582

Пловдив

преди 11 години

Тази нощ 2 коли подпалени умишлено.Да умишлено,но от кого. Вече се тиражира,че подпалвачите са абонати.Без доказателства как ли стигнаха толкова бързо до това заключение? И бяхме много повече от 3000 в Пловдив.

581

Анонимен

преди 11 години

Искам Добрев да излезне сред протестиращите без охрана !!!!!

580

Събудете се!

преди 11 години

"Делян Добрев е роден през 1978 г. в Хасково. През 2002 г. се дипломира като бакалавър по икономика в Уеслианския университет, гр. Мидълтаун, щата Кънектикът, САЩ. Има специализации по счетоводство и финанси в Лондонското училище по икономика и политически науки."Някой да е чувал за Уеслианския университет??? Вече всеки хванат от улицата може да стане министър, стига да е послушен и да изпълнява нарежданията на големия брат!!!

579

Анонимен

преди 11 години

Ние сега се оплакваме.Сега ще видите сметките за следващия месец.Ще са в пъти по-високи от предходния.Това е всяка година.Тези трябва да бъдат изгонени моментално.

578

аааааааа

преди 11 години

УДРИ НАРОДЕ !!! УДРИ !!!

577

Анонимен

преди 11 години

MAFIATA-EVN reje glavata na prostia Balgarin

576

Анонимен

преди 11 години

EVN bulgaria с малка буква за България

575

на пътя към гробищат

преди 11 години

Намираме се на пътя към гробищата!41% липсващо население в България за периода от 23 години!Да си върнем България!Смърт на убийците и грабителите на българския народ!

574

Съд за геноцид

преди 11 години

Съд за геноцид срещу българския народ!От 23 години насам в страната липсват 3.5 милиона българи, измрели и изселили се в чужбина. Това е 41 % от населението на България.Абсолютно безобразие!Докога ще търпим тази политическа и икономическа мафия!

573

ИДИОТ

преди 11 години

време е за референдум

572

Иван

преди 11 години

Малко им е!!!!!!!!!!!!!!!!!!

571

Николай

преди 11 години

Абсолютен монополизъм,и пълно безочие с цел облагодетелствуване!Това е ЕVN!.До момента в които плащаме сметките,с които декларираме съгласие с условията,ще ни увеличават сметките с различни такси,зелени енергии и завоалирани комисионни.МОШЕННИЦИ!За какво е НЕК,НКЕР,Министерство на енергетиката?-Да обслужват интересите не на потребителя,а личните си интереси.

570

Анонимен

преди 11 години

Народен съд за цялата плутокрация и олигархия!Никаква милост към тези грабители,както те нямат милост към народа!!!

569

КРАДЦИТЕ

преди 11 години

Даде си сметка и коя е една от най-големите Борисови слабости-че не се разправи БЕЗМИЛОСТНО с КРАДЦИТЕ на съвременна България. Знае и че българският народ чака възмездие за неописуемите КРАЖБИ ОТ 1997 Г. НАСАМ. И ето го, пременен с новите (стари) дрехи на борец против корупцията. А колко е лесно да се заеме тази ниша, при такъв БОГАТ икономически мат'риял за громене на КРАДЦИТЕ. Но нима за обществото това е вредно? Един КРАДЕЦ да застане пред съда, докато мотивите на Яне са оцеляване, все е кяр за нас, честните и почтени българи, които искаме КРАДЦИТЕ В ЗАТВОРА!!!

568

oops

преди 11 години

Разликата между КРАДЦИТЕ при КОМУНОИДИТЕ и КРАДЦИТЕ при Борисов е, че КРАДЦИТЕ при КОМУНОИДИТЕ бяха прикривани от КОМУНОИДИТЕ. А КРАДЦИТЕ при Борисов гепи ли ги Боко в крачка, НЯМА ПРОШКА! Всичко отива в Прокуратурата! Даже в съда с присъди! Като Лечков И е крайно време ПРОКУРАТУРАТА ДА СПРЕ ДА СЕ ОСЛУШВА КОЙ КОЙ Е, а да пришпори до дупка КРАДЦИТЕ, най-голямото зло, сполетявало България!!!

567

А сега да ви видя

преди 11 години

Популярната приказка " Албански реотан " май ще се осъвремени като: " Български реотан.Албанците се вдигнаха и доказаха, че не са покорна рая.А да ви видя БЪЛГАРИ. Ще опровергаете ли определението " Български реотан ". Ще се проявим ли като РОБСКА сбирщина. Вижте докъде ни докараха ПРЕКРАСНИТЕ управляващи.Ще търпим ли?

566

Ira

преди 11 години

Народеее какво още чакамее ,всички на улицата.Щом АЛБАНЦИТЕ могат

565

Анонимен

преди 11 години

Български електроцентрали продават ток, на чужди дружества, които после го продават на нас. Всички политици са за затвора, тези които са ги продали и тези които от тогава до сега нищо не са направили.

564

Анонимен

преди 11 години

ходим стачкуваме на ЕВН и политиците не им дреме, даже ни дадоха великата привилегия да платим разсрочено

563

Анонимен

преди 11 години

лично наблюдение с електромер на EVN при 0 консумация /ФАЗИТЕ ОТРЯЗАНИ/ електромера върти видимо, СЛУЖИТЕЛА ИДВА ДА ВЪЗСТАНОВИМ ЗАХРАНВАНЕТО НА ВИЛАТА - " е той колко ще отчете, нищо работа"