581

Анонимен

преди 11 години

СЕГА ВЕЧЕ СЪМ СИГУРЕН-ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА!

580

Анонимен

преди 11 години

...после полицията не работела...,а защо да работи, като държавата не иска това.Ако пък някой си върши работата,като в нормална страна- го вкарват в затвора. А колко *** има не за затвор, а за трепане!

579

Анонимен

преди 11 години

ЗА ДА НЯМА ТАКИВА ПРОСТОТИЙ - СИДЕРОВ-КАРАКАЧАНОВ И ЯНЕ ЯНЕВ НА ВЛАСТ -СТИГА С ТИЯ бсп и дпс 23 год.ги видяхме !!!

578

?!?!?!?!

преди 11 години

ако беше се направил че не ги вижда щяха да го уволнят -като си върши работата ще го съдят -ако ги беше задържал щяха да ги пуснат -АЙДЕ КАЖЕТЕ КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ПОЛИЦАЯТ ??? -ПИТАМ ЗАЩО В ТАЯ ДЪРЖАВА САМО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ИМАТ ПРАВА-МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ОТГОВОРИ ???

577

Анонимен

преди 11 години

facebook/#!/groups/500015746702793/.....Това е линка на страницата във фейсбук в подкрепа на полицая Иван Лулеов.Да го подкрепим!!!...Ако държавата не го защити трябва народа да го защити.

576

Усмивката

преди 11 години

Кражбата на съоръжения от железния път си е чиста проба тероризъм. Ако катастрофира влак, кой ще отговаря? Гл.полицай Лулеов да бъде награден за висок професионализъм! На местопроизшествието е имало и брадва. за какво? Ако бъде осъден, всички на Орлов мост! Реформа на съдебната система!

575

Анонимен

преди 11 години

осъдят ли полицая нека вкички излезем и да разбием *** гнусна ***

574

!!!!

преди 11 години

Във фейсбук има създадена група в подкрепа на гл. полицай Иван Лулеов. Не е много, но като за начало - нека който желае, изрази съпричастност като влезе в групата.Не мога да постна линк, но групата излиза при търсене на "Лулеов".За сега участниците са около 500 човека, но съдейки от коментарите, предполагам че желаещите да окажат макар и символична подкрепа са многократно повече.

573

1111111111111111111

преди 11 години

tova e *** darjavA.TOQ POLICAI TREQVA6E DNESKA DA E NA RABOTA I O6TE EDIN DA E GRAMNAL.BATISA GLASOPODAVATEL

572

ава

преди 11 години

Ако осъдят полицая ще идем на улицата всички, иначе утре и аз като си свърша работата ще ме осъдят.

571

Анонимен

преди 11 години

Жалко, много жалко.... няма не наказано добро! Човек си върши работата, държавата го съди! Аз, на негово място щах да го заровя плитко някъде до пътя и нито да го карам в болница нито да се обаждам, нито нищо.... съвестта ми ще го преглътне

570

Ангелинка

преди 11 години

До БАЧКАТОРЯвно нещата стават по-зле и е време подобни инциденти да минат в ръцете на баретите. И да няма виновен при подобна акция. Щом Полицията е с вързани ръце и не може да се справи с гадни съседи, пътни бандити и др.

569

Анонимен

преди 11 години

ABE V TAZI SKAPANA DARJAVA KOGA SHTE SE OPRAVI ????? KAK MOJE DA NAPADNESH POLICAI I V MOMENT V KOITO KRADESH I SEGA POLICAQ DA E VINOVEN .BALGARI SABUDETE SE DO KOGA SHTE TARPIN GADNITE *** NA CVETANOV NA UBIVAT ,KRADAT,IZNASILVAT I KAKVO LI OSHTE NE

568

БАЧКАТОР

преди 11 години

Ами хайде да оправим законово *** бандитизъм и полицейската безпомощност. Дайте властта на националистите. *** няма да посмее да отговаря на полицай ,камо ли да се заканва с брадва . На всички българи им е писнало от тая свинщина и на изборите пак си избират неолибералните толерантни към всичко партии. Парадокс?

567

Анонимен

преди 11 години

shtom iska da go spre logi4niq variant e da go strelq v kraka nali se pak e sys stop patroni ne v o4ite i shiqta

566

Петкан

преди 11 години

Наистина е безмислено полицията да е въоръжена! Какво ли трябва да се случи за да бъде правомерна употребата на оръжието? Може би е било необходимо да изчака *** да забие брадвата във врата му и тогава да вади пищова! До кога тази *** крадлива *** ще ни бъде господар и съдник в живота!!!

565

Анонимен

преди 11 години

нали затова имат оръжие.За какво го обвиняват след като си е вършил работата.Полицайте използват оръжие да гонят злото,кукерите носят хлопки ако го осъдят да им вземат оръжията и да има раздат хлопки

564

Анонимен

преди 11 години

държавата на маймуните къде сте бре скапани лъвове да защитите един защитник на държавни интересилъвове тръцки

563

Мей-мей

преди 11 години

Докато хората изпълняващи съвестно служебния си дълг биват съдени,а престъпници с километрични досиета се разхождат на свобода и пет пъти да правим избори ще е все същото.Журналистите имат голяма вина,защото се нахвърлят като лешояди на такива новини и дават трибуна на ***.

562

Lady

преди 11 години

Ееееххх, Иван Лулеов.... и при теб важи с пълна сила приказката: "Направи добро-изяж ла**о". Вместо "евала" за доброто дело и то в извън работно време-досъдебно производство по чл. 115. No comment... :((((