98

Ив

преди 11 години

***! Какви 1000 мегатона бре *** *** такъв?!?! ти знаеш ли колко количество боеприпаси са това!?!? Точно от такива кухи др'ъве като теб се всява паника у хората, ***! В този завод се обезвреждаха само и ЕДИНСТВЕНО боеприпаси от Челопечене! Що за *** би възложил на фирма посредник.. в България да обезврежда боеприпаси с обеднен уран край село, там *** крадат а ти искаш ядрен материал да се отработва... както казах.. аман от нещастници всяващи паника!

97

Популист Тъпаков

преди 11 години

Предишният сериозен инцидент с взривове в складове за излезли от употреба боеприпаси стана през лятото на 2008 година в Челопечене. Тогава от ГЕРБ обявиха в специална декларация, че не става въпрос само за взрив на боеприпаси. "Взриви се за пореден път митът за компетентното и отговорното управление на страната в настоящия момент", посочиха тогава от ГЕРБ. АМИ СЕГА!!!???

96

Анонимен

преди 11 години

Що се заблуждавате. Кой ви каза, че е имали нещастен случай. Просто собственикът е утилизирал боеприпасите така, както ги утилизира и оня в Челопечене. Просто ги гръмнаха.Комшийката пък ми каза, че собственикът е имал рожден ден и си е правил заря.Сега дали пак няма да уволнят някой военен, дето не знае и къде е това нещо, просто, щото снаряди са се ползвали и в армията :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

95

Бойко

преди 11 години

Животът ни не струва пукната стотинка от както ГЕРБ са на власт.

94

Анонимен

преди 11 години

И този търг беше нагласен ако има кой да помни.Имаше скандали около тези измамници и другата спечелила мафиотска фирма на Цветан Василев.Не бяха ли същите които предизвикаха взрива край Челопечене.Да живее мафията ГЕРБ начело с Тиквата.

93

anonimen

преди 11 години

PAK NQKOI 6TE PRIKRIE DAKAVERI KATO V 4ELOPE4ENE JELKO ZA RANENITE DANO OZDRAVEQT BARZO

92

Анонимен

преди 11 години

Garantirano ot haarp - i towa.

91

мъдю

преди 11 години

пак няма да има виновни.спокойно.уж няма пари а пък за подобни глупости да се произвежда маса пара се парлатисва.ние армия нямаме, оръдията отидоха за скраб а иначе правим бомби и барут. срамота.

90

Гарантирано от герб

преди 11 години

Бог да пази ранените и дано нямат сериозни наранявания, а че аню не е създал подходяща система за контрол е ясно, но най-вероятно се "замитат" сериозни кражби. Така беше при предишните взривове, така е и сега. ДАНС също са в "играта" и услужливо работят... без резултат. Всичко е спокойно, "готвим" се сериозно за изборите - наркотрафик, контрабанда, оръжия... всичко е под наш контрол.

89

Безработен

преди 11 години

Това ако беше в Хамерика , щяха да кажат , че Арабите са виновни и да нападат Иран !!! Техното президентско пардисю само чака удобен момент да го стори !!! А това с взривовете в Бг е свързано с кражба на оръжие , след взрив , няма доказателства за количества !!!

88

Mунчо

преди 11 години

На кого ли е тази частна фирма за боеприпаси в Евроипеиския съуз.На коя ли армия се продават бомбите,за колко пари,от колко време,от кого.На тези въпроси Боко *** трябва да отговори на поданиците си.Журналята докато го ескортират и му лижат *за да го питат тия работи и да ни информират.

87

до 106

преди 11 години

Да се молим изкуственото да не доведе до естествено, че земята и без това е много неспокойна

86

Тато

преди 11 години

Министъра отговарящ за боеприпасите , до 2ч. да е в затвора,.....после ще се оправяме!....Началника на склада до 30мин.с белезници при прокурора...ако има виновни за взривовете до утре да ги няма....Действайте !!!!

85

АНОНИМЕН

преди 11 години

колко ли ще се изръси сега държавата за обезщетение но хората живеещи в близост..до това изкуствено земетресение??? леле каква каша е сега при краят на сегашните пишман управници..хайде да си ходят и да се свършват простотиите в държавата..че много станаха издънките им вече

84

Анонимен

преди 11 години

"Взриви се за пореден път митът за компетентното и отговорното управление на страната в настоящия момент" това обявиха в специална декларация от ГЕРБ при взрива в Челопечене, като тогава нямаше пострадали, каква ли декларация трябва да пусне Бойко Борисов за сегашната ситуация и управление на страната?

83

някой

преди 11 години

Такова безхаберие нямам думи!Колкото да плюете бай Тошо-*** трябваше да му целуваме!Това не е държава това е някаква територия с добре хора но лоши мизерни крадливи управляващи от 89година до днес!То не са кражби убийства *** изедници които ежедневно ни съсипват!

82

Система03

преди 11 години

Абе как може за 3 години, втори склад с боеприпаси да гръмне.

81

Анонимен

преди 11 години

Хубавото идва капка по капка а си отива като река а лошото идва като река и си отива капка по капка. Страната ни е връхлетяна не от река а от цунами.

80

Granatomet

преди 11 години

Слави пътува към петолъчката да попее на пострадалитеОтворени са линии за смс-и .средствата ще се изразходват за борбас тероризма у нас и по света

79

Анонимен

преди 11 години

В Челопечене след взривовете всеки втори е със рак.