60

помияр с големи зъби

преди 12 години

Фандъкова: Не се примирявайте с посредствеността ЗА ТОВА ДОГОДИНА БОКО ТИКВОКО, ЦЕЦО АПАРТАМЕНТО И РУСКАТА УЧИТЕЛКА АУТ!!

59

баче кико

преди 12 години

СРБЕ НА ВРБЕ !

58

Дедо Поп

преди 12 години

до 65Тази която червената милиционеро болшевишка фашизоидна хунта не успя да унищожи!Тази която успя въпреки всичко да емигрира!

57

КОЯ БЪЛГАРИЯ ?

преди 12 години

Коя България се поклони ?

56

призив

преди 12 години

24 МАЙ - НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ !

55

Иво

преди 12 години

Няма събитие, над което да не властва демагогията!Г-жо Фандъкова не словоблудствайте - какви пари за образование "давате", какви "приоритети, насочени към образованието".....МОЛЯ ВИ СЕ !!!Лентореза, ***, Цвинокио, Друм Ханъма и сие за съжаление имат други идеи за децата на България......

54

кметка марионетка

преди 12 години

Фъндъкова трябва да е в затвора, за смъртта на професора нахапан от кучета !!!Тя обаче е на свобода и се бори с посредствеността... !!?? Кметка марионетка на ТИКВАТА подметка !

53

Славянец

преди 12 години

Честит най-великия празник на славянската просвета, особено този празник е важен за Българите и Македонците, като пряки наследници на делата на св. св. Кирил и Методий. За много години.

52

Анонимен

преди 12 години

Абе каква е тая коптска азбука. Че то си е почти на 100 % гръцка азбука. А че българската е взаимствана и от други, няма начин да е друго яче. Тя и гръцката е взаимствана от финикийската. "Нищо ново под слънцето."

51

Анонимен

преди 12 години

Има букви в българският, които нямат еквивалент в коптският. Те откъде са се взели?

50

Анонимен

преди 12 години

Професорът обаче е недоволен от съвременните ценности. Парите са новото знание на нашето време, заяви той.По думите му сега младите хора основно се интересуват колко пари ще получават, след като завършат образованието сиВажно е за какво ги харчим - за кебапчета, за скоросмъртница, за коли болиди, за билети за концерт на Цеца Величкович или за Лебедово езеро, коментира ректорът на Софийския университет.+++++++++++++++++Другаря се загрижил за чуждите пари ! Наглец !

49

Анонимен

преди 12 години

"Трудно, защото живеем в години, в които хората смирено си признават, че са прости"Така започна словото си ректорът на Софийския университет проф. Иван Илчев Дай им ракийката и салатката и те са доволни", подчерта Илчев.---Скъпи другарю Илчев, вярно сме прости. Прости сме, щото не искаме уиски и черен хайвер, както ти и другарите ти. Пожелаваме ти в най скоро време да се изнесеш от проста България и да не се връщаш никога.

48

Долу бкп-бсп

преди 12 години

Тия от гугъл знае ли някой защо не ни почитат КИРИЛИЦАТА,това е супер неуважително от тяхна страна.И Честит Празник на Всички Българи обичащи своята Азбука и пишещи на нея...

47

Теxas

преди 12 години

Лично аз съжалявам ,че нямаме ясно изразени геометрични фигури като букви.Една от любимите ми букви е C.Също си мисля,че буквите тепърва ще се изпълват със смисъл и съдържание.Времето променя всичко и го изпълва със съдържание...

46

Анонимен

преди 12 години

Да не забравяме, че преди да стане кмет беше учителка.

45

Ройди

преди 12 години

Сидеров президент але але але!

44

отхвърлете догмата

преди 12 години

Не се страхувайте да отхвърлите догмата, че Кирил и Методий са създали азбуката. Напишете коптска азбука в гугъл и ще видите истината. Далавераджиите от църквата се опитват да наложат лъжата за светите братя написали азбуката.

43

до 30 - обективен

преди 12 години

обективен, обективно да ти кажа, че и глупостите виждахме, и даскалите ни ги казваха - не си мисли, че сега това, което се учи е 100% -ва истина, а празника преди наистина си беше празник , без политически украски - само портретите на братята Св.Св.Кирил и Методий бяха украсени с много божур и здравец, който на предния ден ходехме сами да берем...е, та не се драскай много само защото се плюе по всичко минало - има и много хубави неща от ония години..А на снимката - моето училище от Варна - статията - за София...актуално.....

42

777

преди 12 години

А Братя Галеви къде ги оставихте? Те са къде по-важни за Дупница от несретниците Кирил и Методий.

41

до 20

преди 12 години

Да. Българскато азбука - това е точното название, не кирилица - наистина се покрива почти напълно с коптското писмо в Египет. Те се отказват от сложните йерогрифи и започват да използват фонетична азбука. Наберете коптска азбука и ще видите, че удивително прилича на сегашната българска азбука. Българските държавници отхвърлят глаголицата, която се опитват да наложат гърците и започват за използват собствена азбука, която е адаптирана коптска азбука използвана от ортодоксалната църква в Египет.