47

nfejn

преди 11 години

51!!! Pi6a do teb s nai iskrenoto pojelanie,4e to4no tezi kato teb"izchadia"na ADA trqbva da izpitat tazi bolka,koqto izpitva Dimi v momenta.I to4no takiva kato teb trqbva da prebira gospod,a ne nevinni i dobri hora!!!!

46

Анонимен

преди 11 години

Лека й пръст на малката. А баща й научил ли е за трагедията или само съпругът на майка й?

45

Боби

преди 11 години

Това същество,Kovic, човек ли е?

44

ана

преди 11 години

НОВА ТВ -Л**НЯНА ТВ.

43

МТБЛ

преди 11 години

до 51 От къде се пръкнахте такива ***? Това е голяма трагедия! А ви е пишете идиотщини.

42

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам, че човекът е загубил дете! Надявам се да намери някакво успокоение и сили.Не разбирам все пак, как и защо съобщаваш и коментираш подобна трагедия в интернет... :-(

41

Диана

преди 11 години

Бог да прости детенцето! Да почива в мир! Съболезнования на семейството за неутешимата загуба! Няма връщане назад, така чи мили родители кураж! В другите си животи надявайте се да я видите! С уважение: Диана

40

от 46

преди 11 години

"им" да се чете "и"

39

Анонимен

преди 11 години

мир на праха им . искрени съболезнования !

38

ммм

преди 11 години

Няма значение, как си е заминала от този свят, няма значение каква е била и какво е завършила, тъжното, е че един млад живот си замина и нищо друго няма значение! Българина винаги ще намери причина да омаловажи всяка чужда болка .....дори и смъртта!

37

майка и баба

преди 11 години

Нека на никого повече да не се случва да надживее рожбата си. И нека всеки виновно отговорен за смъртта на човешко същество да получи адекватно наказание. Не, условни присъди , не говорене за някаква измислена човещина, а справедливост. КАК МОЖЕ ЧОВЕК УМИШЛЕНО ШОФИРАЛ СЪС 100 км/час през пешеходна пътека ще бъде оневинен? Ако г-жата зам.президент не дай Боже да беше загубила близък, умъртвен след жестока гавра надали щеше да е толкова жалостива. ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!

36

Анонимен

преди 11 години

Толкова е тъжно! Боли, когато четеш, че едно дете си е отишло тъй рано от този свят. Да почива в мир!

35

Анонимен

преди 11 години

Когато почине внезапно дете,най-нормалният въпрос е-Какво се е случило?!А тук всички редят псалми от рода на "почивай в мир,Ангелче"и не се интересуват от истината,дори слагат минуси на трезвомислеще които питат-Какво се е случило и защо няма коментар за причината на тази детска смърт?!Дали е нещастен случай или самоубийство.Истината е,че трябва да сме винаги близо до децата си особено когато са в трудната пубертетска възраст а не после да циврим във фейсбук и да се правим на любящи и загрижени

34

Taga....

преди 11 години

Obzema me taga.... Tova e 4uvstvoto, koeto izpitvam,4eteyki napisanoto ! Da po4iva v mir du6ata na da6teri4kata mu !

33

ПВМ

преди 11 години

Това е ужасна новина, беше ясно, че се е случило нещо кофти, за да напусне Дими играта, но чак това...съболезнования на семейството му, няма по - голям кошмар от смъртта на дете!

32

уъ

преди 11 години

21, клетвите се връщат двойни. Трябва да си пълен *** за да правиш подобни пожелания.

31

9689

преди 11 години

Съболезнования,нека почива в мир.

30

Анонимен

преди 11 години

Какъв ли *** трябва да си за да сложиш минус на коментар 22!?

29

Koko

преди 11 години

Боли ме, съжалявам :(((

28

ппппп

преди 11 години

Ужасно тъжно и огромна болка! Защо пак невинно дете и защо пак нещастията се случват преди голям празник?!?Дори не мога да намеря думи с които да изразя съболезнованията си, защото каквото и да напиша, ще е нищо в сравнение с тази огромна загуба!Дано това ангелче е на едно по-добро и красиво място!!