44

да ги почваме

преди 11 години

Николайчо Младенов какво дремеш бе женчо ?! Викни посланика на БЮРМ и му надени една качулка и го дръж така една нощ в мазето на Външно ! С тези сърбски мекерета само така трябва да се процедира . Какво дремат и службите досега трябваше да има списък на всички войнстващи сърбокомунисти и като дойдат на границата бой и унижения !

43

МОЙ

преди 11 години

По времето на между съюзническата балканска война е заловена пощата на гръцката армия някъде в района на Разлог, няма да помествам откъси от тях, а само ще кажа че е направено етническо прочистване.То което следва е цитат, не помня от къде съм го чел, само съм си го копирал:...След Първата световна война гърците проведоха етническа чистка в Тракия и Македония. Използваха се различни методи насилствени, полунасилствени и легални, вариращи от убийства и изселване по островите до международни споразумения. Едно от тях беше спогодбата Молов-Кафандарис. По нея в България се заселиха няколко десетки хиляди бежанци. Гърците поначало не приемат съществуването на македонска нация, но нашенците там, даже без да знаят коминтерновското решение, почнаха да се самонаричат македонци: ако кажехме, че сме българи, ни биеха и убиваха, ако кажехме македонци, оставяха ни на мира. Така и там, по механизъм различен от Югославия, започна да се разпространява македонското самоопределение. Най-суров е бил режимът при диктатурата на Метаксас. За една българска дума 100 грама рициново масло....

42

Анонимен

преди 11 години

"Сите сърбе на върбе" правилно са го казали дедите.

41

Филип

преди 11 години

Младенов, една протестна нота няма ли да пратиш. Напъни се като външен министър малко.Викни Скопския консъл и го скопи що се гаврят така българомразците у ФИРОМа.

40

Груевски на въжето

преди 11 години

До кога България ще търпи сърбоманските *** така да тормоят българския народ. Никола Груевски и сърбоманските еничери трябва да увиснат на въжета на строителни кранове като предателите след революцията в Иран. Няма по-лошо от това да си родоотстъпник и да тормозиш собствения си народ, да си предател на своя род и произход. Само бесилото за Груевски и сърбоманската му комунистическа милиция. Нашите политици трябва незабавно да реагират на тази провокация и трябва да има ВЕТО за ФИРОМ в ЕС.

39

Анонимен

преди 11 години

терора над българите там продължава! вмро дпмне да бъде обявена за терористична организация!

38

попалексов лдп

преди 11 години

Македонският премиер Никола Груевски променя позицията си спрямо България и вече омеква-това твърди директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров. Таке е, така е "професоре".Защитата на българите в Р Македония с българското "НЕ" на Македония за ЕС дава вече резултати.

37

наблюдател 13

преди 11 години

До БРАННИК. Удбаши и гръцки хетери, по полека защото се издавате

36

ВВВ

преди 11 години

До АнонименАха, сети се един, че това е позицията на чичко Сталин. А сега си задайте въпроса за позицията на бате Путин.

35

петар

преди 11 години

Сръбските им госпадари са ги инструктирали да не влизат в ЕС преди Сърбия, затова всеки ден правят провокаций. Но има едно но сега ги гледат под лупа и всичко се записва.

34

Анонимен

преди 11 години

До INTERNACIONALIST=STALINIST

33

до ПЪТЯ

преди 11 години

Абе ВУЙЧО, нали мазното гърци само това чака. Ще ударят една контрагайка, като пуснат Македонците и хоп ние сме лоши !!

32

Пиринска Македония

преди 11 години

До Пиринска Македония- Македонска ХунзаКаква автономна Пиринска Македония бе ***? Пиринска Македония е била, е и ще бъде неразделна част от България. Набийте си го в античките кратуни. И престанете да провокирате държави, които са много над вашето равнище.

31

Пътя

преди 11 години

Да пуснем едно отворено писмо, със съобщението, че всеки македонец с българско самосъзнание, може да си дойде - осигуряват се жилища. Затваряме границата и " К*Р ЗА ВАС ЕВРОПЕЙСКА БАНИЦА " !!!

30

Пиринска Македония

преди 11 години

Да тръгнеш да провокираш държава, която след няколко месеца ще решава дали да влезеш в ЕС или не - трябва да си *** като хунза при това не каквато и да е, а македонска хунза. Пакистанските им братя имат повече акъл от тия антични недоразумения.

29

Питанка

преди 11 години

До Дядо ИванОткога в психодиспансерите има интернет?

28

Вирджиния

преди 11 години

Донякъде завиждам на македонците, че са с глупава политика да, но че политиците им са патриоти и държат на измислената държава е повод за уважение, за разлика от нашите импотентни хорица, които са силни само срещу нас-своя собствен народ.

27

KOko

преди 11 години

Zdav kiutek za BYRMcite,se4 do otkat na prodaznoto pleme.

26

попалексов лдп

преди 11 години

Македонският премиер Никола Груевски променя позицията си спрямо България и вече омеква. Това твърди директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров. Таке е, така е "професоре". Българското "НЕ" на Македония за ЕС дава вече резултати.

25

имигрант

преди 11 години

Струва ми се, че Австрия и Германия са държави които имат сходни взаимоотношения както Македония и България.Та при тях се оказва, че ако си австриец и примерно добиеш германско гражданство, автоматично те лишават от австрийското. Има изключения: Ако предварително подадеш молба за разрешение да ти запазят австрийското гражданство, може да придобиеш второ.Такъв е случаят с Арнолд Шварценегер, който е признат едновременно за австрийски и американски гражданин.