36

Детектифф

преди 12 години

Този обир мирише много ужасно. Смърди на предварителна уговорка мезду МОЛ(материално отг. лице),служителката на рецепцията, извършителя и още някой, пряко заинтересован с цел укриване и изпиране на пари!

35

АНОНИМЕН

преди 12 години

Човека сигурно е искал да си прибере таксата за избор на лекар за която са го изнудили да си плати някой от алчните мафиоти в бели престилки.

34

анестезиолог

преди 12 години

Преди да използва гумената палка,сигурно е набил на момата приспивателно с кожената спринцовка.

33

сексманиак

преди 12 години

аз бях, но не беше гумена палка а гордостта ми. Даже не съм я удрял, просто си припадна като го видя! Зат'ва зех мангизите, да не съм капо.

32

муню

преди 12 години

до 29:въпросче - що не се лекува във Варна???

31

муню

преди 12 години

Токуда е една от най добрите болници в БГ, топ 3. И на мен ми е чудно как се е получила кражбата,но сигурно скоро ще стане ясно щом е хванат на камера.ама херцата води до такива движения....

30

Супер анонимен

преди 12 години

Що вярвате на простотии бе колеги? Мъж ограбил болница и то с гумена палка?! Сега, всеки,който поне веднъж е ходил в Токуда, знае колко много камери има. И кой *** ще остави на регистратурата 30 бона ако не е вътрешна нагласа? А охранителя,къде е бил? Кой ще знае, кога и къде се събират парите? А най-вероятно на пострадалата и е счупена нарочно ръката, защото е съучастник. Така мисля аз, но какво ще каже МВР-то на Цветанов това е друг въпрос.

29

СЕРГЕЙ

преди 12 години

Не съм аз ,а недоволен пациент си е взел парите обратно

28

Професор Бучков

преди 12 години

Аз знам кой разполагат с гумени палки

27

Smurf

преди 12 години

Къде е МВР , не знам , знам къде беше Цветанов , обясняваше по БТВито как съдийките в България са обвързани с международния трафик на наркотици , не че има доказателства или че ще започне разследвана , а просто вчера като се е събудил така му е щукнало и веднага изприпкал в телевизията да ни запознае с нощните му видения .

26

!!!

преди 12 години

Опериран съм УСПЕШНО в Токуда - отваряха ми сърцето. Благодаря на д-р Борисов, д-р Петров и останалите им колеги и колежки!! Сега съм ЖИВ заради тях!!А на *** отворковци, които *** по лекарите - *** В КОФИТЕ, *** ***!!!

25

Анонимен

преди 12 години

Лъжат за 30-те хиляди . Вечер се отчитат на старшата ,която е пострадала. С тия цени в болницата не може да са само толкова. Ама няма как да кажат,защото декларират винаги по-малък приход.

24

До 24

преди 12 години

Прав си може да е била кожена палка, не гумена.

23

ВАРНЕНКА

преди 12 години

НА ТОКУДА ИМ Е МЛАКО ТОВА !!ИЗОРДИ ГАДНИИИИ СА ТЕ,ИЗРОДИИИИ !!! ТАКА СМЕ СИ ПАТИЛИ ОТ ТАМ,ЧЕ ДУМИ НЯМАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ НЕ СА ЛЕКАРИ,ТЕ СА БИЗНЕСМЕНИ !!!! ГАДОВЕ

22

Анонимен

преди 12 години

Токуда уж щеше да е болница за бедните. Техните такси обаче не са за бедни хора, дори наличието на такси е в противовес на думите на създателя. Там работеше и бивша премиерша Ренета Инджова, едва ли е било безвъзмездно. Ходил съм на очен лекар един висок доктор не свърши никаква работа, невроложката пък д-р Зографска пък не оправи както трябва документацията, после ми се развика. Не мога да кажа, че съм недоволен, но там има какво да се желае за техните претенции.

21

jo

преди 12 години

Българския Робин Худ олее :)

20

ku4eto

преди 12 години

bravo na 4oveka ne mu se jivelo kato ku4e

19

Анонимен

преди 12 години

Палка с "л" ли, или с "Т"?

18

Анонимен

преди 12 години

Ограбиха грабителите??!! Какви чудеса се случват по света, па дори и в София???

17

ххахаха

преди 12 години

якоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо