168

Анонимен

преди 12 години

Да бе, и след петте стотинки отстъпка на вашите бензиностанции сте на загуба, а?

167

до 179

преди 12 години

заради акциза

166

янис

преди 12 години

Лукойл да си затвори завода щом е на загуба,поне няма да трови Бургас.Вечер всички вредни емисии се изпущат атмосферата но това не се вижда,защото има много хора на хранилката.

165

Анонимен

преди 12 години

каквото и да раправят руснаците ни източват и ни държат в контролирана бедност

164

сократ

преди 12 години

Браво Анонимен.Какво казва Сервантес чрез своя герой Дон Кихот- "СВОБОДАТА САНЧО СЕ КРЕПИ НА ВЪРХА НА КОПИЕТО ". Нашето копие братя и сестри има най-страшния връх.Той има своето име и се нарича ПРОТЕСТ.Последвайте примера на Анонимен и във всеки форум където влизате пишете ПРИЗИВА.ТОВА Е СПАСЕНИЕТО.ТОВА Е ВАШЕТО БЪДЕЩЕ.СПРЕТЕ ДА ОСТРОУМНИЧЕТЕ,а се хващайте за работа и започвайте убедителни писания с цел масовизиране на ПРОТЕСТА.ИЗКЛЮЧЕТЕ ДРУГИТЕ ТЕМИ.уМИШЛЕНО НИ-ВИ ЗАБЛУЖДАВАТ с измишльотини.

163

???

преди 12 години

ЛУКОЙЛ ......ОБЯСНЕТЕ МИ ЗАЩО КОГАТО НА СВЕТОВНИТЕ БОРСИ ПРЕДИ ГОДИНА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА БЕШЕ 147 $/БАРЕЛ , ЦЕНАТА НА ДРЕБНО НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ БЕШЕ 2,15лв. А СЕГА, КОГАТО ПЕТРОЛА Е 118-120 $ ЦЕНАТА ВЕЧЕ Е 2,72 лв. ??????

162

пю

преди 12 години

по един смс в помощ за лукойл хората на загуба работят.мамка им и гадове държавата затриха час по скоро трябва да се изритат от българия начело с валентин златев

161

Анонимен

преди 12 години

17.03.2012 ПРОТЕСТ ЗА БЕЗХАБЕРИЕТО В БЪЛГАРИЯ

160

AVE

преди 12 години

Аве що не си ...................,ама яко.

159

Анонимен

преди 12 години

За да им дадем урок направете като мен.АЗ НЕ ЗАРЕЖДАМ!Имам малко гориво за спеши случай в резервоара и твърдо съм решил да видя до кога ще устискам без да заредя.

158

сократ

преди 12 години

Внимание.Говори разумното мислене.Братя и сестри, вместо да се доказвате кой колко е по образован, вземете и почнете организиране на ПРОТЕСТ. Бунтът е пътят към възхода.Променете темите на писанята Ви и се насочете в посока организиране на ПРОТЕСТА. БУНТ Братя и Сестри .БУНТ.Да докажем че не сме плюнки.Да ги размажем.ДЕЙСТВАМЕ ли или НЕ!!!

157

Анонимен

преди 12 години

И аз карам колата на ЗАГУБА

156

Анонимен

преди 12 години

ми да дигнат цените тея са *** *** :D

155

Бобо

преди 12 години

Повишеното търсене на дизела доведе до неговото ценово покачване,а по-слабото търсене на бензин също покачи цената му , а *** ги разбери сега!!!!

154

хм

преди 12 години

Във Франция цената на бензина е същата, акциза по-висок, ДДС - същото, заплати по веригата производство-продажба в пъти по-големи. Остава въпроса защо не фалират? Може би за тях петрола е по-евтин? Или технологията позволява по добро извличане?

153

сократ

преди 12 години

Млади хора, тези човечета на които искате да изпратите SMS/като ирония/,те и това ще приемат и ще си кажат е-ати глупаците.Те разбират само от пари,те са черни дупки сред нас и поглъщат що им падне.Всички коментари са излишни.Всички сме на ясно,но това няма да реши проблема.Майката поглежда детето когато заплаче.Когато ревнем в един глас,тогава ще се получи и нашето,а така може само да си лаем.Определете ден и да почне организирането на протеста чрез пакиране на колите по магистрали и площади.

152

Анонимен

преди 12 години

както и лекарствата са на загуба, ясно

151

Анонимен

преди 12 години

Горкия Лукойл! Направо да ги ожалиш! Има поне 101 начина, една изключително печеливша дейност, каквато е добива и преработка на петрол да се направи да изглежда губеща на дънъчна основа. Не е нужно да се хабят от Лукойл да ни убеждават, че работят за Бог да прости, защото единственото, което постига фирмата на другаря златев е да се излагат като ***.Най-гадното е, че докато те се правят на циркаджии, на нас ни го набиват два ката.

150

марко-1

преди 12 години

Говорить Банкя! Който не ме гледа право в очите, който не слушка, папка и плямпа когато му кажа, ще го дам на товарищ Цецо. Аз съм Бащицата, аз съм онзи, който строи магистрали, аз съм дори и Началника, когато се наложи

149

Аз

преди 12 години

Един въпрос, който винаги ме е озадачавал, а именно облагане с акциз и след това с ДДС т.е. данък върху данъка, това не е ли незаконно? При обратното цената за крайния потребител ще е чувствително по-ниска, ама такава цица засмуче ли се веднъж няма пускане...