26

До 27

преди 12 години

Сега остава да кажеш ,че не е Омир ,а Омер и е пеел на турски ! И "Илиада" е за ....... Илиенци ! Айде "Оди сей" бе ........аграрен труженико !!!Аман от "историци" !

25

Анонимен

преди 12 години

И що "шапки долу пред гърците"?За това,че са взимали години наред едни заеми,дет сега не искат да връщат,и всички ние,частично,трябва да им помагаме?

24

Анонимен

преди 12 години

17 МАРТ - ПРОМЕНЯМЕ СИСТЕМАТА И ПРЕМАХВАМЕ ВЛАСТТА!!!

23

Badi

преди 12 години

Napi6eto ne6to za 6engen ili za Sarbiq ili za tva 4e UK iska da napusne ES. Tiq *** s Garciq razberete 4e v Balgariq ne sa varverjni moje samo da si me4taem nqkoga da sme tolkova dobre kolkoto sa te sega zle.

22

В.Василев

преди 12 години

Хора само като ви чета коментарите тъпея научете се най накрая да мислите малко по зряло и да поправя 1-2 коментара никога не наричай родината си *** щото не тя е *** а парламента в който на всеки 4 години влизат едни и същи л....на ако искате отново света да трепери като чуе името БЪЛГАРИЯ да се вземем в ръце и да почистим нашата страна и помнете БЪЛГАРИЯ над всичко дори над господ!!!!!!

21

Анонимен

преди 12 години

До 20,Омир също така е казал:" Не вярвай на данайците/гърците/ дори, когато носят дарове", а в древността даровете са били символ на примирие, желание за споразумение и т.н.

20

Анонимен

преди 12 години

s 14 zaplati i visok standart ,nie v bg kakvo da kazem ,nikoi ne se oplakva

19

Анонимен

преди 12 години

Гърците са дали култура на цяла Европа, но не са оставили нищо за себе си. Мързеливи, нахални и невъзпитани. Ореваха света че нямат пари, а не ги мързи да стачкуват и да протестират. Като се уморят от протести идват в Банско, където дневният разход 200 евро. А през това време нащенците и други бели роби работят за дебелите им ***. Византийци лукави лъжливи и мързеливи. Шапка ше им свалям ама друг път !

18

Анонимен

преди 12 години

Глупости! Какви реформи са проведени?Мажат очите на германците, а всъщност още си вземат 14 заплати и абсурдните бонуси. Проблема на Гърция е, че потребяват много повече, отколкото произвеждат. Имат сходен БВП с Чехия например, а заплатите им са много по-високи.За Гърция големите сътресения предстоят. Сега му усетиха само *** и ореваха орталъка, ама има още мноого.

17

Анонимен

преди 12 години

Гърците показаха, че са народ, който е заслужил хилядолетна си история. Все пак когато Омир е писал "Илиада" и техните деди са създали европейската цивилизация нашите са "яли банани и се люлели на клона хванати с опашката, лаели като кучета и мяукали като котките, без писменост......диви, варвари!!! А най-лошотото е че и сега сме на това ниво......простотия, ***, к*рви, злоба и чалга навсякъде! Кога ли ще видим световно движение "И аз съм Българин"!? За България и пет пари не дават !

16

Анонимен

преди 12 години

страната тънела в мизерия - пълни глупости пише в тая статия .. аз имам познати които живеят в гърция и работят там , и нямат намерение да се връщат . 100 пъти е по-добре там отколкото тук, въпреки кризата . кризата идва от европейския съюз - само проблеми и дългове и то на гърба на народите

15

голям кеф

преди 12 години

586,08 Х 14 ЗАПЛАТИНЕСЕМЕЕН БЕЗ СТАЖСРЕДНО 683,76/месец634,91 Х 14 ЗАПЛАТИНЕСЕМЕЕН С 1 ТРИЛЕТИЕ СТАЖСРЕДНО 740,72/месец692,63 Х 14 ЗАПЛАТИНЕСЕМЕЕН С 2 ТРИЛЕТИЯ СТАЖСРЕДНО 808,06/месец750,35 Х 14 ЗАПЛАТИНЕСЕМЕЕН С 3 ТРИЛЕТИЯ СТАЖСРЕДНО 875,40/месец644,70 Х 14 ЗАПЛАТИСЕМЕЕН БЕЗ СТАЖСРЕДНО 752,15/месец693,52 Х 14 ЗАПЛАТИСЕМЕЕН С 1 ТРИЛЕТИЕ СТАЖСРЕДНО 809,10/месец751,24 Х 14 ЗАПЛАТИСЕМЕЕН С 2 ТРИЛЕТИЯ СТАЖСРЕДНО 876,44/месец808,96 Х 14 ЗАПЛАТИСЕМЕЕН С 3 ТРИЛЕТИЯ СТАЖСРЕДНО 943,78/месец

14

миячи на кенефи

преди 12 години

В България също се краде и всичко отива из швейцарски банки, мутри, к*рви, яхти, джипове. Това е разликата между двата народа и затова винаги ще си останем техните бачкатори за полето, миячи на *** и млади к*рвички за дърти гръцки дедовци. Светът свикна нас българите да ни гледа нагъзени и покорни, чакащи поредната порция *** секс. И докато ние се възприемаме като олигавена, разкрачена ***, светът също ще ни възприема така.

13

Анонимен

преди 12 години

......ние отличниците на Европа..........Ние живеем 10 години по-малко от гърците така че държавата винаги ще има парички за пенсйи......

12

Анонимен

преди 12 години

на византиец шапка долу - НИКОГА.

11

Анонимен

преди 12 години

При това положение минималната работна заплата в Гърция става средно 1330 лева.Това означава, че българките ще продължават да бъдат "домашни прислужници" на фалиралите гърци,а българите да им пасат овцете. Интересно,ние отличниците на Европа дето всеки ден режим ленти и се пенявим по телевизиите отново ще подгъзваме на гърците. Бива да спрем да се радваме на един клатещ се човек, който ходи с ръце в джобовете дори на официални срещи. Искам държавата ни да фалира, но като Гърция!

10

ха

преди 12 години

Е..х ги в гнусните гърчоля, какво толкова ги дундуркат бе, мамка им некадърна, мързелива...Пфууу...

9

до 10

преди 12 години

Разбрахме че жена ти заработва надница в гърция нещастен чървул, А при жива жена да работиш е срамота!!!!

8

Анонимен

преди 12 години

Да бе гръцка трагедия МРЗ от 683 евра до 943............А ние се *** всеки ден като роби!

7

бг-простотия

преди 12 години

За нас българите е най-важното дали жената на съседа се *бе с друг а не нашата, защото нашата така или иначе се *бе някъде...дали се *бе в гърция или в испания няма значение....Господи пази България от простотията!