187

мим

преди 11 години

До 268Казваш на фона на многото хора голяма работа като се затрие някое здраво дете заради ваксина. Ами ако това дете е твоето дали така ще реагираш?

186

JJ

преди 11 години

Към онези, които се разпознаха с предния коментар и минусите. Докато си мажете децата с мас и газ ако обичате да не обиждате хората че били ***, че не искат да си ваксинират децата. Погледнете себе си що за радители сте и довечера сипете 50 грама на детето ракийка да ви прави компания. Оставете хората да избират дали да ваксинират или не децата си! Не сте им ги раждали вие и не ги гледате вие!

185

Анонимен

преди 11 години

Инжектирайте си децата със серуми от клетки на маймуни и умрели детски зародиши - това засега ще ви отърве от дискомфорта и досадата на детските настинки и няма губите работни дни (бизнеса също) да се грижите за болното дете. Пък след 20 години ако почнат да се раждат деца с рибешки глави и 7 пръста - е тогава кой ще ти мисли за ваксините.

184

До 268

преди 11 години

В кой от "професионалните коментари" видя да пише, че ваксините НЕ могат да причинят вреда? Никой не го казва това. Разбира се, че има хора, при които е имало негативни странични ефекти от ваксините. Но те на фона на общото население са много малко. За това не си струва да се рискува и да се пренебрегват ваксините.

183

JJ

преди 11 години

263, засега държавата не може да се намесва твърде в отглеждането на децата, само в тежки случаи. По твоята логика какво да кажем за деца, на които им дават да си близнат ракийка (а те са на месеци), солят ги и ги мажат с мас, ако имат въшки ги мажат с газ, угояват ти, защото били слабички и само угоено дете е здраво дете. Некадърност и ограниченост има във всички форми, но всички родители си мислят, че са прави в отглеждането. А онези, дето са записали 5 годишни деца на 2 езика, пиано и цугулка

182

Истината

преди 11 години

Трябва да си изключително ***, за да си ваксинираш детето за щяло и нещяло, както правят доста хора пишещи в форума. От ваксините има полза, но има и вреди и човек трябва да се ограничи с някакъв минимум ваксини, който минимум е доста под задължителните ваксини в България. При това трябва много внимателно де се ваксинират децата и при първа проява на някакви странност в поведението на децата след ваксииниране, ваксините да се спрат изобщо, но обикновено вече е късно - детето е трайно увредено.

181

PINOCHET

преди 11 години

А чаветата ?

180

Анонимен

преди 11 години

"мъртви детски ембриони..." абе хора вие изобщо знаете ли какви ги приказвате. За психиатър сте! Не се шегувам и не искам да обидя никого. Съвсем сериозно говоря!

179

Анонимен

преди 11 години

До JJсамо малко не съм съгласен. Не могат тъпите родители да поемат отговорност за децата си - децата какво са виновни че родителите им са нискообразовани ***?

178

Анонимен

преди 11 години

"Спортистите, според теб не им трябват изкуствени тренировки и ще вдигнат 250 кила щанга от първият ден. Да ама НЕ, човешкото тяло има полза от тренировки за да увеличи способностите си, а ваксините са тренировачни щанги за имунната система."Айде, айде - хората не са толкова прости, за да продадат стоката съставена от клетки на мъртви детски ембриони които искат да инжектират в децата ни, тъговците на лекарства ще разпространяват какви ли не глупости. Дори учените не отрича, че ваксините съсипват имунната система, ваксините са само кратковременна мярка.

177

JJ

преди 11 години

Ако някой иска да не си ваксинира детето или то да ходи на училище у дома това си е негова работа. Децата не са на държавата, а на родителите. Ако държавата нареди всички новородени да бъдат отглеждани до 2 години в държавни институции и после да се предават на родителите, няма ли да се противопоставите? 247, прав си обаче, че с поемането на определи рискове родителят трябва да поеме и отговорност. Деца без ваксини примерно да не могат да ходят на държавни детски градини.

176

Анонимен

преди 11 години

"Точно така - имунната система ако е силна може да се справи и с мутиралите вируси. Но с ваксината имунната система се съсипва и трябват все нови и нови ваксини за мутиралите вируси което води но нови и по-големи печалби за фармацевчичните фирми."Спортистите, според теб не им трябват изкуствени тренировки и ще вдигнат 250 кила щанга от първият ден.Да ама НЕ, човешкото тяло има полза от тренировки за да увеличи способностите си, а ваксините са тренировачни щанги за имунната система.

175

Анонимен

преди 11 години

"Хахаха *** долни и 1000 лв. да е голбата пак няма да тровим децата си!"Супер, оставете ги да мрът. И без това като гледам родителите им ще бъдат идиотчета с умствена недодтатъчност.

174

Анонимен

преди 11 години

"Чумата в Испания всъщност е била грип, да те светна."Ако трябва и хемороиди ще ще изкара пропагандата чумата в Испания от която са умрели 5 милиона, само и само да се продават ваксините и фармацевтичните фирми да печелят. Хора, ваксинирайте си децата, иначе милони деца ще измрат - ваксинирайте си децата или искате да ви умре детето. 50 милона деца са умрели по време на епидемията в Испания 1981 година, ваксинирайте си децата!

173

Анонимен

преди 11 години

" фармацевтичните компании никога (или в обозримо бъдеще) няма да умрат от глад, Нали разбираш, вирусите мутират и се налага изнамирането на нови лекарства, защото старите не работят."Точно така - имунната система ако е силна може да се справи и с мутиралите вируси. Но с ваксината имунната система се съсипва и трябват все нови и нови ваксини за мутиралите вируси което води но нови и по-големи печалби за фармацевчичните фирми.

172

Анонимен

преди 11 години

От изказването на коментар 241 си личи какъв е морала на българските лекари - алчни печалбари, с претенции, които само се оплакват като че ли в България само те са зле и са готови за пари да спекулират с мъката на страданията на хората.

171

JJ

преди 11 години

Не е коректно. Има хора, които отказват да ваксинират децата си и това е тяхно право. Ваксините са опасни и въобще нищо не спасяват. Те просто са част от индустрията.

170

Анонимен

преди 11 години

"Е докторите какво биха помогнали на човек в такива ситуации дето ти ги изброяваш? Нищо. Затова укрепването на имунната система не пречи, само помага."Пречи, и то много пречи имунната система - пречи на печалбите на лекарите и на фармацевтичните фирми. Печалбата е двигателят на прогреса за обществото - следователно имунната система е враг на общесвения ред. Следователно имунната система трябва да се регулира и замени с ваксини и за това ще бъдат въведени глоби и закони за задулжително ваксини.

169

Анонимен

преди 11 години

"Явно лекарите много се радвате на рака, катастрофите, потрошените органи, диабета и спина - хората страдат и идват при вас, няма къде да ходят, а вие добри печалби правите от това."Кой се радва бе ***?! Ходе на майната си като искаш... Или вземи стани лекар и лекувай с магии или както намериш за добре.Много лесно е да се говори отстрани във форума (щото и нашите лекари са зле), ама не ви стиска да станете лекари и да работите както трябва нали.

168

Анонимен

преди 11 години

"А от какво умират останалите 8,6 милиона?"Сърдечен удар, Рак, Инсулт, катастрофи...