120

До всички гърци-127

преди 12 години

135добавен от: Марк до 133 и 127Плюнчо. Гледай и снимката и... лъскай бастуна!Туй, ще ти остане за спомен.

119

до Сакис 131

преди 12 години

как няма да гледаме,притесняваме се,защото имаме 600-700 хил *** и като огладнеете скоро и плъзнете насам да сме готови за още толкова тяхни братя

118

До всички гърци-127

преди 12 години

Ха,ха,ха! Плюнчо. Затова вашите женки, масово емигрираха при нас.Защото ги омагьосахме и се чустват като богинята на любовта, за разлика от вас. На калпав, к*р вълната му пречила.

117

Анонимен

преди 12 години

Полицията във Варна издирва Антон Любомиров Костадинов на 22 години от Ловеч.

116

Сакис

преди 12 години

Чудя се бълагарите как не се уморихте от толкова злоба. По- добре си гледайте вашето положение, вместо все да си пъхате носовете в чуждите работи.

115

Хектор

преди 12 години

Аз мисля че,маляките трябва да си изплатят ВСИЧКО което са откраднали.Ние затова сме зле защото още изплащаме старите си сметки......,така и те трябва да взимат толкова колкото изкарват,т.е 200 ЕВРО на месец.Маслини,кораби,туризъм,алуминиева дограма,това е всичко което произвеждат.И да не се дърпат и да се дърпат,скоро ги чакаме в казана,където ние сме старши вече а те наши слуги.

114

гого

преди 12 години

Писнаха ми вече тези гърчоля..дано този път не им отпуснат евромилиардите та да ги видя как ще останат въобще без заплати и пенсии,няма да имат какво да замразяват,тогава и на сто евро ще се радват но сега все още са ербап защото кранчето не им е врътнато окончателно

113

Сакис

преди 12 години

до българинТолкова ти е смешен коментара, че направо не съм сигурен дали не се бъзикаш.

112

До всички гърци

преди 12 години

Всеки подрастващ аристократ в Елада имал за покровител и учител някой по-стар и утвърден в обществото мъж с положение. Нормално било покровителят да образова подрастващия младеж сексуално. Мъжката любов била неотменна част от тогавашното общество. Както сега е без да си мърдат за нищо дебелите *** да искат по 13-14 заплата, по 1500 евро пенсии и да приемат за даденост, че някой им длъжен!!! Но така е - Традиции!!! Или стават производителни или много бедни, ако щат да се спукат от протести!!

111

Анонимен

преди 12 години

Гърция не ни е виновна за нашите каши! --Гърция дърпа цяла Европа назад, вкл. и България като част от ЕС.

110

до 123

преди 12 години

Защо когато имахме достатъчно стигнахме до тук? --Кога е това, когато имахме достатъчно?

109

българин

преди 12 години

Ей,мързелив,подъл и крадлив маляшки народ.Връщайте парите на Европа,и идвайте при нас аргати.Мързелива ***.До гуша ни дойде.Няма цяла европа с вас да се занимава.100 евро месечна заплата и 50 евро пенсия Ви се полага.

108

Анонимен

преди 12 години

VDCH - e и! Ти като си умен какво измисли? Какво е било... Да така е, а сега какво е! Защо когато имахме достатъчно стигнахме до тук? Защо толерираме сивата икономика и взимаме пари под масата, след като осигуряват повече от половината работещи на праг! Оставете гръцките провокации, такива имаме и ние към македонците или турците... Кажи сега защо след като имаме рафинерия на наше пристанище продължаваме да плащаме една от най-високата нафта в Европа....

107

Бинго

преди 12 години

Ей сега по БНТ 1 една водеща гръцка журналистка нагло заяви, че европейците били длъжни да задържат Гърция да не потъне, защото гърците щели да дръпнат и Европа към дъното!--Гръцката икономика е пренебрежимо малка сравнена с икономиката на ЕС. Все пак икономиката на ЕС е най-голямата в света.БВП на Гърция е 318.000 млрд. долара.БВП на ЕС е 15.788.000 млрд. дол.Нейният фалит, анихилация или каквото и да е, не е абсолютно никакъв проблем за ЕС - само ще се оттървем от едни ***.

106

Анонимен

преди 12 години

Едни приятели от Германия казаха, че там вече Гърция е *** дума!

105

Анонимен

преди 12 години

Защо трябва да се сърдим на Гърция, нашия съсед за това? Нека Европа си сърба това, което сама е надробила! В края на крайщата те продължават да имат "любимци" а сме в един и същ съюз. Не забравяйте, че Гърция ни подкрепи и за НАТО и за ЕС, както и за Шенген. Да имаме си наша местна "закачка" тук... обаче те да си се оправят. От това на нас не ни става по-добре, напротив, имаме достатъчно гръцки банки тук! Гърция не ни е виновна за нашите каши!

104

VDCH

преди 12 години

Пак казвам мен лично ме засегна от това което пишеш за нас, но аз лично се надявам вие да отстоите правата си, които сте спечелили. Сигурен съм, че това може да има домино ефектSAKIS E PRAV NE SME NAROD A MARSHA DOSEGA DA GI NQMASHE TIQ DETO NI OPRAVLQVAT Аман от глупави коментари. Когато П. Сл. е писал глупавото си стихотворение сме били най-богатия народ на балканите. След Освобождението сме станали първа сила там. До 80-те години у нас се е живяло по-добре отколкото в Гърция.

103

до Пъдракис

преди 12 години

Татарско племе наречено вулгари могат бъдат само чирак на ВЕЛИКИ ЕЛЛИНИ НА ЕЛЛАДА--Пак ли тоя неграмотен грък. Думата vulgaris е латинска дума, не гръцка - много сте крали от латинския език - и означава обикновен, от народа.С тази дума по време на Римската империя са наричани другите народи в империята, включително и гърците. Гърците са vulgaris - така са ви наричали римляните и са имали цялото оснавание за това, тъй като и тогава на гърците се е носила славата на крадливо, мръсно, лъжливо, мързеливо племе. Чети историята на Рим, не гръцките фалшификации.

102

Анонимен

преди 12 години

Ей сега по БНТ 1 една водеща гръцка журналистка нагло заяви, че европейците били длъжни да задържат Гърция да не потъне, защото гърците щели да дръпнат и Европа към дъното! Тези *** са превърнали изнудването в държавна политика!

101

Анонимен

преди 12 години

SAKIS E PRAV NE SME NAROD A MARSHA DOSEGA DA GI NQMASHE TIQ DETO NI OPRAVLQVAT