55

!

преди 12 години

Румбата 5ков:"Оставката на Трайков даже закъсня"МАСКИТЕ ПАДНАХА ВЕЧЕ,ДРУГАРИ!

54

до 69

преди 12 години

Да бе ама Японците не купуват експериментални и доставяни от руски мафиоти ядрени горива на невероятни цени /както и всички други горива/, а и освен това не съм съгласен с това което мислиш за ВЕЙ - нещата не стоят така както си ги предтавяш явно.

53

До 64 и 65

преди 12 години

Мартин Димитров е прав, че това беше единственият мислещ министър в правителството на Боко.Наистина енергийното проруско лоби ще успее с "Белене".Истината обаче дразни герберастите и *** и затова е такава тяхната реакция.

52

матрял

преди 12 години

62 - ще го търпим докато Той каже!

51

до 63

преди 12 години

Чакай да ти дойдат сметките от тока от Белене - ще минеш веднага на свещи и огън!

50

анонимен

преди 12 години

До 63 А кой ти каза въобще че е такъв избора , ти специалист ли си , ако не си не се изказвай неподготвен и си гледай футбола , там всички сте царе.

49

Анонимен

преди 12 години

Кривогледия фъфлек на снимката, са го хванали как слуша от GSM-а какво му диктува Уорлик....Няма свой мозък, чак за такива мъдри "прозрения"

48

ч

преди 12 години

Не виждам причина да не се строи атомна централа. Каква е алтернативата ? Нали няма да кажете да се върнем към свещи и огън ?

47

Anonimen

преди 12 години

За съжаление един от най-свестните министри в това бездарно правителство си заминава и то проформа заради една глупост , сега вече руснаците могат да заповядат пътят им е разчистен . Апропо докога ще търпиме Цв Цв

46

Анонимен

преди 12 години

На всички българи им стана пределно ясно,че Трайчо Трайков беше най-свестният и интелигентен министър и даваше отпор на безумията,в които искат да ни заробят съветските енергийни Монополи за десетилетия наред.Може би и това е основната причина Златю Валев да му вземе оставката !

45

Анонимен

преди 12 години

Империята на злото се пребори с още 1 противник.Трайчо не го мислете ние ще духаме суоата на руската мафия.

44

матрял

преди 12 години

Сбогом Трайчо! Здравствуйте братушки!

43

хаха

преди 12 години

Гейберите на са спали - ама така и трябва след като Шефът им смени цели двама министри и хукна с вярното си куче ЦвЦв по телевизиите да прави панаири!

42

Анонимен

преди 12 години

МД е много нечистоплътен и неприятен, косата му е винаги мазна. Как би могъл подобен човек да бъде свестен политик....?

41

Анонимен

преди 12 години

Мрънкате ли? Всичко е наред значи :)

40

дан

преди 12 години

мартин димитров е достатъчно *** за да смята каквото и да е

39

9К79 Точка У

преди 12 години

Тоя пелтек Малллтинчо има много разчорлена фантазия или е падал на главата си като малък! Трайчо се издъни много пъти, а случката в Катар бе "черешката на тортата". Ясна е интерпретацията на Маллтинчо, най-верният слуга на чичо Сам у нас, за това събитие. Тоя на снимката и Гаргамел ще правят всичко възможно да бъде отменен мораториума по добива на шистов газ, защото така иска "Шеврон" без да им дреме че природата ни може да се превърне в пустиня, да не забравяме че лобизма не е безплатен ..

38

Питащият

преди 12 години

Как Мартинчо разбра, че става въпрос за АЕЦ Белене. В България национално отговорни политици няма. Има мафии и натегачи, интереси и кокошкари готови да ни продадат за жълти стотинки на руснаците или американците.Ние нямаме енергийна стратегия за следващите 50 години. При положение че след 30-40 години българите ще са само 4-5 милиона за какъв *** са ни нови реактори. Ами погледнете Германия. Те се отказаха от АЕЦ и развиват ВЕИ. Енергийната независимост може да бъде постигната само чрез ВЕИ.

37

bv

преди 12 години

Имам един много точен въпрос - тия че не стават- вижда се от километър - някой има ли идея за нови - ама наистина нови..

36

лимонад

преди 12 години

бат Бойко мноо взе да плюе по своите бе .... да не съм ги избирал аз. той си ги е харесвал, сега че и плюе по тях. нещо не я бива тая работа. така екип не се прави.