28

Анонимен

преди 11 години

Ами моряците ако наистина искат да отърват задниците,да топнат шефа си или кой ги е наил и тн.А и ние знаем само това което се пише по медиите,полицията си има тяхното инфо и дано да имат и доказателства за е успешна акцията.

27

ДО 30

преди 11 години

Това са"кадри ",....на 3-ната ламя!

26

Анонимен

преди 11 години

Това ми прилича по скоро на операция от наи високо държавно ниво, защо пуснаха собствениците на кораба? сега ще го отнесътт моряците, Италианците развалиха далаверата със тоя самолет. Оставка на мутрите от герб!

25

дУ 21

преди 11 години

Дааа,..превозвали са си само ЗАДНИЦИТЕ !Какво се получава в Бг ,---------------ДО СЕГА :....Не се знае кой е собственик,коя фирма го е наела ,какво се товари,от къде се товари ,за къде се товари ,кой го превозва ,какво превозва,КОЙ ГО Е ПОРЪЧАЛ -------АЙДЕ ----НИЦ !ДО КОГА В Бг НЯМА ДА ИМА -----ВИНОВНИ ?ОТГОВОРЪТ Е ---ГАЛЪБИН БОЕВСКИ ,НАВСЯКЪДЕ НО НЕ И В ---БЕ-ГЕ!

24

щ

преди 11 години

Не може да не са знаели моряците какво превозват.Нали видяхте колко голямо е количеството на наркотика,не е една торбичка.Стига сте занимавали българският народ с реването на престъпниците.Ако има невинни съда ще го оневини,а за виновните да ги забравим и нито лев от държавата.Дано има справедливост.

23

АЛООО,...

преди 11 години

Капитани,моряци ,боцмали,*** ,и т. н,.......КОЛКО ДЕЦА ИЗМИРАТ НА ДЕН ОТ "ВАШИТЕ ТОВАРИ"...?

22

алоо,..

преди 11 години

...близките на моряците....?Вината е на ФИРМАТА,КОЯТО СЕ ЗАНИМАВА С ПРЕВОЗА НА ---"ТАЗИ СТОКА"----,А КОЙ Е ТОЙ ---ДОЙЧИН ,А С КАКВИ ТОВАРИ СЕ ЗАНИМАВА ---БАШ ТОЙ .....С ДРОГА ,А ОТ КОЛУМБИЯ КАКВА СТОКА СЕ ТОВАРИ САМО ---ДРОГА ,А НА КОЙ СЛУГУВА .....НА БРЕНДО ,А КЪДЕ И ЗА КАКВО Е БРЕНДО СЕГА............................................?

21

до 21

преди 11 години

И Галъбин Боевски, не знаеше какво има в куфарЪт ,...................НО?

20

АЗЕ

преди 11 години

Работата на съда е, да каже дали има ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,И кой колко е виновен !Защото в Бг винаги няма виновни ,а вина ---има!

19

Цвети

преди 11 години

Човекът, написал коментар номер 17, според мене е напълно прав. Не съм работила 20 години с кораби, дори и един ден не съм работила в тази сфера, но съм убедена, че поне 80% от екипажа са нямали представа какво превозват.

18

Разобличителя

преди 11 години

Бойко,като знаехте за кораба защо не подменихте екипажа с агенти под прикритие?Сега заради вас парсата ще оберат обикновените моряци.

17

ДО 17

преди 11 години

Някой не си е свършил работата ---КОЙ Е ?За мен всички са виновни ,едни повече ,други по-малко,...но все пак си е вина !Защо в Бг ,...НИКОГА НЯМА ВИНОВНИ....?

16

Анонимен

преди 11 години

Освободиха тарторите на дрогата,а оставиха нещастните моряци да опират пешкира!

15

до 6

преди 11 години

От някакъв измислен филм да си правиш изводи ,че моряците са виновни ,това е направо смешно.По вече от 20 години живота ми е бил свързан с корабите.За мен те няма как да знаят за товара.Той е пакетиран .Моряците не им е работа да се месят какъв товар ще превозва кораба.Такова количество само в трюма на един кораб може да се помести.Стоката се товари от пристанищни работници.Преди отплаване на кораба ,граничната полиция проверява за наличие на оръжие ,наркотици ,документите на моряците.

14

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми е дали са направили застраховка на товара

13

bg

преди 11 години

NEMAT NUJDA OT SAD V TOIA BIZNES PROVALI6 LI SE VE4E SI NA ONIA SVET I KOI E ZAGYBIL STOKATA PLA6TA ILI ...........AMIN,,

12

дУ 13

преди 11 години

Добрю Ютрю..?СТОКАТА Е НА ---БРЕНДО ,А ФИРМАТА НА НЕГОВИЯТ ЧИЧО /Д.ДОЙЧЕВ/ МУ Я----ПРЕВОЗВА!И НИКОЙ,.. НИЩО НЕ ЗНАЕ !

11

размисли

преди 11 години

По време на прехода капитанът получава СЪОБЩЕНИЯ( ИНСТРУКЦИИ) колко да чака по пристанищата, ако товарът не е готов от Агенцията.КОгато всичко е готово на съотв. пристанище се ТОВАРИ под погледа на граничен контрол и митница, дава се товарителница на капитана,подписва я.КОЙ Е ЧАРТЬОРЪТ?Някакси НЕ СЕ СПОМЕНАВА вече цяла седмица!Имаме Корабособственик- невинен.Уж Руслан ( менинг агент) но не е така - невинен.А най-важният- собственик на стоката ЛИПСВА по медиите, в интервютата.КОЙ Е ТОЙ?

10

Софиянец

преди 11 години

Сигурен съм, че са и в добро финансово състояние и душите са им чисти.

9

samo V Bg

преди 11 години

Моряците са --ОК ,а деца умират от ДРОГА----ВСЕКИ ДЕН .....!---ЕГАТИ ДЕМОКРАЦИЯТА---