118

Хм

преди 11 години

да ви таковам и новината...

117

do 141

преди 11 години

Ей за това не бях се стил! Язък, Къци ще си остане неизмандахерцан, а Фънки ще има да си търси оная работа още бая време! Тюх да му се не види!

116

ined

преди 11 години

Аз лично не познавам нито един дето да праща SMS-и за подобни предавания и съм много любопитен за каква реално бройка става въпрос. Винаги казват еди колко си процента и никога колко точно SMS-а са пратени.

115

ДО 124

преди 11 години

До неразбрал Кого да измандахерца Фънки ? С какво ? Забравил е дали има ***,след като не я вижда ! И да има не може да се доближи на необходимото разстояние/3 см./от шкембето си !

114

tano

преди 11 години

Да бе гласували били зрителите!!! Егати лъжите. Може ли VIP Brother да покажат как обработват SMS- ите? Няма такава система, всичко е фарс. Важното е да се събират пари от бълъците на sms. Продуцента решава кой да напусне и кой ще спечели играта. Всичко това се знае предварително.

113

хлъц

преди 11 години

За актриса,интелектуални разговори,шоу и много други работи не става ! Но за секс ,ама много секс СТАВА,МНОГО СТАВА !

112

не син

преди 11 години

" Надарената певица от Свищов "???? Сама се е надарила с няколкостотин кубика ! А като артист със сигурност не е надарена :"Честно и откровено надявах се страшно много на това ...!" Да я изгонят !? Да бе,да !

111

Marto

преди 11 години

Трябва да има още подобни съдържателни и учещи на ценности предавания, в които се говори по цяла седмица за пръдни. Така ще станем още по-интелигентни и културни и ще си възпитаме прекрасно децата.

110

Анонимен

преди 11 години

Тъпо, елементарно, превзето, фалшиво и кухо същество. Отделно ако не знаете, беше на повикване при Черепа, от много близък човек до него знам, че ги е чу*ал на група с оная другата "певица" - Лилана. Тия силиконови цици и бяха подарък точно от него.

109

До 130

преди 11 години

Е вие не сте Интелектуалци, вие сте Ентелектуалци, щото в България интелектуалци няма. '*** си проста и да се покажеш веднага колко знаеш :) Книжки да четем...ми чети си Дан Браун и не се прави на умна, ***.

108

ani

преди 11 години

AKSINIQ beshe strahotna snoshti.napravi istinsko shou.imah 4uvstvoto 4e gledam programa ot GERMANIQ.

107

до 128 надя

преди 11 години

пунктуация....във всеки коментар някоя грешка, ще е хубаво да прочитате от време на време по някоя книжка, Бг това е страната на простотията и проституцията....

106

до 127 надя

преди 11 години

интелектуалец а не ентелектуалец ;)....интелекта е сложно нещо :))))

105

до акс 108

преди 11 години

Приятел,знаеш ли,че в пунктоацията съществува и точка ? Обикновено тя предшества главната буква и е предвестник на новата мисъл. Може и да ги ползваш,прави написаното по-ясно.

104

до124

преди 11 години

А на мене ми е много интересно - какъв е проблемът да гледаме Биг Брадър ? Вие, ентелектуалците, какво гледате? Порнографията, наречена "новини", където след 10-те минути възхвала на светлия икономически строй следва поредица от убийства ? Или ходите на театър като едни истински позьори ? За разлика от новините, представленията и прословутите български сериали, в това предаване виждаме що за стока са българите. Колкото и да ви се иска, Джаро не е истински, тези типове са.

103

Бай Брадър

преди 11 години

Слушайте бе пръдльовци и *** разни,така или иначе ще ви изгоня и ще ви изплющя всичките,така че кой е първи,кой втори няма змачение!

102

неразбрал

преди 11 години

Май както вървят нещата Фънки първо ще Мандахерца Валдко и после Къци?

101

неразбрал

преди 11 години

А Фънки измандахерца ли Къци?

100

Ани

преди 11 години

Много ми е интересен следния факт...уж не гледате такава помия,а всички знаете кой е вътре,кво е направил и т.н.,и се съдирате да коментирате.....:)))))

99

БРАДЪР

преди 11 години

Гледайте, Гледайте да се видите КВО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ....