90

Фидосова

преди 12 години

"Атанасова: Чувствам се като тежката артилерия на ГЕРБ"Тая анонимница Атанасова хич да не се мъчи да се окичва с моите функции! Тежката артилерия на ГЕРБ съм аз и единствено аз! Напълно съм достатъчна.

89

леля

преди 12 години

Когато аз бях млада, хората с възраст и опит бяха на почит и уважение и наистина имаше какво да научим от тях. Сега на почит са твърде младите без опит и не зная това добре ли е, но резултатите не ми харесват. Да са живи и здрави младите и нека не ми се сърдят, но така виждам аз нещата.

88

mima

преди 12 години

това е избягване на темата - тук само се плюва, не се пише как може да се оправят нещата, избягва се и скандала с лекарствата, заради който си замина константинов, дори не се говори

87

Анонимен

преди 12 години

НЕ ми прилича на "КАЛИНКА" -ще поживеем ще видим.

86

Бг

преди 12 години

Защо не махнат този стол ,....който седне на него ,си заминава!?

85

лекар

преди 12 години

Смях! Ха-ха-ха...И когато си мислиш, че не може да стане по-зле, то просто тотално се обърква! Що за майтап?! Утре ще излезе сигурно заглавие "Премиерът Бойко Борисов избра лекар да бъде новият министър на правосъдието". Това просто е смешно! Как може един юрист да знае от какво имат нужда болниците и изобщо здравната система. Хал хабер си няма сигурно тази жена от здравеопазване, ама нали е апетитен постът, НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ! Направо нямам думи!

84

kora

преди 12 години

млади хора, дано имат алтернативно мислене и не карат по старата изпитана комунистическо-крадлива система, както всички от 1989 г. досега

83

Анонимен

преди 12 години

пичове, що коментирате Бойко Борисов? Идеята е как да коментираме новия здравен министър и как да оправим здравеопазването, а не само да плюем без алтернатова. каква е тази хейтърщина тук, ужасно е.

82

nqkoy, na kogoto mu

преди 12 години

е в наща история има пример - свинар е станал цар - няма прецедент...

81

Здрасти

преди 12 години

комунази, трупате ли злоба и простотия:))))))

80

Герберски химн

преди 12 години

Калинка, калинка, калинка моя....Ех, калинка, калинка......

79

Анонимен

преди 12 години

Сяда и вероятно също толкова скоропостижно ще излети...

78

pepa

преди 12 години

дано поне тя се пребори с пипалата на Здравния октопод. Нито веднъж Огнян Донев не каза,ч е може да нали лекарствата, неговата Софарма не е била и сред фирмите, прeдложили намаление. Така той трупа стотици милиони, а хората и Здравната система изнемогва,.Чувам, че купил и мениджмънта на Актавис за да се държат високи цени на лекарствата. Здрaвната ни система е болна, изтъкана от подкупи и скандали. Трябва да бъде оздравена, който и министър да дойде, няма да се оправи ако не се вземат мерки срещу фармац. мафия

77

007,5

преди 12 години

Менда излезе умна жена.

76

69

преди 12 години

не просто министър, а министър на здравеопазванетоама кво ли чудно има, полицията се ръководи от физкултурник, а държавата от пожарникар, съвсем са си лика и прилика

75

Анонимен

преди 12 години

Тази е от кръстовището за Вакарел.Там има и бензиностанция ...

74

Анонимен

преди 12 години

Опа ла ла, още една обслужваща Калинка!

73

русенец

преди 12 години

Буха ха ха ха хаааааааааа...не мога да не се изсмея на глас.Да ни е честита новата здравна министърка:))))))))))) едвали някога е имало и ще има партия,като ГЕРБ с толкова бедна банка кадри.

72

Анонимен

преди 12 години

Тази къде я намери Тиквата??Може би на разклона за Банки?ХА-ХА-ХАЗдравейте Смешници

71

До Миро

преди 12 години

Ще оправи здравеопазването друг път. То за това трябва опит преди всичко, после и достатъчно акъл. Последното обаче не го притежава нито един кадър на ГЕРБ.