151

a taka

преди 11 години

Браво, само така!!! Вън крадливите депутати. Нов закон, който да им забранява да влизат в парламента и конфискация на имуществото.

150

Анонимен

преди 11 години

БРАВО!!! Само това е начинът за революция от ново качество. А банките кога ще хакнете, не само да ги хакнат, но да изтрият сървърите им. Омръзна ни от тази беднотия, от тази криза, от тоя глад и мизерия, от тая Европа и пр. простотии, които отровиха живота на всички хора. БРАВО, Аnonymous Bulgaria!!!

149

dedi

преди 11 години

А така - не само го хаквайте , ами го заличете .То не е парламент - а сбирщина от лакоми и нагли ***.

148

Анонимен

преди 11 години

Така се лъжат чавдарчета и пионерчета деситилетия наред

147

Анонимен

преди 11 години

Не виждам никакъв Анонимус на картинката. Пърламента сам си е "хакнал" сайта за да си развърже ръцете за некое "АСТА" законче

146

помнещ

преди 11 години

Вие помните ли когато преди време хакнаха сайта на Мтел,въпреки,че от компанията официално го наресоха "профилактика"1помните ли какъв хаос настана за месеци напред? :))))))За обирджиите-само така!

145

Браво

преди 11 години

само така, има и гражданско общество, не само мрънкащи и жалващите се.

144

Аз

преди 11 години

БРАВООО!!!!! Нека това е само началото!!

143

DDD 67

преди 11 години

Подкрепям "Анонимните" в България! Браво, момчета! Крайно време беше някой да им покаже на тези ла*на от ГЕРБ къде им е мястото! Много ми е интересно сега как ще се оправдава големия разбирач Калинчо? И, момчета, имам едно предложение: хакнете сайтовете на ГЕРБ и на полицията! Блокирайте всичко в тази полицейска държава! Ние ще ви подкрепим! Както ви подкрепихме за ACTA!

142

парлямент

преди 11 години

ало, парлЯмент точка биге

141

Анонимен

преди 11 години

Какво се бъзикаш с Меркел бе ***.(или смотанячка)Не стига, че Германия носи всички нещастници на гърба си в Европа, ами се бъзикаш с Меркел.

140

Анонимен

преди 11 години

НЕ САЙТА, А 240 -ТЕ ПРЕСТЪПНИКА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ХАКНАТИ ! ПОСЛЕ СЛЕДВА МС, ПРЕЗИДЕНТСТВО И Т.Н.

139

Анонимен

преди 11 години

ТОВА НЕ Е ХАКВАНЕ !!! НЕ БЪРКАЙТЕ ПОНЯТИЕТО ПРЕТОВАРВАНЕ (DDOS) АТАКА С ХАКВАНЕ.Обикновено, когато анонимните хакват оставят съобщение на идекс страницата. ТОВА Е ХАКВАНЕ. А това, че е претоварен сървъра и сайта не може да се отвори не е никакъв Хак...

138

simona.bizheva

преди 11 години

Въпроса според мен, не е в това- какво можеш да прочетеш в сайта! Въпроса е в това, че Българското общество бавно бавно с малки крачки с пробужда! Браво на тях, нека хакват, на нас така не ни вредят! Това е нашият вот на недоверие към Правителството ! Нека, хаквайте наред! Давайте пример, нека и останалите 6 милиона разберат, че в нас е ключа към промяната!

137

Анонимен

преди 11 години

Голямата работа са направили тия. То пък един сайт, какво ли може да прочетеш в него.

136

Анонимен

преди 11 години

Броят на сайтовете, които трябва да се хакнат за да хване ред .... клони към безкрайност. Като искате нещо да стане и да се случи, всички знаем как и къде трябва да отидем. НО КАКТО КАЗВАШ САМО СЕ КИБИЧИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРИТЕ И ФОРУМИ И СЕ РЕВЕ. Така няма да стане. Ще си седим в мизерията и на дъното на всяка една класация.

135

е

преди 11 години

Е по-добре да се започне с хакването на един сайт, от колкото да си остане с кибицането по форумите и псуването пред телевизора. Всеки трябва да си размърда *** ако иска нещо да се промени

134

Анонимен

преди 11 години

Интересно, защо в официалните канали на анонимните в tweeter няма нищо подобно...И какво очакват да се случи с хакването на един сайт ?Ще го спрат за малко, ще създадат работа не на ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, а на системните администратори. Ще принудят правителството да харчи още повече пари ... ОТ НАШИТЕ ПАРИ.. за защити на сървърите си...Много хитро ...Подкрепям на 100% анонимните, но мисля, че един сайт няма как да уплаши ония ***...за 3 години нищо не ги уплаши и нищо не хвана ред та 1 сайт..

133

Анонимен

преди 11 години

Браво на Anonimous, следващата стъпка трябва да бъде - разкриване на офшорните сметки на всички упражляващи!

132

До 213

преди 11 години

Американския капитализъм фалира,американска подлого!Хората искат свобода и нормален живот,а не фашизъм и робство!