56

До 57

преди 11 години

Спонги като сме добри в други области, почвай да ги развиваш тези други области и туко виж тези инвеститори се отказали да строят вилни селища и започнали да инвестират в тази други области.

55

До 55

преди 11 години

Е как става бе Валя? Как ще извършва дейност на територията на България и няма да плащаш данъци? Айде стига с махленски приказки, вземете прочетете малко по въпроса. Що правиш нещо на територията на България плащаш ДДС, плащаш 10% данък печалба и всички видове данъци, такси, акцизи, мита и т.н. - няма такъв филм! Офшорните фирми се правят с друга цел.

54

Спонги

преди 11 години

До До 50Дрън, дрън. Още преди преврата на 10.10.1989 година БКП прокара концепцията, че у нас трябва да се развива само туризъм и земеделие. НИЕ НЕ СМЕ ДОБРИ В ТУРИЗМА. Няма достатъчно обучени хора. Обслужването е отвратително, а курортите претъпкани. Земеделие съпътстващо туризма няма. Няма адекватна полицейска закрила -пълно е с джебчии и други престъпници. Няма адекватна медицинска помощ - лекарите бягат от тук. Ние сме по-добри в други области, не в обслужването.

53

Даола

преди 11 години

Трябв да се наолжи мораториум поне з 3 години и нищо да не се строи по морето, а в това време да се изработят перспективни устройствени планове, защото тези бетонни кутии вече загрозиха всичко.В бъдеще трябва да се строят само екоселища с автономно електрозахранване и пречистване на водите.

52

Валя

преди 11 години

До 43Смей се колкото искаш на това, че мафиотските фирми се регистрират в офшорни зони, за да избегнат плащането на данъци. Идва времето да ви плеснем през крадливите ръце и да ви секне смеха.

51

До 50

преди 11 години

Добре развивай културен туризъм в България кой ти пречи? В крайна сметка, ако това е успешния модел на развитие на туризма в България, туристическия пазар ще реагира и инвестициите ще се насочат към развитието на така наречения от теб специализиран туризъм. И стига вече с тези соц рефрени - в България както и останалите страни от света не може да произвежда всичко, това е абсолютно безмислено. Трябва правим само това в което сме наистина добри, тоест конкурентни - туризма е добър пример за това.

50

Анонимен

преди 11 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ИНВЕСТИТОРИ, А ГРАБИТЕЛИ, ТОВА ЯСНО ЛИ Е. НИКОИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИ ДОШЪЛ ДА ИНВЕСТИРА ПАРИ В ОВЛАСТЕНАТА МАФИЯ!

49

мария

преди 11 години

Подкрепям протеста, но най-сетне проявете историческа култура и вкус и пишете "Паметника па Патриарх Евтимий", оставете това определение от комунизма и атеизма, което е пренебрежително, глупаво и поругава паметта на Патриарх Евтимий останал докрай със своя народ внай-ужасния момент от българската история.Предлагам всеки, както и протестиращите еколози да се стремят да наричат това място достойно.Малко усилие!

48

До 48

преди 11 години

Отивай да живееш в гората Маугли, очевидно там ще се чувстваш най-добре. И да това е начина чужденците да наливат пари в България.

47

Спонги

преди 11 години

Do 47В Гърция, до всеки античен камък има музей. Хората не ходят там само на море. А пазар за специализиран туризъм има, повярвай. Има и хора които искат да ходят по планината. Само, че само от туризъм икономика не се прави. някой трябва да им произвежда храната на туристите. някой трябва да ти произвежда водата(тя се пречиства), тока, топлината. Някой трябва да ти произвежда и дрехите, и телевизора, и компютъра. Само туризъм е равно на мафия, *** и наркотици. Някои искат това.

46

Анонимен

преди 11 години

Това с продажника беше за 47!

45

Анонимен

преди 11 години

До 39Иди се застреляй. Хайде тогава по твоята логика, да се превърнем в бетон и жици... щото чужденците видиш ли ще налеят милионите в България... Продажник скапан! Явно за тебе всичко е ПАРИ!

44

До 39

преди 11 години

А ти да си чувал за ефективност? За рентабилност? Имало казваш и други видове туризъм? ОК развивай ги тогава, но въпроса е че за тях няма ПАЗАР! Въпроса е че в България английските, руски, гръцки и т.н. туристи идват за да карат ски, а не на вело- или пешеходен туризъм! Този вид туризъм няма да развие икономиката ни, а напротив ще я срине и ти няма да имаш възможност да ни заливаш с гениалните си идеи, защото няма да имаш пари за интернет!

43

да ви..............

преди 11 години

червената гмеж пак е полудяла

42

Анонимен

преди 11 години

ИМА АЛТЕРНАТИВНИ ФОРМИ ТУРИЗЪМ И РЕТРОГРАДНО МИСЛЕНЕ...., ИМА ПАВЛОВА, ..., ИМА И ПО-ГОЛЕМИ ОТ НЕЯ НЕНАЯЛИ СЕ ТЛЪСТИ ЧЕРВЕИ ДЕТО ОТ МОРЕТО ПРАВЯТ ***, А ОТ ПЛАНИНАТА СЛУЗЕСТА ПЪРЗАЛКА КЪМ ***.....

41

До 37

преди 11 години

Това което си написал може да буди само смях в мен. Ти изобщо нямаш представа за какво пишеш дори! Изграждането на какъвто и да е актив е инвестиция, това че не знаеш какво означава този термин си е твой проблем - нисък интелект какво да направим. И как става този номер с избягването на плащане на данъци, че ми е много интересно? Какво като фирма от Каймановите осторови извършва дейност на територията на България, въпреки че случая, очевадно не е такъв? Кажи как стават тези неща да се посмеем?

40

Анонимен

преди 11 години

МАЛКО ПРЕДИ ДА СПРАТ СТРОЕЖИТЕ ОФИЦИАЛНО, ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ОНАЗИ *** И НАГЛА ДО БЕЗОБРАЗИЕ *** НОНЧЕТО КАРАДЖОВА СЕ ИЗТЪПАНИ И ОБЯВИ, ЧЕ ВСИЧКО СИ Е НАРЕД И ЧЕ ТОВА Е АГИТАЦИЯ СРЕЩУ НЕЯ, ДА ДЕ АМА МАЛКО ПО-КЪСНО ДРУГАТА ПЪЧА ЛИЛИТО ПАВЛОВА ПЪК НАРЕДИ ДА СЕ СПРЕ СТРОИ5ТЕЛСТВОТО ЗАЩОТО ИМА НАРУШЕНИЯ И ТО ДОСТА ФРАПАНТНИ. А СЕГА ДЕЦА КАЖЕТЕ ГДЕ СА НИ... УПРАВИТЕЛИТЕ И ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ТЯХНАТА МАЙКА НА ВСИЧКИТЕ НЕ ГИ ИЗРИНЕМ С ЕДИН БЕГЕР. ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ КАКТО Е КАЗАЛ БАЙ ТИ ***!!!

39

Анонимен

преди 11 години

Браво , на протестиращите , браво на всички които подкрепиха тази кауза, това са истинските българи, тези които се борят за майка България таква каквато е била и трябва да остане , великолепна с непокътната красота :)

38

Анонимен

преди 11 години

Разрешението за строеж в Иракли било дадено през 2011 год.А сега да видим кой го даде.

37

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 29Има различни форми на туризъм. Да си чувал за Специализиран туризъм. Той е с много направления - архитектурен, археологически, културен, природен (за наблюдение на птици, насекоми, растения). Има и велотуризъм и алпинизъм. Има и пешеходен туризъм. Не съм изброил всички. В Банско има спечелен проект за културен туризъм, но кметът отказва да го изпълнява. Няколко милиона няма да влезнат в общината. Познай защо. Да не говорим за атракцията на теснолинейката. Не всичко е ски.