8

винету

преди 12 години

ЗА ТРИ ГОДИНИ ,И ДЪРВЕТАТА ИЗГНИХА И ПАДАТ КАТО ПРЕЗРЕЛИ КРУШИ .едно време не беше толкова силно гниенето ,нещо афиф е работата у държавата

7

Бай Иван

преди 12 години

не знам кой е този под мен "бай Иван" но мога да му пратя малко поздрави на най-близките му роднини, и да му кажа да не използва чужди псевдоними.Относно инцидента хубаво е че няма пострадали, но отговорните хора да се замат с работа а не да си клатят краката по бюрата и да взимат заплати които ние им плащаме

6

гаро

преди 12 години

Ало ,екозащитниците,къде се изпокрихте,нали опазвате зеленото богатство,недавате службите на озеленяване да изсичат изсъхналите и опасни дървета,пречите им на работата,сега поемете отговорност ,не се крийте като другите мафиоти от екоравновесие.

5

Анонимен

преди 12 години

Тополите са най-опасните и вредни дървета в градовете. Стават високи, с времето изгниват отвътре и идва момент в който падат върху хора, автомобили и сгради. Освен са най-големия причинител на алергии. Може да се каже, че те са "уличните кучета" при дърветата и във всички градове трябва да бъдат отсечени до едно.

4

Тикво Сибанкянски

преди 12 години

Мама им куманяшка -*** Тиквостан с ВЕц-ове,ТЕЦ-ове ,АЕЦ-ове,с язовири,канали,паркове с дървета убийци!!!

3

Бай Иван

преди 12 години

А, и забравих да кажа, че няма пострадали, даже едната ми котка дето е лежала у парника и на нея нищо и няма.

2

Бай Иван

преди 12 години

На мен ми са счупиха два корена домати в парника, към кого да се обърна?ДнесБГ дали ще напишат нещо по случая или да викам бТВ?

1

ger

преди 12 години

новата мода- всеки ден ще си пишем за всяко паднало дърво някъде. Вече не са интересни порязванията, натъртванията и ухапванията от куче, ужилвания от комар и т.н.