37

до 41

преди 11 години

Какви *** са тези, дето не се подписват под статиите си и ги копират от нета? За такива като тях новинарските сайтове са манна небесна - крадеш материали от нета и не се налага да си пишеш името. Бас държа, че "журналистите" в новинарските сайтове са студентчета и гимназистки-***, които заработват джобни като копират информация и я изплюват под формата на статия. И една статия нямат публикувана във вестник и с тяхното име, ама се правят на част от медия!

36

Анонимен

преди 11 години

Че какво викате? Пътищата ни само били зле а ? Или глобите са ни много? А кога ще си изградим манталитет на нормални шофьори?

35

Анонимен

преди 11 години

За съжаление в нашата мила родина човек може да намрази тази марка автомобили, както и мерцедеси и други добри марки и всичко това заради притежателите им. Мутри и мутреси сринаха името на марките, човек ги гледа с отвращение. Дано жената да си има дни и да оцелее.

34

Анонимен

преди 11 години

Дано да се оправи жената. Ало журналята - напишете че става дума за Русе бе, хората откъде да знаят "Николаевска" и "Бозвели" в кой град се намират???

33

преди 11 години

Коментарите са временно недостъпни, извиняваме се за неудобството.

32

Tepix

преди 11 години

Невъзмутими хората си пият кафе зад колата обаче.

31

от село

преди 11 години

Този сайт да не се казва РусеДнес?

30

читател

преди 11 години

Пак БМВ, пак някой *** погубва човешки живот...Време е за съдът на Линч - тутакси, на место, без пощада....

29

Ivo_bs до 35

преди 11 години

Имате най-хубавия град в БГ като архитектура, несъмнено.Ни климатът ви е отвратителен - лятото - адска жега и на всичкото отгоре влажно, зимата *** студ. И комари, много комари!

28

Бай Иван

преди 11 години

Гледайтиии завиждайтииии, дрислиииии, мръсниииии. Цъкнети на таба Руси под новината и нъ въжти кви сме русчуклии

27

Анонимен

преди 11 години

Кога българските военни ще плащат кръвнина за почернените чешки семейства?

26

Анонимен

преди 11 години

Българите са много велики уж, пък окупираха Чехия през 68-***, когато СССР им свирна.Нали са вярното куче на СССР и Русия. Все пак Русия е "виновна" за съществуването на държавата България и за нейния език и култура.

25

до 30

преди 11 години

Аз не знам друг народ в Европа да е наричан vulgaro, рая, пейзани, езичници и ***.

24

Анонимен

преди 11 години

Между другото материала е за ПТП, а не за румънски туристи и неуки власи!

23

До умника 27

преди 11 години

Я пак прочети какво пише човека, че се излагаш. Голем филолог и историк се извъди. Умник...

22

от 27

преди 11 години

Защото съвременният български език ни е даден от русите ако не знаеш! Защото сме *** и вместо да си запазим истинския, български език, който НЕ е бил от славянската група, ние си го сменяме със славянски. Унгарците за разлика от нас са удържали и не са се славянизирали в езиково отношение, но не и ние.

21

Miro до 22

преди 11 години

Съжалявам, че се намесвам в разговора ви, но бил съм в Румъния, имат по-хубава природа от нашата.

20

до неукия 23

преди 11 години

Българският език произхожда от славянския, но българите нямаме нито капка славянска кръв. Съвременният български език няма почти нищо общо с истинския (пра)български език ако искаш да знаеш умнико!

19

Анонимен

преди 11 години

Голям шофьор, спор няма.

18

До русенец (17)

преди 11 години

Ти май не знаеш какво е влах. А румънските си корени си ги задръж за себе си. Що се отнася до това, коя страна е по-велика - попрочети историята на Румъния, като минимум се поинтересувай кой е бил официалният писмен език там в миналото (както и за богослуженията). Отделно се загледай в надписите на най-големите църкви (напр. в Букурещ) - там, където не са изчегъркани (по македонски тертип), всички са на български. Пък ако ти харесва Румъния - прав ти път.