160

Ценова

преди 11 години

Хора, чета вашите коментари и се чудя....къде остана човещината? В дните на Въскресението Христово, когато всички празнуват и се радват дори само и за това, че вече всичко се е пробудило за нов живот, ние -българите си оставаме злобни и жлъчни. Какъвто и да е бил Чочо, бил е човек. Дълбок поклон пред паметта му! Аз и моето семейство го обичахме! А всички, които дават определения кой какъв е, да застанат пред огледалото и да видят образа си -дали пък те са най и по...Осъзнайте се! Ние можем!

159

viktor ivanov

преди 11 години

nqma zna4enie kakuv aktior ili 4ovek e bil ...fakt e 4e edin 4ovek e po4inal i e napusnal toq svqt predi da mu e do6lo vremeto ....su4uvstvie i suboleznovaniq na semeistvoto i blizkite mu..Neka Bog go prosti i sudi , ne nie

158

TALCHO

преди 11 години

До всички, които злословят: За починал човек се казват или хубави неща или нищо, но не и да се злослови! Ако не си променим мръсния нрав да коментираме ближния с лошо, кой би ни променил... оттам и да си оправим държавата. Аз съм в чужбина и да ви кажа това нашето не е само от политиката, ние самите сме такива,че гледаме в чинийката на другия / има и добри хора не отричам/ . Хайде моля ви да се опитаме да си променим нрава.

157

Коментарите

преди 11 години

За умрял или добро, или по-добре нищо не казвайте.

156

XXL

преди 11 години

Ти под мен,как не те е срам да пишеш така за човека ??? Какво е виновен той горкия,че му е била слаба психиката и жена му е хойкала по чуждо и тати вече нямал вълшебна пръчка,като едно време ?? Кажи,какво му остана освен "Бъклицата" и Дряна де,заврян някъде !! :)) Такава е участта на всички "Червени"

155

Сълза и Смях

преди 11 години

Един пияница и търтей,син и внук на партията,галеник на съдбата си замина по най-най-подходящия начин...

154

Анонимен

преди 11 години

167, ау мале, гледай как ще те разпънат сега. Аз също не намирам, че е бил велик актьор, нито злорадствам, нито скърбя за него. Безразличен ми е тотално. Както не се съмнявам, че и вие сте го забравили в момента, в който сте написали сърцераздирателните си форумни слова.

153

бг

преди 11 години

Дълбок поклон!!! Почивай в мир, Чочо! Образът ти завинаги остава в сърцата ни! Паметта ти ще е вечна! Поклон

152

Анонимен

преди 11 години

Честно казано, склонен съм да вярвам на 148, защото и аз не намирам нещо кой знае колко велико в това да се правиш на *** Каракочев. За мене тази му роля беше блудкава. А филмът "Вчера" величаеше номенклатурните дечица, които учат в специално училище за деца на баровци. Може и по този начин да са живели, не знам.

151

Анонимен

преди 11 години

Аман от тези социалисти разберете и те умират.

150

Анонимен

преди 11 години

Голям!Почивай в мир, брат!

149

bai isus

преди 11 години

Edni umirat, drugi se rajdat.. Jivot.. Vuprosa e marketingovata strana na smurta.. Vinagi sum i se vuzhishtaval. Sega reitinga na Choco shte skochi dosta nagore.. Inache rip i produljavame napred..

148

Перко Наумов

преди 11 години

Какво пък толкова сте изненадани от 149пич!Ако не беше неговото крайно озлобление към интелигенцията от комунизма и аз бих го подкрепил само че демокрацията неможа да роди много по-стойностни хора от Чочо,Кирил Маричков,Денис Ризов и прочие които са уж демократи,ама само наужкем тъй като БКП им даде едно много силно рамо да реализират своя безпорен талант!По-добри нямаме и май няма и да имаме!Уж десидентския филм"Вчера" е правен във времето на Тодор Живков!Таланта се вижда дори и с рамо от БКП!

147

liza1958

преди 11 години

голям професор сте празнодумец личността ви е се крие зад думите а звучите противно

146

Macbeth

преди 11 години

Osirotq bulgarskiq teatur .... Velko, Kaloqnchev sega i Chocho ...

145

Чичо Манчо

преди 11 години

НЕКА ЗАВИНАГИ ОСТАНЕ В СЪРЦАТА НИ! ПРОСТО ВЕЛИК!!!

144

баче кико

преди 11 години

КАРАКОЧЕВ ! НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВЯ !

143

ФЕН

преди 11 години

Прекрасен актьор, готин човек, харизматична личност. Талант. Жалко, много тъжно. Дълбок поклон. Почивай в мир.

142

unknown blue

преди 11 години

До всички мъртви души пуснали по един от своите хейтърски пасквили, и най-вече коментар 149 от Пич(ка): нещастни хорица, мижитуртки сте родени, *** ще си умрете! но, ще бъда щедър - Христос возскресе и за вас

141

Мамантос

преди 11 години

Бог да го прости!