88

С щеки по пътеки

преди 11 години

Също така сте копирали дословно част от наша статия без да упоменете кой е източникът!!! Моля, коригирайте се!!!

87

С щеки по пътеки

преди 11 години

Ако обичате, бъдете коректни и посочете точния източник (страница от facebook), от който сте копирали снимката за тази статия!

86

ФАШИСТ

преди 11 години

от искаро по-длибоко нема , от витоша по-горещо нема

85

Вожда

преди 11 години

От задния ми двор се храниш, от там не става.

84

Анонимен

преди 11 години

ade boiko izpalni si pojarnikarskite zadaljenia za dogan i caria darvesinata tia paraziti sa ia zapalili.

83

@

преди 11 години

мястото е трудно достъпно,едва ли са туристи ,по-скоро е от горещината,днес дори на Алеко беше много горещо.сигнал за пожара е подаден още в 13 и 10 ч. чак в 16 и 30 видях хеликоптер

82

оНожда

преди 11 години

Дървесината ще се сваля през задния ти двор...Наркоманизирани псевдо еко активисти , същински ***...

81

maki

преди 11 години

"Резерватът Бистришко бранище е един от най-старите в България и се намира. Простира се на около 1060 хектара и е създаден с цел опазване на вековна смърчова гора."То добре че се намира,иначе къде ще гасят?

80

Анонимен

преди 11 години

До 84 . Мнооо го си поЗт приятелю. Гражданска има и тя е в Пожарната където действат заедно в такива моменти. Ти пиши къде са сега дебелогъзите еколози от зелената мафия, да идат малко пожара да им опари задниците, та после как ще сядат с тях по асфалта не знам.

79

Анонимен

преди 11 години

сега като няма Гражданска Защита, да пращат силите на МО и МВР... като изключим *** на високите нива на бившето министерството на бедствията и авариите, спасителите, пожарникарите/без тъпака бог слънце/ и прочие заслужават уважение!

78

_____

преди 11 години

"Еко активистите" в момента отсъстват защото пътуват към Бистришко Бранище да гасят пожар. Днес.бг изтрива информацията която дава достъп до организацията за доброволческото потушаване на пожара. Въпросът е вие хейтърите какво правите?

77

Вожда

преди 11 години

до.81 Умник, а кабинков може ли да мине от там, или не? И ако започнат сечта, от къде ще се сваля дървесината....ходи си на Банско ***.

76

ВАЖНО

преди 11 години

Вижте склона е посока Изток-Север на никого не му трябва писта там, нито е атрактивно мястото за аккъвто и да е туризъм, горят повалени и неразчистени дървета ,ЕКО-активистите да се успокоят там неможе да се карат СКИ , СПОКОЙНИ ли сте !!!

75

@76

преди 11 години

Слънце, то в статията си пише, че има доброволчески отряди. Екоактивистите може и да не са пожарникари, но могат да се включат, ако не са п*тки :)Който иска, намира начин, който не иска - намира причина :)Вижда се колко струват :)

74

Анонимен

преди 11 години

Да се изсече и направи ски писта и лифт----боковите дружки ще кярат!!!!

73

Тъпо Парче

преди 11 години

Dnes.bg, хайде да помолим за едно малко по- задълбочено журналистическо проучване понеже някак не става ясно как изведнъж 40 дка пламват ей така, не за друго, защото ни е трудно да си представим този размер. Та бихте ли проучили моля, какви са атмосферните условия към днешна дата на Бистришко бранище- влажност, скорост на вятър и пр. и как така пламват за толкова кратко време.Благодарим предварително!

72

do74

преди 11 години

nE ZNAM DALI TI E JASNO NO EKOAKTIVISTITE NE SA POZARNIKARI. pROST NAROD SME EIIIII...SAMO ZLOBARI I POVURHNOSTNI NEMISLE6TI HORA

71

gft

преди 11 години

от статуята излиза, че видиш ли, защото е резерват, едва ли не не трябва да се подържа и ако бяха приели последния малоимен закон, който ще превърне планите и горите, в това в което се превърна черноморието, щеше да се намесят и този пожар никога е нямало да се запали.ей всичко в тая държава е ПР да му *** майката.когато са поставени така нещата, идва и на ум едма малка идея, че може найстина някой да му е драснал клечката нарочно.

70

Анонимен

преди 11 години

къде са екоактивистите те да гасят нали милеят за гората

69

Анонимен

преди 11 години

"Таз Витоша - хайдушки крак не е стъпвал там, що така незнам.Отбягвали са я нещо хайдутите."Имало е разбира се. Не си си чел уроците.