208

Анонимен

преди 11 години

Това е истината за голяма част от народа - просто си драскаш клечката, без лозунги, без искания, без надежда.

207

eve1

преди 11 години

Поклон пред тези смели хора!Дано тяхната смърт да не отиде напразно и да събуди заспалата ни нация!

206

будист

преди 11 години

САМО ГЕРП И БУДА !

205

Анонимен

преди 11 години

Состин явно се поучи от коментара ми и сега го каза по вярно.Обаче хората имат разум.съвест.преценка. не би трябвало да се водим по законите на джунглата

204

Анонимен

преди 11 години

"В най-новата медийна среда, Интернет, коментарите са обезсърчаващи. Самоубийството е грях. Слабост. Грешка. Дори предателство. То не заслужава съжаление или дори премълчаване , а директно ругателство. Мъртвият все още ни е враг. Та как смее някой да се самоубива, когато Родината е щастлива (или поне скоро й предстои да стане такава). Такива реакции има и по отношение на емиграцията. Емигрантите също са страхливци, бегълци, дезертьори, предатели, комунисти (или седесари, зависи кой е на власт в момента). Нищо не е жест, всичко е лудост. Това силно прилича на тоталитарната пропаганда, каквато я

203

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ убиват България

202

Dino

преди 11 години

До до 239 Mn si Prav 4ove4e..mn kadurni bulgari ima ,no sa sviknali nqkoj drug da nosi otgovornost...i samo se oplakvat....taka e nai lesno...i se vajkat 4e polu4avat malko pari....a ako sa na Tvoe mqsto pove4e li 6te davat

201

Анонимен

преди 11 години

Хора, не се палете! Подпалете когото трябва! Защо вашите деца да страдат!

200

Анонимен

преди 11 години

Когато говориш за неграмотност,даваш ли си сметка,че и ти си в тази категория?Очевидно-не.А по отношение на проблема с ***,той няма да се реши като се насочим към *** гета за директна саморазправа.Проблема е създаден от управляващите ,а те не желаят да го решат,защото това са реалните им избиратели.Разбра ли сега?

199

Анонимен

преди 11 години

Успеха на политиката на всички управляващи се съизмерва със социалния статус на народа.Когато само в столицата от началото на годината са се самоубили 130 човека(ще посмее ли някой да покаже статистика за цялата страна)това означава тотален провал на политиката на управляващите и знак за цялото общество:ВНИМАВАЙТЕ КОГО ИЗБИРАТЕ!!!АКО ОТНОВО НАПРАВИТЕ ГРЕШКА ЩЕ СЕ СЪРДИТЕ САМО НА СЕБЕ СИ!!!

198

sostin

преди 11 години

В природата има ено нещо наречено естествен подбор, оцеляват силните , задружните , умните и приспособимите , не слабите, безхарактерните, хаотичните и неграмотните. Да и аз съм недоволен от много неща в скапаната ни държава , но неходя по улиците кат гламав без цел и посоко и без ясна представа кво искам. Що не се замислите колко пари изчезват, колко милиони изчезват от дребния факт че ромите се роят като ***, че им плащаме сметките, издръжките и тн. ми рънзате за неща дет неразбирате ?

197

Анонимен

преди 11 години

Колко ли трябва да си *** и безотговорен към семейството си за да се самозапалиш вместо да се бориш за тяхното благоденствие? По-скоро на човека с лабилна психика са му промили мозъка комунистите с истеричната апокалиптична картина която рисуват всеки ден по всички медии. Вече 23 години има много бедни хора, има доста по-бедни и от тоя но никой не се е запалил. Значи самоубийствотто не е функция от бедноста а от промиване на мозъка.

196

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Аз съм жената на Василев, Бойко обичам те искам да ти родя малки ***

195

Анонимен

преди 11 години

До 252Уви, трябва да си поискаме и да си получим държавата. Но уви не го правим. Чужбина ама и там не ни искат вече.

194

Анонимен

преди 11 години

Слабите задружно повалят и най-силния

193

sostin

преди 11 години

Абе , кво ми героизирате некви *** *** дет се правят на герой а ? Кво ми героизирате некви *** дет си мислят ,че е много лесно човек да се запали и после да се огаси а ? Тва е все едно да правим герои от ония *** дет се обвързват с динамит и се взривяват някъде си избивайки свет невинни жертви , и ония имат кауза и се борят за нещо. Много прости хора сте и явно за това си заслужавате всичко което ви се случва.

192

до243

преди 11 години

Има малко щастливи изключения когато работодателите мислят за работниците си като за хора(говоря за България). Нима са рядкост стотиците шивашки фирми , които са договорили 150-200 лева , но и тях не дават...Ако живеех в България щях да убия някого вероятно и след това себе си, защото не понасям унижения. С лека ръка нашите политици продадоха народа на разни измислени фирми, които правят каквото си искат....дори през Турско казват, че било по в закона. Само работа в чужбина е алтернативата, уви!

191

Анонимен

преди 11 години

slabite ymirat parvi,zakon na djynglata ,no sa vinovni oligarsite.

190

Анонимен

преди 11 години

Къф си ти бе Василев ние не щем държава в която само безчовечни *** като теб са се замогнали. И ти ще отнесеш любовта на народа като едно време фабрикантите.Какви заплати плащаш бе малък цецко.И кой ти даде заемче и какво като си бил фалирвал.

189

Анонимен

преди 11 години

Герб вече звучи като *** дума. Дума за мафия и геноцид...