И БОГОХУЛИ И ДО ДНЕС.НЕ забравяйте,че антихриста ще се предреши на ангел на светлината.

42

за ционо"христи

преди 11 години

Не забравяйте,че Исус осъди фарисеите в Матей 23 ,следователно продължителите на вероотстъпничеството им и показва съдбата на антихристите в Откровението.Не забравяйте,че в Галатяни 3:29 е казано ,че ако принадлежите на Христос то това е,което ви прави Авраамово семе и наследници по обещание.Не забравяйте,че нов,небесен Йерусалим ще донесе Исус,а днешния земен е наречен"голямата блудница,където нашия Господ бе разпънат",това е мястото където антихриста ще се обяви за "Христос".

41

до лъжехристияните

преди 11 години

Не забравяйте, че Исус Христос е евреин, найка му е еврейка (да се свети името й), живял е според еврейските обичаи, проповядвал е любов, обичал е човечеството (своя народ в частност) с всичките му недостатъци. Мислите ли, че ще ви се зарадва да плюете по Галилея, Юдея и Самария? Едва ли. И точно днес. Пилатовци с пилатовци такива

40

осъждане

преди 11 години

Арабската лига е осъдила ционистката агресия и е призовала ООН да действа.

39

исторически архив

преди 11 години

Сега се знае едно със сигурност:ционисткия режим започна агресивна война срещу Сирия,сирийския външен министър е нарекъл нападението"декларация за война","съюз между Израел и ислямистите "и "атака целяща да даде директна военна помощ на терористични групи биещи се срещу правителството".

38

нота

преди 11 години

Сирия е изпратила нота до ООН относно ционисткото терористично нападение над суверенната държава.

37

санитари моля

преди 11 години

Ха,ха,ха 60 пак се е отвързал.

36

Анонимен

преди 11 години

Аз пък си мисля как ли Адолф би изкоментирал сегашната политическа обстановка.

35

Блок в зона б -5

преди 11 години

Вземи виж малко- нецензурни арабски видеота от Ливан 2006,да видиш що за шамаросване по колесници има!Самата ти идея ,че възхваляваш еднодвигателен посредствен самолет набор 70 те ,смело може да говори колко интелект имаш.Разликата на възможностите на оръжията е в % ,а в "пътито" идва от хората!

34

останал е още разум

преди 11 години

Дааа,ционистите се мъчат да обвържат големите в конфронтация,което може да доведе до ядрена война,това разбира се е най-бързата рецепта за унищожение на много хора и излизане на антихриста на сцена официално.

33

Патриот

преди 11 години

2 израелски самолета са свалени ,браво Асад!

32

a

преди 11 години

52 и 53 е пълна трагедия.

31

за 47

преди 11 години

47,ти не си ли чел Матей 23?

30

хм

преди 11 години

С коментар 24 написах една страшно мъдра истина ,но навярно на агресивните еврей не им хареса!Ще ви кажа още една поговорка!Каквото си надробиш ,това ще си изсърбаш ,сей бури ...Това нечовешко отричане ще ви смаже ,зад полата на големите монархии и империи е лесно ,да ви видим кок се прави държава !

29

Анонимен

преди 11 години

45,кое оръжие прехвърляно?Това,което ти се казва от контролираната медия ли,чул ли си двете страни,доказано ли е,единственото прехвърлено в Сирия са банди платени терористи убийци-наемници които избиват сирийски граждани и им се плаща да се бият с цел разпадане на Сирия,да стане перманентна кървава баня като Ирак.