7

Анонимен

преди 11 години

Ако Катаджиите се паркират до някоя пешеходна пътека на някоя по-натоварена улица, ще изкарат много повече пари отколкото да се крият в храстите с радари.Вчера на една пешеходна пътека стоях,стоях, накрая в лявото платно минаха колите и вече не се виждаше в далечината кола, пресякох лявото платно и пак,стоях,стоях, но в дясното платно колите минаваха,минаваха и сякаш нямаха край, в един момент в лявото платно взеха да идват коли и се оказах в средата между двете платна а край мен си фучаха коли

6

Анонимен

преди 11 години

В събота минахме през Дупница. Не само че не спират на пътеките, ами когато ние спряхме за да мине една баба, две КНадски коли ни задминаха освирквайки ни. Какво да му кажеш на това ?!

5

Анонимен

преди 11 години

Нормално е за държава в която глобата за пушене е в пъти по-голямо от санкцията за превишена скорост,минаване на червено и не спиране на пешеходна пътека!!!

4

dimitarivanov53

преди 11 години

Spokoino,kolega,i polizaite dori ne spirat!

3

DOKO

преди 11 години

DQDOTO ZASTO SE NE PENSIONIRAL NA 65

2

Аман от селяни

преди 11 години

Не ми се е случвало да видя полицай да глобява за неспазване на предимството на пешеходците на зебра. А това трябва да е ежедневие, поне докато и последния селски *** не почне да спазва това елементарно правило.

1

Анонимен

преди 11 години

заглавието май трябва да е - "......... и в Бургас"