277

Анонимен

преди 11 години

ВТОРИ МАНДАТ ЗА ГЕРБ

276

Анонимен

преди 11 години

Аз смятам, че управлението на ГЕРБ ще бъде запомнено с добро, каза Соколов. Йордан Соколов обаче смята, че инфраструктурата е най-важна за икономическото развитие, както и финансовата стабилност, която правителството на Бойко Борисов е осигурило.БРАВО

275

Вярно е !!!

преди 11 години

Нито Волен нито Кунева нито Костов заслужават да гласувам за тях, а като си помисля за Овчаров , Местан ,Доган ,*** Нинова, Масларова ми се повръща...Такова жалко лъжене ,мазане настава чак ми се гади ....замислете се за кого гласувате, всяка партия е едно печелившо предприятие. Ако спечели 1 % от вота то следващите 48 месеца ще получава минимум по 140 000 лева на месец... това са нашите пари от данъци ....Долу комунизма ,Долу БСП ..... и Лупи :)

274

коко

преди 11 години

Ако ГЕРБ не се върнат на власт България е загинала.

273

1122

преди 11 години

аман от меки китки с мнение и "тежест" в политикатаслед изборите, предстой създаването на нова формация на "желязковците"и явно Дането ще й е водача

272

outsider

преди 11 години

Бойко Борисов не става за премиер, просто защото това е над възможностите му - и като образование и като манталитет. Сега на изборите сигуо ще твърди, че е сбъркал с назначаването на Симеон Дянков за финансов министър, но това не го оправдава. Той има качества за мутра, пожарникар или милиционерски началник. Проблема му е в това, че иска да е министър председател.

271

пенсия

преди 11 години

От ****ас акъл не взимам. Всички които са герберясали са *** по душа и *** по сърце ***.

270

damata

преди 11 години

Тая мумия още ли развява кокалите си из страната?

269

Анонимен

преди 11 години

Не се ли отървем от БСП(БКП,ДС), България никога няма да се оправи. Защо преходът е безкраен? Защото всеки път щом БСП(БКП,ДС) вземе властта, всичко започва от нулата - преходът започва отначало.

268

Анонимен

преди 11 години

Коко и Десислава - един и същ червен драскач.

267

Абе, Соколов

преди 11 години

изкукуригал си бе, ***. Кажи колко ти платиха за тия думи-пасквилни дето си ги изрекъл. Ле, ле Господи, слез и си прибели вересийте! Пропаднал народ, пропаднала държава след като разчита на неуките и необразованите милиционери боко и цвъко. Срам бе, Соколов срам бе!

266

Коко

преди 11 години

Откъде изплува този динозавър? Нямало алтернатива на ГЕРБ? Глупости! Никакъв ГЕРБ не не трябва!Долу ГЕРБ!

265

Анонимен

преди 11 години

Очевидно целта е някои партии да имат оправдание, ако на предстоящите избори не получат резултатите, които искат,-ето тук е разковничето.аз мисля същото.

264

390 до 391

преди 11 години

Абсолютно си прав според мен! *** сме и си заслужаваме да ни ръководят комунисти, без значение дали са се нарекли ДПС, БСП, РЗС или Атака...:((((((

263

Анонимен

преди 11 години

"До До 385преди 1 минутаДо ДО 385Ще видиш как ще те оправи "Атака", като направи коалиция с ГЕРБ, тогава ти ще се насереш, а не аз!"Разбира се, че ще направи ! Нали казах, че Сидеров е по-голям *** и от Яне Янев!:))) То Сидеров и с другите комунисти от БСП ще направи коалиция, даже и с ДПС ще направи - важното е да е в играта.:) Сидеров е мъжкият аналог на Миглена Кунева, разликата е, че Миглена е интелигентна и с образование, а Сидеров е *** и това определено се приема за мачовско.:)

262

коко

преди 11 години

Госпожа Соколова е с обратна резба и затова е нормално да обърка ляво и дясно.... сексолог коко

261

До 385

преди 11 години

Каква АТАКА? :))) Онзи ненормалник Волен ли ти е кумира? :))) Виж, честно казано бих предпочел Султан да си сложим за държавен глава, пред това, да ме управлява Сайдеров.:) То да управляваш държава не е като да щипеш стюардесите на Луфтханза.:) А и Яне Янев е по-малка п..ка от Сидеров. Те тоя се върти като фурнаджийска лопата. Ми толкова за човек, завършил техникум

260

ss

преди 11 години

от герб са намислили да подрежат депозитите в банките.боко отдавна мърмори че много пари имат хората по сметки.четете е други сайтове.тук само смрадливи гербери се изживяват.

259

Анонимен

преди 11 години

"ТИ КАТО НЕ СИ БЪЛГАРИН КАК ЩЕ ГЛАСУВАШ БЕ АБОРИГЕН ***, МАРШ В АНАДОЛА КУЧЕ ПРОКЛЕТО"Българин съм, ама единственият начин да се спаси България от *** като теб е да се въведат законите на Шериата.:)))

258

Анонимен

преди 11 години

"да ГЕРБ са дясното крило на комунистическата партия."Не е вярно! Ляво крило са! И то не защото са леваци и ***, а защото произлизат от бедните слоеве на БСП.