62

usa

преди 12 години

trybva i boko da si xodi zaedno c drugite maimuni

61

Общ. мнение

преди 12 години

Значи Аз, Стоян, Иван и Петкан сме виновни да се уволни тая ***. Такова било общественото настроение. Иначе тя била най-добрия кадър на ГЕРБ. Ами то, Обществото е настроено за повече. Де си бе, Бойко?

60

Анонимен

преди 12 години

63: "ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗАКОНА,ДА НЕ ВЗЕМАТ БОНУСИ и КАКВО-ЩЕ ВЗЕМАТ РУШВЕТИ И НЯМА НИКОГО ДА ГЛОБЯВАТ"Разбира се, че не трябва да се вземат бонуси. Трябва да се назначават на отговорни длъжности да разпределят милиарди само честни и почтени хора които да разпределят честно и почтено милиардите за 400 лева заплата. Щом народа взима 400 лева заплата, и те ва взимат толкова или да си търсят друга работа, а не да взимат бонуси. На мен някой дава ли ми бонус 12 хил!? Проблемът на ГЕРБ е, че нямат честни и почтени кадри които да разпределят милиардите. В моменат на България и трябва едно правителство съставено от модерна лява партия която да провежда социална политика, кояти разполага с чесни, почтени и компетентни кадри които могат да разпределят честно и почтено милиардите на ключови позиции и да работят неуморно за доброто на народа за 400 лева заплата.

59

М.

преди 12 години

Мисля, че г-жа Нешева заслужава и малко уважение.МОТИВИ:1.Оценява труда и отговорността която носи.Знак ,че държавата не заплаща и не цени труда на държавните служители.2.Не е злоупотребила като да раздаде 25% от приходите.Знак, че самата Наредба е недопустима.3.Преди да й поискат оставката- тя се лиши от бонуса си.Знак, че има остатъци от МОРАЛ.Даже мисля, че точно хора като нея трябва да ни управляват- Ще ценят труда ни, ще дават идеи за законодателни промени, ще лишават неправомерно облажили

58

ggg

преди 12 години

van:) bez pravo na rabota xaxaxa

57

Анонимен

преди 12 години

..."не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава."! Новият вариант на тази погворка е звучи по скоро обратно: Този, който е ял баницата плаща,...а ако не плати, го наказват...вж. Гърция !

56

Анонимен

преди 12 години

ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗАКОНА,ДА НЕ ВЗЕМАТ БОНУСИ и КАКВО-ЩЕ ВЗЕМАТ РУШВЕТИ И НЯМА НИКОГО ДА ГЛОБЯВАТ И ЩЕ СИ ЖИВЕЕМ ЩАСТЛИВО В КОЧИНКА ДЕТО НИКОЙ НЕ СПАЗВА ПРАВИЛАТА,ЗАЩОТО НЯМА САНКЦИИ!ПАРАГРАФ 22ЗАКОНА СИ Е ХУБАВ ,ама ние сме като сприхави свекърви-НЯМА ОГОДИЯ ,А ЗА СМЕТКА НА ТОВА БКП И ДС НИ ЗАЛИВАТ С МЕРОПРИЯТИЯ ЗА ДА НИ ЗАСТАНАТ НАД ГЛАВИТЕ И ОПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ!ЗАЩО ДОПУСНАХА МОНОПОЛ НА ЛУКОИЛ И СОФАРМА?КОСТОВ БЕШЕ НА ЛУНАТА С ГОЦЕ И СТАНИШЕВ И ВЧЕРА СЕ ПРЕЗЕМИХА ?СЕГА КАК СЕ ГОНИ ОТ ХРАНИЛКА

55

az do 58

преди 12 години

***, през 2006 не се налагаха икономии. Сега всяка 2ра приказка е за това, за орязване, за икономии, за намаляване на разходите ? Та нали заради такива "бонуси" света е изправен пред криза ? БСП не са на власт от 3 г, спрете да се оправдавате с тях алчни, крадливи *** !

54

Анонимен

преди 12 години

58 Ето ви поредното доказателство за измиването на ръцете с предишните. 2006 когато тия са си разпределяли бонуси в целия държавен сектор имаше!!!Това е поредното доказателство, че Г'рб нито една антикризисна мярка не се предприели, тъй като имат удобно оправдание- "Предните са виновни" !!!

53

Фалшиви Инициали

преди 12 години

Докато на недоносените бебета им горят ретините, заради праисторическите кувиози с които разполага държавата, едни хора си тъпчат с пари и задниците! Няма такава наглост и безочие!

52

Анонимен

преди 12 години

"Управляващите отново оцениха професионализма й, но припомниха, че заради обществените настроения са принудени да приемат оставката й."Ще се научат ГЕРБ, ще се научат. Сложете сега някой с 350 лева заплата да си краде милионите, там се разпределят милиарди в тая каса, това е направо златна мина за рушвети. Хем народа няма да реве, че дават бонуси, хем шефа на касата ще си краде и пак народа духа супата но хората ще бъдат доволно като гледат в паничката на другите, че не взимат бонуси. Така се прави политика.

51

Анонимен

преди 12 години

НЯМА ТАКИВА НАГЛЯРИ КАТО Б С П и Д П С"Законът, който вие сте гласували през 2006 г., д-р Шарков, е поставил въпроса за тези 25% от средствата от глоби да могат да се раздават на служителите на НЗОК. Точно затова стана нагнетяване в обществото. Не е поставен въпросът отвътре защо се раздават тези бонуси, те се раздават от години", заяви депутатът.Опозицията го контрира, че ГЕРБ са имали две години и половина, за да сменят текста.

50

Pffff

преди 12 години

*** Плондира!

49

анонимен

преди 12 години

Какво ругаете жената. В какво е виновна? Ами такива закони и правила има и тя ги е приложила.Но това не е нейна вина ,това е нейно право.

48

do 40

преди 12 години

да, това което казваш го прави по-приемливо ....NOT!

47

Анонимен

преди 12 години

до 39ПРИ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СА ВЗЕМАНИ БОНУСИ ОТ ГЛОБИ,ТАЗИ НАРЕДБА СЕ ПРИЕ С ЦЕЛ ДА СЕ СТИМУЛИРАТ СЛУЖИТЕЛИТЕ ДА ГЛОБЯВАТ ,А НЕ ДА ВЗЕМАТ РУШВЕТ ПРИ КОНСТАТИРАНИ НАРУШЕНИЯ!ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ!Само в АГЕНЦИЯТА ПО ВПИСВАНЕ СЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯТ част от СЪБРАНИТЕ ТАКСИ за справки удостоверения ....ТАМ ИМА удост.за тежест за 24 ч 80лв за 3дни за 10 дни преди се шареха едни пари вброй и на ръка за бързо свършване на услуга!Тогава нямаха бонуси!Те си ги вземаха!

46

Анонимен

преди 12 години

*** МИРИЗЛИВ, ИЗРОДДД

45

аз

преди 12 години

на печелившите-честито,не знам дали повече са спечелили,отколкото са загубили

44

Ники

преди 12 години

Ехоооооооооооо тоя прекършен гербер за тих ли го смяташ и за млад ли?????? до 31

43

Анонимен

преди 12 години

Чудно как за бонуси има пари, за операции и лекарства на онкоболни няма. Къде е Дянков, нали каза,че докато той е министър за никой няма да има бонуси.