32

стг

преди 11 години

поредната измишльотина, явно на някой му пречи че има ел цигари и че за тях няма акцизи

31

--

преди 11 години

Мда... тъкмо си купих електронна цигара и реших накрая да я прочета тази статия.Кое предизвиквало рак? Никотина, значи... Днес, откъде я преписахте тази небивалица?

30

ИСТИНАТА

преди 11 години

Всичко изкуствено е в пъти по-вредно от естественото! Но търговците за да си продават стоките какви ли реклами не измислят! Мислете бе хора?!

29

Ж

преди 11 години

То какво не е вредно в големи дози?

28

mlad6ito

преди 11 години

и ще паля пак цигара след цигара по 1 за всяка твоя изневяра!

27

Аз

преди 11 години

Извода - Електроннте цигари вредни, обикновенните безвредни!

26

Хиха

преди 11 години

Ох, то и в салатките имаше много лоши неща, но се оказа, че са лоши само, ако опасем по 1 декар на хранене... Иначе ... съм си консервативна, предпочитам си цигарките с/без бандерол.

25

Бай 100-ян

преди 11 години

електронната цигара и безалкохолната бира са най-късия път към надуваемата жена!!

24

от_Канада...

преди 11 години

от_Канада_без_червена _ладаи как са забранени в Канада? от 5 години живея и доста мои приятели си пафкат "електронните" папироски - навсякъде, без ограничение.От друга страна, верно е че тютюнопушенето е забранено на всяко обществено място, най-вече в кръчмите, за което наскоро град Ню Йорк последва примера.... нещо се обърках в тази статия!!!айде със здраве и много здраве на преводача на тази статия

23

Анонимен

преди 11 години

НИКОТИНЪТ ПРИЧИНЯВА ЗАВИСИМОСТ, НО НЕ И РАК. ТОЙ Е ПОДОБНО НА КОФЕИНА СТИМУЛАНТ НА МОЗЪКА. КИТАЙ ИЗОБРЕТИХА ЕЛЕКТРОННАТА ЦИГАРА. УДАРЪТ СРЕЩУ ТЮТЮНЕВАТА ИНДУСТРИЯ Е ОПУСТОШИТЕЛЕН. А И КОЛКО УДОБНО... КИТАЙ :) ПРЕКРАСНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ ОТ ЗАСТРАШЕНИЯ (НО НЕ ЗДРАВНО, А ИКОНОМИЧЕСКИ) ЗАПАД. ТОВА СИ Е ОФАНЗИВА НА ТЮТЮНЕВИТЕ ЗАПАДНИ КОРПОРАЦИИ. В ТЮТЮНЕВАТА ЦИГАРА ИМА 4000 ЕЛЕМЕНТА, КОИТО СА НАИСТИНА ОПАСНИ. НЕ СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ КОЛКОТО ИСКАТ НЕОКОНИТЕ.

22

Biser

преди 11 години

Tova sa palni gluposti, iskat da pu6ite samo cigari s banderol, te za tova sprqha i praznite cigari i tutuna.

21

стефан

преди 11 години

абе пушете си цигари,какви са тези химически лиготии,никой не е доказал че цигарите вредят..освен на бюджета

20

Анестезиолог

преди 11 години

,"никотин, пристрастяващото вещество в тютюна, предизвикващо рак"катрана е причината за въпросния рак, никотина си е нещо готино , като кокаина ама по-слабо ;)

19

Ха Ха

преди 11 години

Преди години от ГАТТ (тогава още нямаше СТО) бяха обявили са "опасни" топчетата за пинг-понг, които са внос от Китай, поради опасния им размер ......... Защо ли не сме изненадани и сега :)))

18

чек

преди 11 години

На британските учени са им обещали голЕмо дарение

17

Mozo

преди 11 години

И започва да вреди чак когато надхвърли 10% от теглото на даден индивид. С електронната цигара, ако пушите нон-стоп, не можете да приемет повече от 2-3 милиграма пропилен-гликол, което е далеч от 10% от теглото ви. Хиляди пъти далеч... Другото е растителен глицерин, който е абсолютно безвреден и вода. Искам да видя къде са им опасните и канцерогенни химикали на тия убитаци. Твърде, твърде евтин начин да защитят монополните си позиции...

16

Mozo

преди 11 години

И доказват, че вътре няма нитрозамин:vapersnetwork.org/toxicologyНикотинът до ден днешен не може да се докаже, че е канцерогенен и от СЗО колкото и да им се иска да го вкарат към списъка на канцерогенните вещества, просто нямат доказателства, че е такъв и все още не могат да го вкарат там. Другото, което се съдържа в една сертифицирана течност за цигари е пропилен гликол, който ядем всеки божи ден, защото се използва в хранителната промишленост

15

Mozo

преди 11 години

Твърде прозрачна статия. Този, който я е писал си няма и елементарна представа от естеството на електронните цигари. Самата цигара НЯМА КАК да съдържа каквото и да било. Така наречената електронна цигара е батерия, плюс изпарител. Де го никотина? Дего нитрозамина? Как може такова отчайващо невежество... Това, което съдържа никотин е течността за електронните цигари. И те не е задължително да са китайски. Има полски, италиански, като италианските на Flavour Art имат специални лаборатории за целта

14

BBH

преди 11 години

Уви това е абсолютно вярно. Дадох 140 лв за тая цигара и докато я пушех имах чувството че ще ми изхвръкне сърцето, голям *** е това, не се лъжете. Наистина има някъкви химикали, чувствах се зле от нея а преди пушех по кутия цигари. След като спрях да я ползвам и си пушех пак Викторито дори мисля че пушех повече. Наистина има нещо сбъркано, добра е идеята но реализацията е ужасна.

13

Анонимен

преди 11 години

Вярно е,и на мен да платят достатъчно,и аз ще кажа същото!