86

Анонимен

преди 11 години

Разделяй и владей ,Кунева е на точното място в точното време , въпроса е кой я постави там.А събитията в Пазарджик ,само събуждат електората на ДПС.

85

румен221

преди 11 години

Комунистическа снахо, Много къса памет имаш! Та нали ти подписа НА ТЪМНО убийствените договори за присъединяването на България към ЕС, та в Европа те нарекоха госпожа йес, но ние помним народната поговорка: Със стари фльорци нов бардак не става. - А простата истина се вижда в интернет навсякъде - Меглена е член на управителния съвет на френската банка Париба. В същия съвет е и Милко Ковачев, бивш министър на енергетиката при царя.- Всички знаем, че двата реактора на АЕЦ Козлодуй се закриха по времето на царя (решение, взето при Костов, но неизпълнено), без изобщо това да е условие за приемането ни в ЕС!!! - Простата истина е, че реакторите бяха затворени заради новопостроената тогава румънска АЕЦ Черна вода, която е собственост на същата тази банка Париба, в чийто УС членуват тези "български политици! Идеята е Черна вода да поеме износа на електроенергия, след като затворим реакторите... и сега (ЗИМАТА) ВНАСЯМЕ ПО 440Mw., ОТ НЕЯ!!!- При положение, че Париба е в челната десятка на световните банки, дали някой може да си представи колко ще е заплатата на Меглена там? И какви комисионни е получила за затварянето на реакторите?!

84

twin_peaks

преди 11 години

Кунева като е тръгнала да коментира АЕЦ "Белене" да не забрави да каже, че тя е виновна за спирането на 4-то блок от атомната ни електроцентрала в Козлодуй. Тази жена си гледа и винаги си е гледала личните интереси пред тези на обществото. Тя е един неморален политически егоист, който напраи кариера на гърба на България в Брюксел.

83

Акъл море

преди 11 години

Тиквата не е бил толкова оплетен в простотии и лъжи,както е сега.И с най-великата си наглост,безочие и подлост няма да може да излезе сух.Да видим колко от тъпанарите ще му ръкопляскат до края!

82

Тъжно е!

преди 11 години

Кунева не ме интересува! Интерессува ме това, че писанията във форума на простаците- герберчета напараво миришаг на нафталин от тоталитарно време.Но какво да се чуди човек?Колкото е *** Вожда, поне толкова трябва да е просташко и стадото! А Вожда сам без бой си призна на всеослушание, че *** по рождение.

81

дан

преди 11 години

87 - защо си анонимен бе, срам те е от написаното от теб ли

80

дан

преди 11 години

тази проста има огромна вина за положението в което се намира ядрената енергетика в страната ни, което обезсмисля всяко изказване от нейно име

79

Анонимен

преди 11 години

Жълтата гостенка отново в новините ! Това да не е Кардешиян ? Кунева - хигиена - нулева !

78

Анонимен

преди 11 години

манипулаците около кунева не спират, но народа ще я оправи и нея и измислените анализатори които и дават 6-7%.

77

Анонимен

преди 11 години

КАКВОТО И ДА КАЖЕ КУНЕВА, ВСИЧКИ ПОМНИМ КАКВО НАПРАВИ, А ТОВА Е ПО-ВАЖНО

76

Анонимен

преди 11 години

дано не им промият мозъка на хората и гласуват за разуюи

75

Алекс2

преди 11 години

България на Куневица... тая да не мисли , че хората са безпаметни ???

74

Анонимен

преди 11 години

Как ще ги стигнем американците питаше Тодор Колев едно време в песента си.Едно им харесвам на тях.Гласуват всички за един вожд.Ние тук имаме огромен брой партии и партийки и отдавна не спазваме това което пише на НС:''Съединението прави силата''

73

Sol

преди 11 години

ПРАВ Е МУТРАТА.*** МАТР'ЯЛ Е ОСТАНАЛ В ЖАБЕШКИЯТ ГЬОЛBG.ЩЕ СЕ ЖЕНИТЕ ЛИ ЗА КУНЕВА,ИЛИ ДА ВИ БЪДЕ ЛЮБОВНИЦА,ЧЕ НЕ Я ХАРЕСВАТЕ ВЪНШНО "КАТО ЖЕНА".А БОЙКО Е КРАСАВЕЦ,СТРОЕН МЪЖ.ДЕБЕЛОГЪЗИЯ Е ОТВРАТ.ВИЕ СЪЩО.КУНЕВА ГОВОРИ ИСТИНИ ЗАГУБЕНЯЦИ ГАНЧОВЦИ.*** СТЕ,НЕ НАРОД.

72

petter.bojinov

преди 11 години

Тая къде е тръгнала да си дава мнението за неща, които не разбира. Моме оди на двора да си вадиш картофите, не разбираш - нито от Атомни централи, още по-малко от бизнес и съвсем нищо от преговори.

71

Мъка

преди 11 години

Тая, като я видях един път около центъра на София, шех да падна. Ниска, с една широка пола, се едно овца мериносова се метлее. А иначе на телевизията , като и сложат грим , на човек приличен прилича.Овца.

70

220г. АЕЦ Белене

преди 11 години

АЕЦ Белене ще струва минимум 11 млрд. ? . АЕЦ Козлодуй е със 106 млн. лв. печалба за 2011 г. от което следва, че подобна централа (АЕЦ Белене) на цена от 11 млрд. ? ще се изплати за около 220 години

69

до 63

преди 11 години

Т.в. 7 почти никой не я гледа,от както почнаха да излъчват някакъв филм за Сюлейман .През 15 век,там от където е минал е оставял кървави потоци.Воювал е на Балканския полуостров,по Средиземно море.

68

Анонимен

преди 11 години

Тая и станишко се изпоразпраха по всички шевове да се надбегваот подир кервана. И все по-осезателно се налага изводът всеки шест или дори три месеца да се подновява освидетелстването на подобни пишман-зор-заман политици. Относно кунева, няма защо и да се хаби материал за освидетелстване. На нея отдавна й е предписана терапия нескончаемо да се изказва и все да се изказва и все... Доживотно. Винаги неподготвена разбира се, защото ТАМ просто няма никой, който да се подготвя. ХАХАХАХА

67

Митю

преди 11 години

Г-жа Кунева не ми е противна, но с такива общи приказки няма да стигне по-далече от останалата всекидневно псувана и намразена политическа ***.