36

Chikatilo

преди 12 години

Има стара махленска песен...изпълнена е хубаво от ''Черно Фередже'' ''Селяни'' се казва...там е опято много ясно нивото на българското село ! :)

35

Жоро-бг

преди 12 години

Познайте какви българи са се родили в Сливен ?От тези черните....

34

Chikatilo

преди 12 години

Аз обичам да ходя по села и паланки...по малки забутани провинциални градчета...така виждам с очите си колко века назад сме...то там физиономиите ви едни четвъртите бе пичове....веднага си личи, че сте расли в гората :)

33

Анонимен

преди 12 години

Проблема на България е, че в нея живеят Българи. Скоро и този проблем ще се реши. Ние сами ще си го решем като седим и гледаме безучастно как крадливите и егоистични българите сами си прецакваме държавата. Живейте си в помията там и се оплаквайте по форумите. Форумни бойци!

32

Манипулират ви!

преди 12 години

Никога не съм живял на село! Дори нямам село, в което да ходя през ваканциите, празниците или отпуските!Но имам много приятели, които живеят в села и работят като земеделци или животновъди!Разделянето на хората на "граждани и селяни" е от полза само на политиците. по този начин ви манипулират и отклоняват общественото внимание от истинските важни проблеми, за чието възникване или решаване на отговорни самите политици

31

Chikatilo

преди 12 години

Айде и тука се обадихте провинцията.....тор ви чака бе момци и моми кво се подмотвате !

30

адил

преди 12 години

абе кой луд ще прави деца в тая немотия,най-често семейставата имат по 1-2 деца!да ви кажа крият населението на ромите защото ако го научите ще ви настръхнат косите,аз където и да отида все *** има

29

До 38

преди 12 години

от долно нанагорнище селянино с дъх на пържено

28

до 34

преди 12 години

Ти от къде си гражданино???

27

Черна статистика!

преди 12 години

От една атомна бомба в Япония са загинали около 200 хил души!За да изчезнат 2 мнл души от населението на България, означава че върху страната са нанесени около 10 ядрени удара с бомби като тази над Хирошима!Приблизително по 1 атомна бомбардировка на всеки 2 години!

26

до 33

преди 12 години

4 е цифра,а не буква...

25

ДО сс

преди 12 години

Евала братле! Ако пове4ето емигранти се завърнат мисля 4е нещата могат да се променят. БЪлгарите ще станем пове4е, а и емигрантите имат опит, видели са свят, могат и бизнеси да по4нат да влагат и да се борим дружно срещу гибелта на родината ни!

24

2015

преди 12 години

2015 година. Българският министър председател, Мехмед Мустафа, апелира към всички мюсюлмани, да спазват човешките права на българското малцинство.

23

до cc

преди 12 години

как изглежда офанзивата? Какво конкретно възнамеряваш да правиш? Бих се включил, а мисля не само аз. ако сме повечко - и файдата ще е повече. Само ние ако се върнем ще спасим Бимбинистан. Трябва бавно но славно да се организираме - иначе тези овци там и тия които ги стрижат съвсем ще затрият земята на която сме се родили.

22

няма висока раждаемо

преди 12 години

В България няма висока раждаемост! За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

21

САМО

преди 12 години

Атака на следващите избори! Опи4айте си акъла....ина4е загиваме. След 10 години тука само *** ще има!

20

сс

преди 12 години

който е лекар когато изражда *** да кастрира жената трябва народа да се вдигне който как може за да спасим България !! Който е емигрант да се връща аз се връщам от Англия започвам офанзива за спасяването на България

19

Анонимен

преди 12 години

Да не губим надежда и да гласуваме за Партия Атака на следващите избори !Ако загуби Господун Сидеров ще загуби само за себе си. Ако спечели печелим всички - Целият Народ!Атаката трябва да продължи!

18

ии

преди 12 години

Колко са белите деца от тази бройка?Да кажат колко са завършили 3 клас ние ще си направим сами сметката.Най голямото предателство не беше разграбването на благата на Българската държава. Най голямото предателство е извършвания геноцид над българите в собствената ни държава.

17

Delio

преди 12 години

brei, kolko mnogo izmreli bg voinitzi po voini, vastania, kolko mnogo pametnitzi za geroite!!!!!!!! za 1331 godini............i za kakvo????????da ostavyat bg zemite da pusteyat..... a te da se navrat v nyakolko polisa!!!!