122

Анонимен

преди 11 години

Поклон пред скръбта на този човек и пред големия му жест, но нека упражнява здрав контрол над парите си,защото лешоядите в здравната система само това и чакат. После ще се изумява къде са отишли парите му.

121

БГ

преди 11 години

Дано и другите богаташи да разберат, че няма да ги заровят с парите им. Нека да извадят и да дават на България и българите, като спонсорират програми за самоусъвршенстване. Нека ни помогнат да си променим бедняшкото мислене и ни научат как да забогатяваме. Само тогава патите им имат смисъл. Защото десетки свещи могат да се запалят от една, без да съкратят нейния живот. Правенето на пари не намалява, ако се споделя.

120

Студент

преди 11 години

Вместо държавата да му вземе пари за данък за дарението може да подеме една инициатива и да направи дарителска сметка за да събере още пари освен тези пет милиона. Защото съм сигурен, че ще има много хора, които искат също да помогнат за тази благородна кауза и да се построи една уникална клиника и да се наемат възможно най-добрите специалисти и да се купи възможно най-добрата апаратура... Наистина правителството трябва да измисли нещо такова за да се съберат повече пари

119

Traktora

преди 11 години

i az iskam da daria chast ot parite koito spechelih s otvlichania i reket .no parvo triabva da svalim GERB !

118

един малък човек

преди 11 години

Благой Владимиров.... Този, човек прави така всички останали да изглеждаме толкова дребни нали? Толкова е тъжно, че този голям човек е загубил дъщеря си! Изглежда има огромно сърце, щом е готов да помогне по този начин на хора, които нямат неговите възможности... Жалко, че не са повече хора като него! Да е жив и здрав човека! Днес прочетох статията и много се развълнувах, че все още има толкова човечни хора! Голям човек с голямо сърце!!!!!!

117

Chia

преди 11 години

Браво на човека! Дано да се осъществи идеята, а не някой да се налапа пак с парите! Ако всички имащи милиони, правеха по нещо такова, да бяхме минали вече Швейцария. На "варна холдинг" само яхтата им струва колкото няколко такива болници. Ама те си влагат парите в проекти, като "алея първа", щото са решили да влязат в оня свят с всичките си луксозни хотели и неизплатените заплати на служителите си.

116

do 111

преди 11 години

браво, човече, много точно и добре казано

115

до 127

преди 11 години

С пари опрощение няма как да се купи, оня горе всичко вижда тоя свят е временен важно е какви богатства си натрупал горе, не тук.

114

Гард

преди 11 години

Намерих те! Ще си пишем вече там...във фейса...Не забравяй да пишеш и тук...и яз ще влизам

113

Охранител

преди 11 години

До Гард 116:Благодаря ти Гард!Във фейсбук съм Ангел Спасов. И аз мисля, че те знам кой си...няма проблеми да ми пишеш! Никакъв! Нека да ме знаят...не се крия...мога и тук да се пиша Ангел...но така е по-интересно!!!

112

Анонимен

преди 11 години

Дарява ги щото дъщеря му искала сега половината ще се открадне от нашите хора да направи клиника в чужбина, а който иска да се лекува там нека цял свят научи какви са ни политиците.

111

Анонимен

преди 11 години

Добре ще е да се върже към здравната каса за да може хората със здравните вноски да помогнат.

110

анонимен

преди 11 години

По-евтино излиза профилактиката, но се изгражда с години, а у нас всичко се разбиТова, че ще се "лекуват" все повече болни страшно звучи, независимо дали са деца Животът ни е даден да го живеем докрай пълноценно

109

IQ146

преди 11 години

Да му даде Бог утеха и справедливост...!

108

A4o

преди 11 години

Евала на човека, така трябва да се постъпва!Имам доза съмение , че клиниката ще проработи както трябва, мисля си че ще се намести екип който ще дере хората с пари за лечение, това също трябва да се следи, щото се знаем какви сме в БГ, нали?!!!! ;)

107

Охранител

преди 11 години

Безпаричието е повече от болест, по страшно е от РАК, защото докарва стрес, който докарва рака...то докарва болести ВИНАГИ...най-малкото от стрес!!!

106

Анонимен

преди 11 години

Когато човека го няма парите нямат стойност.

105

Гард

преди 11 години

Едни от най-смислените и едни от най-критикуваните коментари в днес.бг винаги са били на охранителя.Нищо не искам да кажа.Просто факт!Мен ми харесва. Винаги точен.И никога никого не обижда, толерантен. Много ме кефи! Даже си мисля, че ми е приятел във фейсбук...ако разбера кой е, ще го попитам може ли да го рекламирам сред приятелите си, защото не говори за политически групи, партии и каквото и да е от този род, но винаги е патриотичен и народно настроен!

104

DT

преди 11 години

Бог да прости детето, нещастни родителиВсички казват че парите не са важни, важно е здравето, въпреки че в много случаи безпаричието се оказва половин болест.

103

Анонимен

преди 11 години

Смъртта на едно дете ще спаси много други детски животи.