211

Анонимен

преди 12 години

Захария 7:9-14Съдете справедливо и показвайте милост и състрадание всеки към брат си, не угнетявайте вдовицата, сирачето, чужденеца или бедния и никой от вас да не измисля зло в сърцето си против брат си.Но те отказаха да слушат, оттеглиха плещите си и запушиха ушите си, за да не чуват. Дори направиха сърцето си на камък, за да не слушат закона и думите, които Господ на Силите беше пратил чрез Духа Си чрез предишните пророци; поради което дойде голям гняв от Господа на Силите.

210

Истина

преди 12 години

НЕ СЪЩЕСТВУВА ЕВОЛЮЦИЯ ! ТОВА Е ТЕОРИЯ т.е. ВЯРА ! НАПИШЕТЕ В ГУГЪЛ СЪЩЕСТВУВА ЛИ ЕВОЛЮЦИЯ....

209

до 261

преди 12 години

Спокойно, пич! След 10 години и Айнщайн ще бъде показван като ***!Му-хи-хи-хи-хуууууууууууууууууууу!

208

Анонимен

преди 12 години

В Украйна и Полша има патриоти.

207

генетик

преди 12 години

Хибридизацията между бели и черни е вредна и уродлива, не детерминира появата на биошедьоври с млечен аромат. Виж, кръстоската между стоножка и прасе е уникална и предполага белтъчно изобилие.

206

бял левент

преди 12 години

Нямам нищо против ***, ама да не се репчат и зъбят, да не крадат и лъжат и най-вече да не искат незаслужено да притежават благини, които ние, белите създадохме! А неистово да пожелават белите ни момичета...това си е направо биологично извращение! Маймуните са друг клон от генезиса(homo ferus), доста по-нисък от този на homo sapiens.

205

Анонимен

преди 12 години

Маймуните живеят в Африка. В украйна и Полша мястото им е в зоопарка

204

до 224 и прочие...

преди 12 години

И какво всъщност проповядваш? Ръсиш стандартни панегирици за фиктивен, априорен и неадресиран хуманизъм, иронизирайки национална идентичност! Подобен извор на мириади дълбокомислия е завоалиран популизъм, гарниран с нихилизъм! Едва ли е градивно проникновение...

203

тъп ли съм ?!

преди 12 години

Английският футболен фен Майкъл Шийлдс, осъден на 15 години за опит за убийство на български гражданин, напусна затвора Уорингтън в Чешир днес, след като бе помилван от британския правосъден министър Джак Стро, предаде Би Би Си. Като основание за освобождаването на Шийлдс, Стро изтъкна нови доказателства, които не са били взети под внимание от съда в България. 22-годишният запалянко напусна затвора в Чешир, усмихвайки се на събралите се на входа журналисти, вдигайки палци. Майкъл Шийдс бе посрещнат от родителите си, Мари и Майкъл.

202

хан Стоичков

преди 12 години

ДА СИ БЪЛГАРИН Е ГОРДОСТ. НИЕ СМЕ СРЕД СВЕТОВНИЯ НАУЧЕН, КУЛТУРЕН И СПОРТЕН ЕЛИТ, ЧИЙТО ОТКРИТИЯ ВПЕЧАТЛЯВАТ ПЛАНЕТАТА...ЩЕ СПОМЕНА САМО ЧАСТ ОТ ТЯХ, КОИТО МОГАТ ДА СА ГОРДОСТ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН... ВСИЧКИТЕ СА ДОСТОЙНИ ЗА НОБЕЛОВИ НАГРАДИ И ПОЧЕТНИ ЖИТЕЛИ НА СВЕТА : 1. ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ - автор на История славяноболгарская. 2. ДЖОН АТАНАСОВ - изобретател на компютъра. 3. ДАН КОЛОВ - непобедения борец. 4. РАШКО ЗАЯКОВ - ядрен физик, асистент на Айнщайн. 5. ГЕОРГИ БОЖИНОВ - авиоконструктор, патентовал алероните, създал български самолет. 6. АСЕН ЙОРДАНОВ-авиоинженер, създал аербека, автор на първия учебник по летене в САЩ. 7. ИВАН МОЧЕВ-от екипа на Вернер фон Браун,създател на спускаемия апарат от Аполо до Луната към НАСА. 8. ГЕОРГИ МАНДЖУКОВ - открил най-голямата планета извън Слънчевата система ТрЕС4. 9. ИЛИЯ ВЪЛКОВ/ИЛ БРАУН/- приложил ноу-хау за вода, като гориво при ядрен разпад. 10. ЕВГЕНИ СЪБЕВ-открил лекарството ЛИПОХИВАР срещу СПИН. 11. ВАСИЛ АБАДЖИЕВ - най-значимият инструменталист на ХХ век. 12. ДЖЕЙКЪБ МОРЕНО - най-известния психолог на Новото време, баща на психодрамата и социометрията. 13. Д-р ЩОЙБЕРГ- разработил био-квантова диагностика. 14. КОЙЧО МИТЕВ-създател на софтуер за превод в мобилни връзки. 15. Проф.ИВАН МИТЕВ-откривателя на Шестият сърдечен тон. 16. Д-р СТАМЕН ГРИГОРОВ - идентифицирал бактерията Lactobacillus bulgaricum в киселото мляко. 17.БРАТЯТА КИРИЛ И МЕТОДИИ - създатели на славянската писменост...

201

Анонимен

преди 12 години

Тоя па Канадо-Австралиец от Горно нанадолнище си прави самостоятелен диалог...

200

999

преди 12 години

Не виждам нищо лошо в това човек да е РАСИСТ и да защитава естественота си природна принадлежност на еволюция за съхранение на бъдещите поколения на нормалното генетично единство на рода, расата и развитието на народа към които принадлежи!Опитите на западните общества да се измени смисъла на расизма от естествена имунно-защитна добродетел допреди 100 години и наложи като съвременен нежелан и остарял антидемократичен възглед,много напомня и за стремежа им за бъдещето видоизменение на вековният здрав морал и подмяната му с изродено гейски и расово хомосексуални бракове да бъдат възприемани след 20 години, като нещо естествено нормално или осъждано и заклеймявано подобно на расизма днес !!!

199

Анонимен

преди 12 години

Бе вие хубо се будите у Аустралията или Канадата *** май сте спали накриво и на течение... Ми прочетете какви с нищо неоправдани обиди сипе Сол Кембъл върху доста по-близки за нас хора от него...Май имиграцията ви е затъпила способността за самостоятелни мисловни процеси

198

Защо?

преди 12 години

Добро утро от Сидни-Австралия. Рано сутринта е и попадам на такива гнусни нападки от мои сънародници. Все пак се съвземете, светът е създаен за всички, ако еди черен и бял човек си прережат вените, какъв ще е цветът на кръвта?

197

От Canada

преди 12 години

Плаче ми се. Българи събудете се. Спрете с тази чалга. Ние "въшливите" емигранти-според вас, сме тука с вас. Обичаме ви, независимо колко вие ни мразете.

196

До 252

преди 12 години

Ако те скивам някъде в България където Кирил и Методи са създали кирилицата, а ти пишеш на лайняница ще ти счупя чалгарските селски ръчички.

195

Анонимен

преди 12 години

Абе Солчо абе Кембъл ... ко да кажем по въпроса бел човек да се завре самичък у черно гето ? Ко ше кайш - че нема работа там. Или да иде у Африка самостоятелно а ? Сигурно ше го посрещнат с музика и танци. Некой африканци имат изключително изкривена представа по въпросите на расизма (почти всички)

194

JJ

преди 12 години

*** от ВВС защо не отидат да снимат в "някои" Лондоснки квартали, или в Бирмингам, квартали в които по белите се стреля в 21 век, в държава, която си е решила расистките проблеми :)

193

команда

преди 12 години

Ако не беше патриотизмът сега щеше да се казваш Хасан и млък да не съм чул повече и дума от защитаващите го този,ако навремето възрожденците ни разсъждаваха като теб още щеше да целуваш феса.

192

Хей 224,226, 227

преди 12 години

Колко долнопробно е да пишеш така.Ха, ха, ха бъзикам се. Гениално написано. Надявам се тези които пишат против тебе да запомнят поне малка част от което си написал. Утре като седнат в претъпканият трамвай и бъдат ограбени от братята ***, утре когато Боко излезе отново с поредната изцепка и ни каже че сме каймакът на Европа. Утре когато дъщерите им се приберат от абитуренският бал и се чудят къде им са гащите.Утре когато се зверят в цените на хранителните продукти и се чудят защо са по-скъпи от тези във Франция,Англия или Германия а заплатите им са по- малки от тези на Ангола и Афганистан