119

Анонимен

преди 11 години

КАПИТАЛИЗМА УНИЩОЖАВ , а през соца как беше, когато живеехма в дискотека, за да изпълниме задълженията си по износа на тока? Накой да беше обезщетен? Телевизорите гърмяха като за световно, добре, че бяха повечето лампови, та минавахме тънко.

118

От некадърност е

преди 11 години

Капитализма унищожава. Що се отнася за кадрите, това е напълно вярно. И при Соца имаше такива некадърници. Слагат изходно напрежение 240 волта и казват нормално е. Това надхвърля 5 прозцентовата горна граница за електронни уреди. Тука аварията става след тяхното заминаване. За да запуши , вероятно маслото е. И след като изключена защитеата, коакво остава - да гръмне.

117

КАПИТАЛИЗМА УНИЩОЖАВ

преди 11 години

ТРАФОПОСТ В ЖИЛИЩНА СГРАДА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА! МАХНАХА СТАРИТЕ КАДЪРНИ КАДРИ ЗА ДА НЕПЛАЩАТ ЗА ГОЛЯМ ТРУДОВ СТАЖ И НАЗНАЧИХА НЕУКИ И НЕЗНАЕЩИ. ТРАФА ИМА ГАЗОВО РЕЛЕ ТО СРАБОТВА ПРИ ОТЕЛЯНЕ НА ГАЗ ОТ ТРАНСФОРМАТОРНОТО МАСЛО КОЙТО Е ВЗРИВООПАСЕН КАКТО ВИДЯХТЕ! ТИЯ ХУБОСТНИЦИ СА ШУНТИРАЛИ ЗАЩИТАТА И ГОТОВА БОМБА. ТАКА ЩЕ СТАНЕ КОГАТО АЕЦ Е В ЧАСТНИ РЪЦЕ КАТО В ЯПОНИЯ НЕ СА ИНВЕСТИРАЛИ В АВАРИЙНИ ПЛАНОВЕ И ХОП БОМБА! ТОВА СА ПРИЧИНИТЕ 50ГОД ДА НЕ ГРЪМНЕ НО СЕГА ДА ГРЪМНЕ! ЧАСТНИКА САМО ПЕЧЕЛИ! Аварията на този трансформатор се само по една единствена причина!Той е бил прекалено стар и разчетен за максимална консумация на ел. енергия от преди няколко десетилетия. Днес мощността му просто не е била достатъчна и единственият начин е бил да се замени с нов, по-мощен!Но нов трансформатор или цял трафопост е много скъпа капитална инвестиция.ЕРП-то просто си е спестило разходите!Няма друга причина! Сигнализирахте за неуместен коментар

116

ЕвроПси

преди 11 години

Извънземните-само те са виновни!Не пипайте Коледните премии на ЕВН!!!!!

115

Анонимен

преди 11 години

Абе, тия , от етажната собственост , що не си поддържат общите части - т`ва стълбище , покрив , трафопост . ..

114

Анонимен

преди 11 години

Странно ми е, че когато Туроператора Он-Травел сгафи... и веднага взеха да и търсят цагата от управляващите за да и вземат лиценза ! А в този случай всичко е 6, въпреки, че без малко да има 5-*** убити !!!!! Държавата СПИ !!!

113

ЕВН-терорист

преди 11 години

В нормални антитерористични държави, ЕВН нямаше да съществуват.

112

EVN

преди 11 години

Това е саботаж ! Конкурентите ни от Е-ОН и ЧЕЗ ни направиха този номер !!!

111

Анонимен

преди 11 години

ааа..камикадзето е виновно...онова дето още го търсят.никакви Еон..Меон идр тякива

110

Че

преди 11 години

Всички разходи ще бъдат поети от EVN на във фактурата за тока пише невъзстановяеми разходи Така че пак ние ще плащаме траф-поста.И какво се указва че сме инвеститори в EVN.

109

алооооооо

преди 11 години

е вие,гербълъците друго ли очаквате-съоръженията НЕ СЕ ремонтират-или се ремонтират КОЗМЕТИЧНО-но цените РАСТАТ,да се вложат капитали в елмрежата-ха дано,ама надали,боли ги австрийците....а и като няма кой да ги контролира-резултатът е налице-а през зимата.....не ми се мисли

108

до 137

преди 11 години

Ще стане ама друг път толкова ритаха да ги направят частни, да не говорим че скоро ще почнат да ни санкционират от Европа че клиента няма право на избор и е задушен от МОНОПОЛИСТИ!

107

Анонимен

преди 11 години

От ЕВН вече изразиха становище,че проблемът не е притях.Всичко е било както трябва, техните служители са работили съгласно всякакви вътрешни и външни инструкции . . .очевидно виновни са живущите в блока и .. . следва да поемат щетите на ЕВН.

106

до 138

преди 11 години

не преиначавай данните-това са гласовете да гейберите-но си пропуснал да добавиш чалгарките и кварталните бандити

105

Анонимен

преди 11 години

Преди 10 години гръмна един трафопост в изоставен супермаркет на 100 м от нас. Късмет. но така гръмна, че наскачаха доста хора. Нямаше пожар и сериозни разрушения. Естествено станахме без ток за около 20 часа. Сега е собственост на EVN и го ремонтираха, посмениха туй онуй. Над него вече е болница и дано всичко е ОК. С изнасянето на таблата на улицата консумацията на ток се регулира.Преди това връзката на голите тогава възд. жици на стълба от същия беше нажежена до червено. Та така.

104

енергетик

преди 11 години

а медните започнаха да предават на скрап опънаха алуминиевите които немогат да издържат на натоварване не ми се мисли зимата когато по тази причина започнат аварите и спиране на тока такива далавери с цената на тока се въртят с участието на държавата някои се обалга много от това

103

energetik

преди 11 години

за да стане такъв взрив в травопоста неми се мисли каквое натоварването било в него защото в последните години дружествата си правят каквото си искат защото от както държавата с решение на последното правителство продаде 33 процента останали акци и наи важаната златна акция за да не се занимава с енергетиката такива случаи ще стават все почесто като гледам и 3 те дружества как започнаха да сменят електирческите жици с алуминиеви дето са 10 пъти по евтини от медните които са качествени

102

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че EVN ако не компенсира подобаващо хората в близките дни просто да им развалят договора и това ЕРП да става държавно !!!

101

Анонимен

преди 11 години

До Член на БСП ОЩЕ от първата ти думичка ОШТЕ се издаде, че си герберче !

100

Да,да, ще стане

преди 11 години

Всички разходи и щети, нанесени от избухналия трафопост в Бургас, ще бъдат поети от EVN.От умрял писмо!!!Тази компания е свикнала само да прибираза даване хич ги няма.