39

Анонимен

преди 12 години

Samsung ги би на тяхната игра.

38

Анонимен

преди 12 години

ей такива докараха кризата, сега в Европа е безработица, а се възхищаваме на китайците, че вече не бачкат за $1/ден...и това е само за да имат по-голяма печалба....Крайно време е ЕС и САЩ да сложат 50% мито на всичко идващо от Китай.

37

Линукс

преди 12 години

На Андроида няма да му мине времето,защото е на основата на Линукс.На Линукс сега му идва времето,докато измести изцяло УинБозата.

36

до андроидите

преди 12 години

И на Андроид ще му мине времето ;)

35

до 36

преди 12 години

ами те си се готвят, ама бурята отмина :)

34

Икономист

преди 12 години

Бягат от данъчната и социалната политика на ЕС.И не само те.Всички от това бягат.Накрая ще си останем само с щастливите кокошки.

33

Потърпевш

преди 12 години

ммм- да!Лош мениджмънтНепредвидиха бъдещето, но то си беше ясно.Устройствата им нямат съпорт, ако пък случайно имат (линуксите им) бързо го прекратяват и милионите потребители (купили си тези устроиства) няма какво да правят с тях.Аз ползвах такова N810, спряха да го update след 2-3 месеца от пускането му в продажба... т.е. Nokia ми каза " Дреме ми за теб! Нали си даде парите"НИКОГА ПОВЕЧЕ NOKIA ( мое мнение)!

32

hoho

преди 12 години

Глобализация в действие! После се "чудили" защо икономиките на Европа и САЩ умирали. Долу New World Worder!!!

31

Nosferatu

преди 12 години

Повечето от пишещите тук си нямат на идея какво се случва в момента в Нокия... а ще кажа само, че готвят нещо голямо - затишие пред буря :)

30

Бля

преди 12 години

После защо имало криза... Как няма да има, като сума ти производство отиде в Азия... Да не се чудят - сами си го направиха.

29

Анонимен

преди 12 години

Няма начин да си конкурентноспособен, ако плащаш 10 пъти по-високи заплати на работниците... В Китай бачкат за 100 долара на месец.

28

Българин

преди 12 години

Не ползвам финландски телефон и не пия холандска бира. Да си ги позват те сами в шенген.

27

Анонимен

преди 12 години

Като ще ги прави в Азия, да си ги продава в Азия!

26

Анонимен

преди 12 години

Нокиа бяха силен производителЩе ги помня, ще си пазя една 7650 за спомен ....беше номер 1 телефон....Сбогом Нокиа , твърде късно е да се конкурирате с Samsung или HTC.

25

стефан

преди 12 години

в наше време,най-голям лукс е да нямаш мобилен

24

haha

преди 12 години

До Кристиян:Абе, заблудено дете на дигиталната революция. Що ти не вземеш да си подобриш ползваемостта, че такива компютърни плъхове за нищо не ставате. Нокия са единствените надеждни и здрави телефони, с перфектно меню и дълъг живот на батериите. Мрънка мръсната мишчица, копнееща да "сърфира" и да "споделя".Тия "смарт" телефони, които са "смарт" за сметка на ползвателите си, са най-жалкото нещо в джоба на съвременния човек. Телефонът трябва да си остане телефон, а не да се превръща с компютър

23

Emil

преди 12 години

Нокия преди няколко години постъпиха много надменно и отказаха да се променят при първите сигнали за промяна на пазара.2-3 години произвеждаха дебели, непрактични, грозни телефони, и хората се отдръпнаха от тях.И когато се обърна каруцата, отново грешен ход в посока микрософт.И резултата е налице днес. Очаквам го няколко месеца някой да им купи лицензното портфолио, като оръжие в битките между големите на деня.

22

kurvare

преди 12 години

Nokia да започнат пак да правят онези луксозни телефони от серията 88xx които и до ден днешен са култови! Ползвам 8800 Carbon Artе и за нищо на света не бих го сменил за пластмасовите *** нa Samsung Apple и LG независимо колко функции има в тях. За жалост все още не мога да си позволя да си купя Vertu но един ден и това ще стане. То и един часовник Casio е с повече функции oт Rolex ама първия струва 100 лева втория 10.000.

21

кристиян

преди 12 години

Ми да си оправят ползваемостта на телефоните и ще им спре кризата. Може ли сериозна фирма като Нокия да подценява ползваемостта!

20

сец

преди 12 години

Нокиа няма да пусне андроидски телефон, защото са свързани с M$. Windows Phone е доста хубава система, но е малко изостанала, в следващите няколко години ще навакса и заедно с андроид ще са водещите OS сред мобилните системи