90

7

преди 11 години

Снощи дават как Къци казва " БИГ БРАДЪР може ли да дадете ключа да вземем ябълки"и Златка/умната/" казва подигравателно"Айде Биг Брадър дай ключа на Къци да вземе ябълки."и Юлиян, Никол,които бяха при Фънки се подсмихват.Аз лично не видях нищо смешно,илинякяква глупост на която можеш да се смееш,що ли да се подиграваш.Направо отвратителни.

89

доктора

преди 11 години

Докторе, мисля кат кон, говоря като кон, изглеждам като кон, кво ми е ??? нищо ти няма бе , Златке ...

88

Анонимен

преди 11 години

Да ти имам ВИП-а в къщата - Никол, Златка, тризначките - известни с това, че са известни. Смях!!!

87

Анонимен

преди 11 години

Дай един пример, 222. Отива Къци да яде ябълки ли беше, що ли, и тримата се превиват от смях - ясно е, че се смеят на него, но дори не се обръщат към него. Всяка негова дума предизвиква още по-силен смях. Как да реагира, че да ги накара да се почувстват неудобно. Сериозно те питам, защото аз не се сещам.

86

222

преди 11 години

Водещите на ТВ предавания са майстори на словото. Все пак трябва да си изпечен, за да можеш да се измъкнеш от ситуация, защото не всичко може да ти е по сценарии, винаги нещо се обърква - аз за цялото време, от когато Къци си е вътре не го чух един път да се защити по някакъв начин, или да накара този с думи да се чувства гадно, защото на всички ни е ясно, че никой няма да скочи да го бие в къщата, дори простака Юлиан. И като цяло, Къцито си е гавра на Биг Брадър, караше го да носи Памела......

85

Дарвин

преди 11 години

Спешно трябва да вкарат няколко шимпанзета, за да повдигнат средния коефициент на интелигентност в къщата. Пък и животинките няма да скучаят, защото ще си паснат перфектно с това нещо, наречено "Багата". От тях е произлязъл човекът, все пак.

84

гацо

преди 11 години

за това че си показваш циците навсякъде значи ли че си ВИП.толкова проста женка като тая скоро не бях виждал

83

Анонимен

преди 11 години

Къци просто нямаше печеливш ход - няма как да се опълчиш срещу простотията, освен с още по-голяма простотия или с физическа сила, а той не е в състояние да го направи.

82

123

преди 11 години

Не може да си ВИП, и за толкова малко пари да си продадеш репутацията, която си е градил 10-15 години.

81

И

преди 11 години

Искам да няма повече такива *** предавания. Да си бяхте дали бюджета да нахраните бедни пенсионери, да ги бяхте снимали тях и сълзите им в очите. Да не мислите, че и един път съм цъкнала да гледам тази пародия на вип-селяния в кичозно обзаведения ви бордей? Някакви дебели лели и чичовци, и застаряващи *** събрани от цялото земно кълбо. И всичките без работа в момента и гладни за някой лев. Отврат.

80

B

преди 11 години

Юлиан си заминава. Все пак сапунката между Багата и тая Златка, трябва да продължи, за да има смс-чета. Николчето няма да е махнат, защото е вътрешен човек .... синоптичка = ВИП. А Къцито е най- жалкия мъж на света. Евала, че е направил 3 деца, ама добър пример им дава, как да се държат в живота - да им се...т на главите, да ги мачкат и унижават. Утре децата му като отидат в училище хич няма да им се смеят, каква "жена" е баща им.Като цяло предаването става за пълнач на време,до мачовете от ШЛ

79

Анонимен

преди 11 години

Исками се да подскажа на Патрашкова, която защитва Фънки и в същото време вмъква в думите си Достоевски(ако го е чела, дали го е разбрала)дали не намира прилика м/у него и бащата на братята Карамазови? Дебел,грозен,циничен, пияница,който се прави на шут пред хората и съчинява нелепи лъжи, за да привлича внимание и съжаление от хората, в опита си да отвлече вниманието им от нелепата си същност.

78

teo

преди 11 години

Толкова помия се изля от тоя "ВИП' - че по добре да спират предаването !

77

буба

преди 11 години

Абе как не се намери един пич на място в тая къща и да ги постави на мястото им повечето.Юлиян е толкова тъпо ***, даже няма го коментирам !А багата вместо да стане и да му се озъби си лежи кротко и си бара оная работа!Май къцито е най големия мъж в тая къща !!!

76

Анонимен

преди 11 години

Златка *** да излиза и право на училище!!! Толкова простащина, такава селяндурщина и слугинско поведение ...

75

Завършеният Простак

преди 11 години

Особата Константинов за пореден път доказа, че е аругантен, зле възпитан и завършен ***. Крайно време субектът да си ходи , защото подобен пример да намираш най-слабия и да му се подиграваш , да злослвиш по посока семейството му децата му е признак на липса на елементарно възпитание, достойнство и морал. Жалко за неговото семейство, защото ако така възпитава децата си ... поне другите да не гледат от него по телевизията !

74

анонимна

преди 11 години

омръзна ми да гледам излиянията на тази разклатена особа ,на нея май и харесва да я съжаляват ама стана жалка вече , и багата каза , че преиграва.като си ляга със женени мъже не рева ...

73

Анонимен

преди 11 години

Сега разбирам какво имат предвид разните "бизнес дами", плеймейтки и други подобни под думата мъжкар - лицемер, ***, неуспял в живота но приписващ си измислени постижения. Прекрасен пример за това са Ласкин, Юлиан и компания. Просто казано - фалшиви хора като тях.

72

GURBET4IQ

преди 11 години

PREKRASNO OBRAZOVATELNO PREDAVANE !!!! HVALA NA NOVA TV !!!!

71

против

преди 11 години

Русата Златка 1000 пъти повече е хубава отколкото тази грубиянка.Каква племейка е не знам.Някой я е уредил.Но и двете не заслужават да бъдат във ВИП ,защото две ........... не могатда бъдат елит на БГ.Пълна простотия.