335

pipi

преди 11 години

В коментара много точно е казано :блюдолизци,а в случая гъзоблизци!

334

Ебчев

преди 11 години

Дойче Веле да си ..... - те ли ще ни казват на кого да благодарим ?

333

Анонимен

преди 11 години

Заради такива дупелизци и дупедавци България е била 700 години под чуждо владение и ще продължава да бъде.

332

Анонимен

преди 11 години

МНОГО ЖАЛКО, ЧЕ ИМА ХОРА, КОИТО МУ СИМПАТИЗИРАТ. ТОВА НЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА ПСИХИЧЕСКОТО ИМ СЪСТОЯНИЕ.

331

До 493

преди 11 години

Ей, ти не прочете ли, че анализът е на Дойче веле /германска медия/, а не на Dnes.bg. И второ - това, което се прави в България за твое сведение се прави с парите на данъкоплатците. С други думи с парите на честните българи, които плащат данъци, акцизи, мита, такси и т. н. Това не са личните пари на Боко тиквата. А относно европейските субсидии ти вероятно не си чул, че България внася милиони годишно като страна член на ЕС. И ти си същата тиква като премиера и останалите му слуги от ГЕРБ.

330

До Никога

преди 11 години

Мога само да те поздравя по майчина линия, а пък ако имаш и сестра и по нейна, за да не се обиди.

329

Анонимен

преди 11 години

благодарят на премиера за прекрасната екскурзия която им беше осигурена с милиони държавни средства, нищо че получаваме срамно ниски доходи поради кризата и липсата на пари. дори богатата австрия обяви, че няма да финансира спортни туристи, а в българия се харчат охотно милиони за издръжка и туристически круизи на министерства, комитети и федерации без да искат резултати от тях.

328

До Аз съм българче

преди 11 години

Напълно те подкрепям. Това недоразумение на природата /489/ направо не знае за какво става дума. Той и такива *** като него, подтиквани от *** политици и платените журналисти, си мислят, че до 10-ти ноември 1989 г. ние сме живели по клоните на дърветата и сме били аборигени. Стотици пъти съм казвал и пак повтарям, че нито аз, нито родителите ми сме били партийни членове до 89 г. Не сме били репресирени и трябва да бъдем обективни в оценките си за онези времена. Сега всичко се изопачав

327

Анонимен

преди 11 години

ЕЙ "НИКОГА"ТИ СИ ЛУД МОЕТО МОМЧЕ!

326

Никога

преди 11 години

Комунистите от злоба ореваха орталъка, а само за 3 години като Премиер на България, Бойко Борисов стана най-добре приемания ни политик в Европа за всички времена! Факт! Даже и Путин му дойде на крака, а при комунистическите управления на БСП и техните проекти СДС, НДСВ идваха само емисари от Европейския съюз, от Европол, от ЦРУ за да разследват далавери с пране на пари, наркоканали, печатане на фалшиви долари, измами с карти, чипове, банкови измами, всякакви престъпни действия, ощетяващи западните страни! Накрая ЕС спряха парите по всички еврофондове на правителството на шегаджията от БСП другаря Станишко-страшен шамар по румените бузи на оялите се и самозабравили комунистически политици. И сега вместо да се засрамят и да се заврят в миши дупки, червените парламентарни дърдорковци в хор с анонимните драскачи на Кутев се правят на ударени с мокър ***, все едно че 100 милиарда държавни активи, които откраднаха са се изпарили ей така! Най-големите крадци на прехода си съдраха гърлата от грачене, че ГЕРБ били краднели. Ако това беше истина, нямаше сега да имаме изобилие от пари по европрограми, усвояват се милиарди, строят се магистрали, метролинии, метростанции, спортни зали и всичко това по време на тежка световна икономическа криза, когато Гърция е почти фалирала, а Испания, Португали и Италия вече взеха милиарди заеми за да не тръгнат по пътя на Гърция. А тука някакви анонимни никаквци, със смешни никове жално блеят по цял ден и плюят като камили по всичко хубаво, което ежедневно се прави за страната ни от ГЕРБ! Добре, че Борисов навреме изтръгна червените кърлежи, които се бяха забили във властта и смучеха ли смучеха кръвчицата на народа, иначе сега щяхме да сме фалирали, както на практика стана при Лукановата криза и Жан Виденовото управление. Но сега по време на световната икономическа криза, ако бяха продължили да ни управляват комуносоциалистите от БСП на практика държавата ни щеше да престане да съществува! Така, че плача на червените са музика за ушите на честните и трудови хора на страната ни, на които им омръзна шепа хора да ги крадат по най-наглия и долен начин, а по най-лицемерния начин да ги успокояват, че трябвало още малко да затегнат коланите! Никога повече БСП на власт! НИКОГА!

325

Демократ

преди 11 години

Все едно се връщаме във времената на Хрушчов и Брежнев. Такова подлизурство и слагачество е отвратително за всеки човек с поне малко достойнство. Когато обаче го правят хора от телевизиите и други медии си е престъпление срещу нацията. По-скоро на Б. Борисов има да му се търси сметка както за тъмното му минало, така и за сегашното му некомпетентно и престъпно управление.

324

Анонимен

преди 11 години

Следващата година Сергейчето ще организира ГЕЙ Олимпиада! Да ви е честито другари комунисти новата стара лява линия на партията ви Биесиепие!

323

Granatomet

преди 11 години

Единственият български участник в Риоadsoftheworld/media/tv/fluke_weight_lifting

322

Анонимен

преди 11 години

До 493Типичен вулгарен гербаджия! Скоро ще ви видим сметката, не знам тогава къде ще се криете, питкочели ***

321

Анонимен

преди 11 години

до гадната геберастка пропагандаББ не построи залата Арена Армеец, това беше проект на Весела Лечева, спортен министър при Станишев.Строежът на залата започна Станишев, крадливото овчарче от Банкя я довърши като оряза пректа и го направи без подземен паркинг и оряза дължината на залата. И гушна едни 10 милиона лева от Главболгарстрой. Но пък сряза лента и накара смахнатите си фенове да го величаят.Това е ББ. Същото апропо е и със Софийското метро, то се достроява по прдишни проекти.

320

Да го духате!

преди 11 години

Съжалявам, че съм така вулгарен, драги ми журналисти и редактори на "Днес бг", но или сте невероятно млади и съответно ама никак неосведомени за състоянието на спорта през последните 22 години или ви се дават много пари от БСП и сие, за да плюете непрекъснато срещу Бойко Борисов. Хайде, спрете се, защото ние хората в България от средното поколение, все още сме живи и помним!Тези зали и стадиони не са ремонтирани основно от времето на Тато. Добре, че е Бойко, та да направи "Арена".....

319

Аз съм българче

преди 11 години

До 489Ти си поредният слагач!След чалга-химна за ГЕРБ,ти си измислил и чалга-поема!Брависимо!Все още има такива отявлени *** като теб в Републиката!Ти дори си и некадърен словослагател-трудно е да се каже "писател".Съдейки по онова,което си написал,имам увереност,че изобщо нямаш и идея за периода преди 1990 г.Клъвнал си информацийка оттук-оттам и си решил,че можеш да бъдеш капацитет по политическа история на България!Анонимни,ти си мижитурка и жалък шут!P.S. "мрънкат",а не "мрънкЯт",***!!

318

бужев

преди 11 години

Че това не е нещо ново.Навярно си спомняте след заложниците в Сливен и как Гл.Секретар на МВР се наведе и даде наставление на една от залажничките на кого да благодарят.Шуми марица в действие, напред, напред с царя наш, но се видя или пък ще се види,че царя е гол.

317

koko

преди 11 години

Май единствения участник през 2016 година на олимпиадата в Бразилия ще е Гълъбин Боевски.

316

Анонимен

преди 11 години

Комунистите ореваха орталъкаЛютви Местан пък орева пашалъкавсе мрънкят, все са нещо недоволнивсеки ден пускат лъжите си долниНо истината винаги побеждавазавинаги за Бойко славата остава!След Левски, Ботев, КарджатаБойко е българина най-великтой спаси ни завинаги от скъсания комунистически чепик!Сега сме пак в Европа, пак сме европейцидаже Путин му дойде на крактова е много, ама много хубав знакче вече България се уважава и тачивъпреки лъжите на червените ревачи!Но никога не ще допуснем да ни управляват хора пакс червената петолъчка на будьоновския си калпак! Които без никакъв срам за една нощ станаха капиталисти!Окрадоха без жал народа ни тези червени империалисти!И сега когато Бойко през крадливите ръце ги лошо ударипо цял ден в форумите реват като пребити ***-али! Искат да се върнат отново на власт, отново да крадат от държавата т.е. пак от нас!Но не, не, не и неникога повече на власт крадливо ***!