28

СИМО

преди 12 години

умрял е шофьора на буса

27

ГАЛЯ

преди 12 години

*** си ти, как се взима книжка на умрял човек ?

26

27

преди 12 години

сигурно защото си писал пълни глупости. Никой никъде не се е търкалял. И хората спират, когато има ПТП.

25

до 28

преди 12 години

Какво право да шофирва те гони ве? Тоя трябва да гние в панделата поне 10 години.

24

Анонимен

преди 12 години

тъпунгера в леката кола е виновен. И е бил с жена и 8 годишно дете в колата!! На тоя дрипльо трябва да му се отнеме правото да шофира ДОЖИВОТ!!!!!!!!! категоричен съм в това!!

23

ОТ МЕН

преди 12 години

АЗ СЪМ НОМЕР 8 !!!!!!! МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ ВСИЧКИТЕ, КОЙТО СА НАТИСНАЛИ, ЧЕ НЕ ИМ ХАРЕСВА ТОВА , КОЕТО Е НАПИСАНО В КОМЕНТАРА , ДА КАЖАТ ЗАЩО???????? КОЕ НЕ ВИ ХАРЕСВА ??????????Ю ТОВА, ЧЕ СЪМ СПРЯЛ, ЧЕ СЪМ ОКАЗАЛ ПОМОЩ НА ХОРАТА, ЧЕ СЪМ КАЧИЛ 4 ЧОВЕКА ОБЛЯНИ В КРЪВ В КОЛАТА СИ, ЧЕ СЪМ ГИ ПРИБРАЛ ПО ДОМОВЕТЕ ИМ ..... ТОВА ЛИ НЕ ВИ ХАРЕСВА, ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 30 ЧОВЕКА СА ГЛАСУВАЛИ С ОТРИЦАТЕЛЕН ГЛАС??????? ИСКАТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ, ЧЕ Е ГРЕШНА МОЯТА ПОСТЪПКА ЛИ ???? НИМА ?! МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАЩО???

22

Анонимен

преди 12 години

Ясна работата..*** от Рено е влязал в насрещното да изпреварва и се е шибнал в мерцедеса.

21

мими

преди 12 години

поредните неадекватни коментари. по-надолу имаше пост за жените шофьори, който какво общо има със статията дори и автора не знае. не трябва да се радваме или да търсим виновен. защото ако се случи на нас сигурно друга песен ще запеем.

20

жигит

преди 12 години

Ся глейте кво стаа на мъгистралата кат дигнат скороста още

19

Анонимен

преди 12 години

golqm keeeeef

18

Анонимен

преди 12 години

Всички злобари да пукнат, ето така България ще стане отново една нормална държава!

17

Жицата

преди 12 години

Поредния *** на пътя който кара като ненормален и после нищо не помни. Мръсни убийци ненормални. Всички които предизвикат смърт поради нарушаване на правилата трябва да лежат ефективно за да се кротнат останалите.

16

Анонимен

преди 12 години

oooooooooooooo yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssss

15

4oko

преди 12 години

Виновният за катастрофата според полицията е шофьора на лекия автомобил ,който е засякъл микробуса. Естествено на него нищо му нямаше.Журналята го питат "Разкажете ,какво стана?" А гнусния *** само повтаря: "Нищо не помня ,оставете ме намира!" Само с танк е безопасно да се кара в бастунстана. Всички са от професионален шофьор нагоре.Лош материал.

14

Анонимен

преди 12 години

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

13

читател

преди 12 години

Моля *** да пуснат една статия за кучета, защото при липса на такава, *** подгониха дърветата.

12

Анонимен

преди 12 години

За пореден ден хората се избиват в засадените *** крайпътни дървета, а вие нещастници се радвате, щото сами си били виновни!! Абе ей, *** на всеки може да се подхлъзне или да загуби за миг управлението на пласмасово-ламаринения си автомобил, и чао!Ей парцали махайте тия дървета от пътя бе, още колко хора трябва да умрат за да го направите, което всъщност е неизбежно само го отлагате във вртемето и хората гинат за нема нищо!??

11

Анонимен

преди 12 години

Това е най-опасният път в България. Подходящите места за изпреварване са малко, а има много камиони и в двете посоки. Често като карам там ми се налага да намалям, отбивам и почти да спирам заради някой срещу мен който изпреварва без достатъчно видимост. Като добавим и наглите турски тираджии, всичко става игра със смъртта.

10

Анонимен

преди 12 години

А на някого от преминаващите да са му направили впечатление изораните правоъгълници и квадрати в асфалтовата настилка, които всеки, който не иска да си потроши колата рязко заобикаля в последния момент?!? Сутринта ТИР щеше да ме удари в този участък точно по тази причина... На връщане много внимавах, защото изненадващите "препятствия" непрекъснато объркваха шофьорите и ги караха или внезапно да завиват, или да набиват спирачки. Няма да се учудя ако това е предизвикало катастрофата...

9

Анонимен

преди 12 години

Поредното доказателство, че жените не трябва да сядат зад волана.Няколко дни съм по черноморието и се нагледах на разни дистрибуторки с коли при това възможно най-компактните за целта. То не бяха маневри, не беше чудо. Жените са призвани да раждат деца, да ги гледат, да се грижат за семейството. Аман от еманципация