131

българин

преди 11 години

Нима мъжете в България свършиха? Не! Но при липса на армия няма какво да правят в тази така наречена вече институция. Сега наистина само жени могат да служат , друго е да радват генералското око при посещение в малкото останали поделения.

130

Анонимен

преди 11 години

Армия от гладници ще има скоро- жени ,деца, баби ! Абе вие ненормални ли сте ? Народа едвам уцелява вие се чудите как да му харчите парите за глупости.

129

Анонимен

преди 11 години

Да пуснат в армията чуждестранен батальон, както Испания или Русия. Защо не както Франция? Защото Испания пуска само граждани на Латинска Америка в него, а Русия сред страните, от които ще приема войници, е включила и България. България пък да приема войници от ЕС, Русия, Украйна, Белорусия, Молдова, Македония, Куба и подобно, НЕ от Турция, ислямски страни и рискови страни.

128

Еlektra

преди 11 години

Министре , трябва и наименованието да се промени. Армия значи ,войници, офицери ,готови да отбраняват страната, както са правели нашите деди. Сега тази "армия" се превърна в нещо като гарнизонче . На правилен път сте.Целия наличен екип -от жени, с изключение на генералите.

127

топала

преди 11 години

щом това посмещище е генерал нормално е и жени да станат генерали но ние нямаме армия за какво са ни генерали само да тежат на данъкоплатците

126

Валя

преди 11 години

До 201В Турция съм виждала жени в униформи на служба редом с мъжете.

125

до 209

преди 11 години

За каква еманципация си ти, когато сама вижда разликите между мъжете и жените?Възможно ли е да слагаш знака равенство при две неравни части на уравнението?То е казано, че в жените няма и грам логическа мисъл, но опитай да помислиш върху това.Еманципация - това е понайвно и неиздържано и от комунизма. Също така опасно...много опасно, разбира се най-вече за тези които драпат за него.Знаеш ли, че на война трепат като ***? Знаеш ли, че ако сме ПРО и ти си до мен, няма да те покривам с моя задн

124

Анонимен

преди 11 години

Г-н министър, армията така и така се е превърнала в сексуален дом, не ви стигат мацките ли? Равносметката е: една трета бременни извънбрачно, една трета разведени, но всички са се омешали. А до генералши, то вие си ги щамповате и без заслуги. Как станаха генерали Атанасов, Борисов и други... Не ми се иска да казвам че армията се е превърнала в публичен дом, защото няма да е вярно те не взимат пари в задълженията им е

123

Докаде ни докараха

преди 11 години

Армия 0Жени в армията - та нулата да е кръгла.Не е ли това война?

122

Анонимен

преди 11 години

Има и чисто женски професии,където мъжът няма място. ---------------- И кои са тези професии?

121

защо

преди 11 години

Не това е начин да докажем колко сме еманципирани.Това не е в природата на жените.Жената има други достойнства,други умения,друго призвание.Жена съм и мисля,че войнишката професия е мъжка,както чисто мъжка е професията на моряка и миньора. Има и чисто женски професии,където мъжът няма място. Защо трябва да се размиват тези граници,които имат и физиологичен характер и кой печели от това.Резултатът ще бъде унищожаване на една институция и неспособността и да се справи с отговрностите и.

120

Анонимен

преди 11 години

требе си иначе как ще вървят порно заглавията "Любовен патрул", "Спасяването на редник Райнова", "Военни маневри", пък представете си кефа при едни такива военни маневри какво ще става, преди няколко години имаше такъв случай в армията двама редници - мъж и жена по време на наряд ги бяха хванали на калъп. Въпроса обаче е защо данъкоплатеца трябва да плаща за тези екстри за разни майори, подполковници и полковници.

119

Военен

преди 11 години

Искаме си Цонев.

118

мими

преди 11 години

Да повече жени в армията, повече обратни, този свят се сбърка. На жена не трябва да се дава сила и власт.

117

Кашик

преди 11 години

Като гледам нивото на военната подготовка, от последните години там си е за седмокласници.

116

anonimen

преди 11 години

Angelov iska povece zeni vav Armiata,ako slucaino Turcia ni napadne to zenite da zabaviat dvizenieto dokato Elita izbiaga

115

Анонимен

преди 11 години

На тоа дъpт толуп младо агнешко му се яде!! пфуу не го е срам

114

Анонимен

преди 11 години

Аню Ангелов поиска повече жени в армиятаИ повече мъже акушерки

113

Анонимен

преди 11 години

Ако ги събира и от околовръстното на София, никоя армия няма да им устои.

112

Солджър Косьо

преди 11 години

До 197.-Поручкик Ржевски след по-малко от 1г.идва Н.Цонев. Той ще навре в к***чи *** споменатата от теб пасмина.