140

Анонимен

преди 12 години

ИЗВИКАЙТЕ СПЕШНО ГОЦЕ ДА ГО ПОМИЛВА :))

139

Анонимен

преди 12 години

tia sudii trqbva da gi smajat

138

Анонимен

преди 12 години

Нова условна присъда за трафик на хора получи от Варненския районен съд сводник. 38-годишният Христов получи 3 години затвор, отложени с 5-годишен изпитателен срок, за това, че набрал и транспортирал до Брюксел жена, която в белгийската столица е работила като ***. Освен присъдата Христов ще плати на пострадалата и 2000 лева за претърпени неимуществени вреди.През месец май миналата година мъжът получи същото наказание за трафик на три други жени. Двете присъди ще му се групират.

137

Анонимен

преди 12 години

2000 lw kryvnina - svine

136

Анонимен

преди 12 години

Да бе, "убиеца"!!! Друг път!!! Убиецът го осъдиха на 3 мес. условно!!!!!!

135

Анонимен

преди 12 години

ДОБРЕ ЧЕ МАХНАХМЕ ГОЦЕ, ЗА ДА ПОЧНЕМ ДА СЪДИМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

134

Az :)

преди 12 години

Я... Ама ние в България сме можели да даваме големи присъди...

133

ДО 149

преди 12 години

Крал Кирил Рашков ----*** ----цака здраво /с наши пари/,които е окрал заедно с политиците и чиновниците с ----БОНУСИТЕ!Който цака кинти ,---важи ,които не цака ,а това са потърпевшите ,....няма правосъдие !Когато и ---потърпевшите започнат да дават под масата толкова ,колкото обвиняемите ,тогава може да има и ------правосъдие 50/50,СЕГА ----НЕ!

132

до кога с протести,.

преди 12 години

не върши работа ----протестът ,явно си иска тупаница с тояга ,Бг политик няма срама ,сам да се оттегли ,винаги в Бг е ставало ----ФИЗИЧЕСКИ!

131

ха-ха-ха

преди 12 години

Браво на нашето правосъдие, прокуратура и милиция! За поред път доказаха, че служат на всякакви *** и бандити! Това е поредната правосъдна гавра - не може да осъдиш някой, който е извършил поръчково, предумишлено убийство по особено жесток начин за неумишлено причиняване на пътен инцидент! Странно защо тези журняла услужливо премълчават този факт - тази присъда е постановена по чл. 343, ал. 3 от НК - т.е пътен инцидент! И така като гледам на другите инстанции тоя или ще го оправдаят и ще му редуцират в пъти присъдата и накрая възмездие пак няма да има!

130

Анонимен

преди 12 години

2000 лв. кръвнина за нарочно премазано дете? *** скапания съд

129

rumen221

преди 12 години

АЛО-О-О, БОКО И ЦОКО, ПРОКУРАТУРАТА, АКО НЕ СПРЕ ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, ЩЕ ИМА ОЩЕ КАТУНИЦИЗАЩОТО според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ И УБИВА САМО ЕДИН ***(НО НЕ МУ КАЗВА ИМЕТО), ЗАТОВА ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБОБЩАВАЛИ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Европейците дойдоха и си отидохаа сега ние, какво да правим с ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ *** терор???Не било истина, че *** нападат лекари и полицаи, крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват, а в София Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКО БЪЛГАРСКИ ИМОТА! ДА СИ ПРИПОМНИМ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията,а тя отговорила:- "До-о-обре"...2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО, ПО ПРИЗНАНИЕ НА УБИЙЦИТЕ от семейството на царя на местните бандити КИРИЛ РАШКОВ), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!3. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и... цитирам: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - ИЗГЛЕЖДА ОТ ОССЕ РАЗБИРАТ ИНТЕГРАЦИЯТА ТАКА - *** има право да изнасилва, граби и убива, а българина задължението да търпи насилията грабежите и убийствата на децата си!!! И. ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ..., а ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил националистическа пропаганда!!!

128

Анонимен

преди 12 години

17. 03. 2012 - АКО НЕ ЗА ВАС, НАПРАВЕТЕ ГО ЗАРАДИ ВАШИТЕ ДЕЦА !

127

Анонимен

преди 12 години

Платените драскачи и тук ръсят помии.

126

Анонимен

преди 12 години

Не е този убиецът. На този му е платено да поеме вината.

125

малко му е

преди 12 години

всичко е било напълно умишлено..просто не е вярвал, че ще има правосъдие за него, ***..представям си какъв терор е бил там години наред...Малка е тази присъда. Трябва за всички от клана да е до живот.

124

оджата

преди 12 години

Оджата каза:всички учасвали в безобразията в Катуница на два метра под земята.АМИН.

123

нали!

преди 12 години

Крал Киро Рашков бе спасен от 30г.,ефективен затвор от ----Филчев с/у финикийски /доста/знаци,покъсно *** Киро ,бе следствен и издирван в Италия ,за търгаш с жива плът,НО Р.Петков /запалката/,тогавашен министър на МВР,не им го даде ,за да бъде осъден от италианското правосъдие ,отново с/у доста кинти........Е,това са ЕДНИ от продалите се българи на *** ,другите са най-известните политици от 20г.преход!АЙДЕ .....СПОЛАЙ ВИ ,.....И СПЕТЕ ОЩЕ 22г.,ДОКАТО ВИ ИЗЯДАТ *** ----ОКАНЧАТЕЛНО!

122

до 124

преди 12 години

Братле,не усещаш ли ,че назрява отново ---партизанското движение и градове или села в комуни уединени ,далече от политика и политици ,от *** и *** ........ЩЕ СЕ СЛУЧИ в Бг!Ще изчезнат парите ,като разменни ще станат стоките ,.....картофи за боб ,или сирене .....и т. н. !

121

Мукавей

преди 12 години

2000 лв. кръвнина е предостатъчна за надгробна плоча и 2-3 помена...